טלויזיה Grundig GR370HS
למרות שאני יודע שזה מוצר שנמקר רק בארץ וזה מוצר "מדבקה"
רציתי לדעת מה אתם אומרים
כי קניתי אותה במכרז במחיר סביר
אני מתלבט למרות שאני יכול לבטל את העסקה תמורת 180 שקל אז רציתי לשמוע את דעתכם בנושא אם זה סביר לסלון ממוצע למרות שאני מתלבט אם כן או לא..
מה אתם אומרים על הנתונים שלה...
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17607
תודה....
רציתי לדעת מה אתם אומרים
כי קניתי אותה במכרז במחיר סביר
אני מתלבט למרות שאני יכול לבטל את העסקה תמורת 180 שקל אז רציתי לשמוע את דעתכם בנושא אם זה סביר לסלון ממוצע למרות שאני מתלבט אם כן או לא..
מה אתם אומרים על הנתונים שלה...
http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17607
תודה....
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הכל תלוי במחיר. כל אחד יגיד לך שמדובר במסך פשוט (מדבקה), אבל אם נגיד רכשת אותו ב 5000-6000 אז הוא הופך להיות קניה טובה. הנתונים על הנייר לא אומרים כלום.
תמורה טובה ביחס למחיר ועוד עים שנתיים אחריות של ניופאן ברור שזה לא פיליפס אבל המחיר מדבר והתמורה ביחס למחיר מצויינת.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
לפי דעתי זה ממש לא נכון, אם אני יקנה משהוא ואני לא יהיה מרוצה מהאיכות שלו, בסוף הוא לא שווה כלום מבחינתי, לא שקל ובטח שלא 6Ksickboy666 כתב:הכל תלוי במחיר. כל אחד יגיד לך שמדובר במסך פשוט (מדבקה), אבל אם נגיד רכשת אותו ב 5000-6000 אז הוא הופך להיות קניה טובה. הנתונים על הנייר לא אומרים כלום....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
צודק, אבל הכל עניין של סטנדרטים של כל בן אדם לגופו...
אם הוא חיפש LCD 37 במחיר של 5-6K אז אני מניח שהוא לא מצפה לקבל תמונה שתרעיד לו את הנשמה.
אנחנו עדיין מחכים לרשמים של talga , ונקווה שיהנה מהמוצר!!!
אם הוא חיפש LCD 37 במחיר של 5-6K אז אני מניח שהוא לא מצפה לקבל תמונה שתרעיד לו את הנשמה.
אנחנו עדיין מחכים לרשמים של talga , ונקווה שיהנה מהמוצר!!!
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

אני התכוונתי לבן אדם ספציפי הזה. הייתה לו כוונה לרכוש מסך זול (יחסית) וסה"כ רצה לדעת האם הוא שווה את הכסף הזה. אני לא חושב שיש לו ממש ציפיות לאיכות גבוהה. הוא רשם בעצמו:ntk כתב:לפי דעתי זה ממש לא נכון, אם אני יקנה משהוא ואני לא יהיה מרוצה מהאיכות שלו, בסוף הוא לא שווה כלום מבחינתי, לא שקל ובטח שלא 6Ksickboy666 כתב:הכל תלוי במחיר. כל אחד יגיד לך שמדובר במסך פשוט (מדבקה), אבל אם נגיד רכשת אותו ב 5000-6000 אז הוא הופך להיות קניה טובה. הנתונים על הנייר לא אומרים כלום.......
"למרות שאני יודע שזה מוצר שנמכר רק בארץ וזה מוצר "מדבקה" ".
ישנם חברות (מותגים) שאני לא נוגע במוצרים שלהם לעולם, אבל אם תהיה לי הזדמנות לרכוש מסך כזה בעלות נמוכה מהרגיל-בהרבה, אני אולי כן אקנה אותו ואחשוב שעשיתי קניה טובה.
פשוט לא יהיו לי ציפיות ממנו בכלל ותמיד אהיה מרוצה מהמוצר כזה. פשוט בגלל העלות שלו.
הכל תלוי מה בן אדם מחפש במוצר. תמורה למחיר או איכות ללא פשרות. מדובר על 2 מושגים שונים לגמרי.
נערך לאחרונה על ידי sickboy666 ב 06/07/2006 21:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד