שלום וברכה פורום נכבד!
אתה לא מכירים אותי, (טוב,אני מודה אני חדש
אני מאד אוהב אספרסו (כמו רובכם פה
אני די עצלן, ולכן כרגע אני לא רואה אותי מתעסק עם קפה טחון, בעיקר בבוקר שאין לנו זמן.
לאחר סקר שוק, הגעתי לאספרסו-קלאב, טעמתי מהמכונה שלהם הנוטילוס באחד הקניונים בירושלים, ומאד התרשמתי ממנה ומהטעמים.
עכשיו יש אפשרות לקנות את המכונה בנפרד, ואת הקפסולות בנפרד, מחנויות קפה שונות.
אפשרות אחרת, שכבר צויינה כאן באחד השירשורים, היא דרך חברת אספרסו-קלאב עצמה, ואז המכשיר כביכול ללא עלות, אבל אתה קונה מראש מלאי שמתחיל כמדומני מ 70 קפסולות לחודש כפול 18 ואפילו אפשר 300 קפסולות לחודש. העלות ל 70 קפסולות יוצאת לפי 2.10 לקפסולה, כלומר 147 ש"ח בערך. זה נותן לי אחריות מלאה לכל אורך התקופה, וכן אפשרות ל 5 משלוחים מתי שארצה ללא הגבלת זמן, וכן להזמין איזה טעם שארצה ללא שינוי במחיר, ואף להחזיר שרוולים לפי טעם שלא אהבתי וכדומה...
עוד אפשרות זה לקחת 100 קפסולות לחודש למשך שנה וחצי או 75 קפסולות לחודש לשנתיים, שוב יש אחריות מלאה גם לשנתיים, ואז המחיר הוא לפי 1.80 לקפסולה!
השלאות הנשאלות הן:
1) האם שווה ללכת על כזה מהלך של התחיבות ארוכה, במיוחד ששמעתי שיש ירידת מחירים דרסטיים למחיר הקפסולה ב30 אחוז לפחות, מכל מיני חנויות (KEDMA אמרה לי לדוגמא). למרות שאוכל להפר את החוזה עם אספרסו-קלאב, ואז הם לוקחים 890 ש"ח על המכונה (שזה מאד זול למחיר השוק) לחלק למספר החודשיים שמראש התחייבתי, כפול החודשים שנשארו לי.
2) האם כדאי בכלל לעבוד מול חברת אספרסו-קלאב, יש אחרות כידוע!
3) האם כדאי לרכוש מכשיר של חברת maseta ואחרים שעובדים לפי שיטת pascale הפתוחה להרבה מאד קפסולות כולל לאוואצה.
4) מה לגבי שאר חברות של מכשירים?
התקציב שלי הוא בערך 1000-1500 ש"ח.
אשמח לקבל תשובה מהירה, כדי שאוכל לבצע החלטה מהירה
תודה רבה רבה לכם!
בברכה
עמרם