פעם ראשונה בתחום אשמח ללמוד ממכם...
שלום חברים.
לראשונה בחיי החלטתי לשים דגש על מערכת הקולנוע הביתית (שאין לי) בביתי...
התחלתי לקרוא קצת חומר בנושא ונכנסתי לכמה חנויות... בסופו של יום אני חושב שאתם תוכלו לייעץ לי בצורה הטובה ביותר.
החלטתי לרכוש טלוויזיות 55 אינצ' של סמסונג 3D.
עכשיו אני מחפש לחבר אליה מערכת קולנוע ביתית של 5 רמקולים שקועים וסאב, (לא חובה שקוע) ורסיבר.
התקציב שלי דיי מוגבל והוא עומד על 5-6 אלף ש"ח.
השאלה שלי במסגרת התקציב איזו מערכת תתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף...
אשמח לקבל ממכם הצעות והמלצות.
תודה רבה על העזרה !
דודו.
לראשונה בחיי החלטתי לשים דגש על מערכת הקולנוע הביתית (שאין לי) בביתי...
התחלתי לקרוא קצת חומר בנושא ונכנסתי לכמה חנויות... בסופו של יום אני חושב שאתם תוכלו לייעץ לי בצורה הטובה ביותר.
החלטתי לרכוש טלוויזיות 55 אינצ' של סמסונג 3D.
עכשיו אני מחפש לחבר אליה מערכת קולנוע ביתית של 5 רמקולים שקועים וסאב, (לא חובה שקוע) ורסיבר.
התקציב שלי דיי מוגבל והוא עומד על 5-6 אלף ש"ח.
השאלה שלי במסגרת התקציב איזו מערכת תתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף...
אשמח לקבל ממכם הצעות והמלצות.
תודה רבה על העזרה !
דודו.
בתקציב הזה קצת קשה להרכיב מערכת שלמה ולהגיע לתוצאות טובות.
הייתי ממליץ להתמקד כרגע בקניית רסיבר וזוג קדמיים מדפיים או שקועים מחברה מוכרת וטובה.
כשיתפנה לך תקציב נוסף תקנה סאב , אחוריים וסנטר לפי הסדר. איך קיצורי דרך כדי להגיע לתוצאות טובות.
הייתי ממליץ להתמקד כרגע בקניית רסיבר וזוג קדמיים מדפיים או שקועים מחברה מוכרת וטובה.
כשיתפנה לך תקציב נוסף תקנה סאב , אחוריים וסנטר לפי הסדר. איך קיצורי דרך כדי להגיע לתוצאות טובות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
LiorShap כתב:בתקציב הזה קצת קשה להרכיב מערכת שלמה ולהגיע לתוצאות טובות.
כשיתפנה לך תקציב נוסף תקנה סאב , אחוריים וסנטר לפי הסדר. איך קיצורי דרך כדי להגיע לתוצאות טובות....
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705813 בשילוב עם האונקיו 608 (אם נשאר במלאי או מתצוגה) ויהיה לך סאונד מצוין בכל הקשור לסרטים. אם אתה רוצה סט יותר מוזיקלי אז תבדוק את הסטים של מורל שנכנסים לתקציב שלך.