הצעת חוק, החזר נסיעות למילואימניקים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
creed פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

לפני מספר חודשים נקראתי לשבוע מילואים. עם הצו כמובן מגיע אותו שובר לנסיעה באוטובוס.

אחרי כמה בירורים הבנתי שכדי להגיע מהבית בחיפה למילואים ליד ב"ש, אני אצטרך להסתובב עם תיק מכובד על הגב, להחליף 3-4 אוטובוסים/רכבות ולחכות לטרמפ שיכניס אותי לבסיס. האופציה הנוחה יותר כמובן היא לקחת את האוטו הפרטי, מה שיוריד את זמן ההגעה בחצי ואת רמת העצבים בדרך לבסיס לרבע.

כשצריך להתנתק לכמה ימים מהשגרה של המשפחה, עבודה ולימודים, ואז לחזור, הכמה שעות האלו שנחסכות לכל כיוון, נראות שוות כל מחיר. המחיר הוא כמובן הדלק, שבמקרה שלי מגיע לכמה מאות שקלים. אני חושב שקראתי איפשהו שקצינים החל מדרגה מסוימת מקבלים החזר גם על שימוש ברכב פרטי, אבל אני לא כזה.

אפשר להגיד שזה פינוק ושיכולתי לקחת אוטובוס ולשתוק, אבל בדרך חזור כשתדלקתי וראיתי איך השקלים רצים למעלה ויוצאים מהכיס שלי ממש התעצבנתי. ממש.

אני יודע שיש קיצוצים בתקציב הביטחון, ואי אפשר להגדיל את הגרעון, וכל יומיים מגזר אחר דורש עוד, אבל באמת שאני לא מבין את סדרי העדיפויות, איך יכול להיות שחלק מהעוגה הולכת לאן שהיא הולכת ולא מגיעה לאותם "פריארים" והחזרי הנסיעה שלהם.

סתם, העצבים האלו חזרו לי היום כשקראתי שהועלתה הצעת חוק כזו היום -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4160654,00.html

זה לא החזר מלא, אלא רק בגובה דמי תחבורה ציבורית, אבל זה צעד בכיוון ואני מקווה שבאמת יצא ממנה משהו.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

אני מבין אותך. גם אני בעוד שבועיים יורד למילואים ותמיד מבאס לחשוב על העלות של ירידה לאותו מקום אחרי באר שבע וחזרה...

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”