האתר שיודע מה הורדת בלילה שעבר
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
רשום שהורדתי בנובמבר Our.Idiot.Brother.1080p.BluRay.x264-REFiNED , למרות שאני מוריד אך ורק סרטים מדובבים לרוסית, כולל HD .
סתם *** של אתר, הוא מראה מה הורידו על האיי פי שאליו נימצא כרגע ... וגם הוא לוקח מידע מאתר ספציפי ...
סתם *** של אתר, הוא מראה מה הורידו על האיי פי שאליו נימצא כרגע ... וגם הוא לוקח מידע מאתר ספציפי ...
בדיוק חיפשתי מנוע חיפוש קבצים פירטיים לפי חותמת ה hash של האמיול.
אני אשתמש בזה.
אולי בסוף יתברר שאפשר לתבוע אותם על תמיכה בפירטיות הרי יש להם אחלה של מנוע חיפוש קבצים.
אני רואה באתר הזה כגוגל של הקבצים הפיראטיים
אני אשתמש בזה.
אולי בסוף יתברר שאפשר לתבוע אותם על תמיכה בפירטיות הרי יש להם אחלה של מנוע חיפוש קבצים.
אני רואה באתר הזה כגוגל של הקבצים הפיראטיים
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Hi. We have no records on you.

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יודעים מה הורדתם
תכירו את אתר www.youhavedownloaded.com
אתר שיושב זמן רב על טראקרים פומביים ופשוט רושם מי הוריד מה. מי שנכנס אליו והוריד מהם לאחרונה יכול לראות מה שחברות המעקב יראו שהורדתם. מפחיד.
אתר שיושב זמן רב על טראקרים פומביים ופשוט רושם מי הוריד מה. מי שנכנס אליו והוריד מהם לאחרונה יכול לראות מה שחברות המעקב יראו שהורדתם. מפחיד.
- shiranaway
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 129
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
חשבתי שהאח הגדול מתחיל רק ב-1.1.2012..... 
אהא!! אל פחד!! האתר לא אמין!
הוא כתב שאני מתל אביב.... ואני.. לא!
לא תקף בבית משפט.
אהא!! אל פחד!! האתר לא אמין!
הוא כתב שאני מתל אביב.... ואני.. לא!
לא תקף בבית משפט.
נראה שגם אני נקי 
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
Hi. We have no records on you.
This means you are using a private torrent tracker or, of course, you may not be a torrent user at all! It happens. Please, entertain yourself. Feel free to see what other people have downloaded. The search box is on the top. If you have any friends who use torrents, use it to scare them off. We also have a widget that you can install in your website, blog or Facebook page. Or you can just send them a link to this site. They will see a table similar to what you see below. The only difference — they will see their downloads.
This means you are using a private torrent tracker or, of course, you may not be a torrent user at all! It happens. Please, entertain yourself. Feel free to see what other people have downloaded. The search box is on the top. If you have any friends who use torrents, use it to scare them off. We also have a widget that you can install in your website, blog or Facebook page. Or you can just send them a link to this site. They will see a table similar to what you see below. The only difference — they will see their downloads.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
מי משתמש בטורנטים ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!