יבוא של 64 אינץ' ומעלה מארה"ב
-
hagai_sela
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מחפש לקנות טלויזיה של 64 אינץ' ומעלה. בדקתי דרך ushops ו ezbuyus וזה נראה מאוד משתלם. השאלה היא האם מישהו פה יודע אם אני צריך מתאם של 110 ל 220 וולט ומתאם PAL ל NTSC. יש לי ממיר HD של הוט.
הטלויזיות שאני שוקל הן:
סמסונג PN64D550 או שארפ LC-70LE735U. המלצות על עוד טלויזיות יתקבלו בברכה.
אני מחפש לקנות טלויזיה של 64 אינץ' ומעלה. בדקתי דרך ushops ו ezbuyus וזה נראה מאוד משתלם. השאלה היא האם מישהו פה יודע אם אני צריך מתאם של 110 ל 220 וולט ומתאם PAL ל NTSC. יש לי ממיר HD של הוט.
הטלויזיות שאני שוקל הן:
סמסונג PN64D550 או שארפ LC-70LE735U. המלצות על עוד טלויזיות יתקבלו בברכה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
נגמר רק אם כל המקרות שלך הם BD וסטרימרים.קרמריקה כתב:צריך פרוססור בשביל השידורים? מדוע?
האם הסיפור של PAL/NTSC לא נגמר סופית עם הגעת ה-HDMI, והרזולוציות הגבוהות?...
אם המקור שלך הוא ממיר, אז שום דבר לא השתנה.
-
hagai_sela
- חבר פעיל

זה נכון גם לממיר HD?
סליחה על הבורות, אבל מה זה BD?
סליחה על הבורות, אבל מה זה BD?
-
hagai_sela
- חבר פעיל

בדקתי קצת מחירים של פרוססורים וזה נראה מאוד יקר. למישהו יש המלצה על פרוססור טוב וזול? מה בכלל צריך לבדוק בפרוססור כזה?
- opv
- חבר מביא חבר

מה זה זול?hagai_sela כתב:בדקתי קצת מחירים של פרוססורים וזה נראה מאוד יקר. למישהו יש המלצה על פרוססור טוב וזול? מה בכלל צריך לבדוק בפרוססור כזה?...
הפרוססור הזול ביותר של לומג'ן נמכר כרגע במחיר מבצע של 1300$.
לDVDO יש את הEDGE שהוא משמעותית יותר זול.
ואם כל המקורות מחוברים לרסיבר?opv כתב:נגמר רק אם כל המקרות שלך הם BD וסטרימרים.קרמריקה כתב:צריך פרוססור בשביל השידורים? מדוע?
אם המקור שלך הוא ממיר, אז שום דבר לא השתנה....
הרי הרבה חברים כאן רוכשים רסיבר מארה"ב ומחברים אליו ממיר ישראלי בלי שום בעיה. כלומר, רסיבר אמריקאי תומך בשידורים של ממיר אירופאי ומציג אותם על טלוויזיה אירופאית. אם נשנה רק את הטלוויזיה, זה יצור בעיה?
- opv
- חבר מביא חבר

הרסיבר במצב כזה יעבוד במצב pass through כלומר לא מבצע שום עיבוד וידאו.קרמריקה כתב:ואם כל המקורות מחוברים לרסיבר?opv כתב:נגמר רק אם כל המקרות שלך הם BD וסטרימרים.קרמריקה כתב:צריך פרוססור בשביל השידורים? מדוע?
אם המקור שלך הוא ממיר, אז שום דבר לא השתנה....
הרי הרבה חברים כאן רוכשים רסיבר מארה"ב ומחברים אליו ממיר ישראלי בלי שום בעיה. כלומר, רסיבר אמריקאי תומך בשידורים של ממיר אירופאי ומציג אותם על טלוויזיה אירופאית. אם נשנה רק את הטלוויזיה, זה יצור בעיה?...
תוכל להסביר יותר? כי אני פשוט לא מצליח להבין את ההיגיון.
מה ההבדל בין פלט וידאו ב-HDMI של ממיר לבין פלט וידאו ב-HDMI של סטרימר? אם אני אקח לדוגמא את הממיר הלוויני שלי, יש לו ספק כח אוניברסלי 100-240V, כלומר, הוא עובד בארה"ב. מדוע שלא יעבוד עם טלוויזיה אמריקאית כשהיא פה בישראל?
ואם אני אסתכל על כל ממיר HD, יש הבדל בין ה-1080i שהוא מוציא לבין 1080i שמוציא ממיר בארה"ב?
מה ההבדל בין פלט וידאו ב-HDMI של ממיר לבין פלט וידאו ב-HDMI של סטרימר? אם אני אקח לדוגמא את הממיר הלוויני שלי, יש לו ספק כח אוניברסלי 100-240V, כלומר, הוא עובד בארה"ב. מדוע שלא יעבוד עם טלוויזיה אמריקאית כשהיא פה בישראל?
ואם אני אסתכל על כל ממיר HD, יש הבדל בין ה-1080i שהוא מוציא לבין 1080i שמוציא ממיר בארה"ב?
- opv
- חבר מביא חבר

ההבדל הוא בקצב הפריימים.
מקורות BD וקבצי MKV שמקורם בBD שמורים בקצבים של 24 או כמעט 24 פריימים לשניה.
גם אם תנגן דרך סטרימר קובץ שהוא במקור 50HZ ותבקש מהסטרימר להוציא למסך קצב שונה כמו 24 או 60. הסטרימר יאלץ לבצע FRAME RATE CONVERSION, כיוון שלא מדובר במעבד וידאו מתקדם, תקבל ארטיפקטים שונים בתמונה.
הדרך הכי טובה להשתמש במקור כמו סטרימר, היא לאפשר לו להוציא את אותו הקצב של הקובץ המקורי (זה אפשרי ברוב הסטרימרים) במקום להוציא קצב רענון קבוע.
הנקודה היא, שמישהו אחר יצטרך לבצע את המרת הקצבים האלו, בד"כ מעבד התמונה של המסך. אם המסך אינו תומך ב50HZ , אז צריך להוסיף מעבד חיצוני שיבצע את המרת הקצב.
מקורות BD וקבצי MKV שמקורם בBD שמורים בקצבים של 24 או כמעט 24 פריימים לשניה.
גם אם תנגן דרך סטרימר קובץ שהוא במקור 50HZ ותבקש מהסטרימר להוציא למסך קצב שונה כמו 24 או 60. הסטרימר יאלץ לבצע FRAME RATE CONVERSION, כיוון שלא מדובר במעבד וידאו מתקדם, תקבל ארטיפקטים שונים בתמונה.
הדרך הכי טובה להשתמש במקור כמו סטרימר, היא לאפשר לו להוציא את אותו הקצב של הקובץ המקורי (זה אפשרי ברוב הסטרימרים) במקום להוציא קצב רענון קבוע.
הנקודה היא, שמישהו אחר יצטרך לבצע את המרת הקצבים האלו, בד"כ מעבד התמונה של המסך. אם המסך אינו תומך ב50HZ , אז צריך להוסיף מעבד חיצוני שיבצע את המרת הקצב.
No place like home.......... Theater
אוקיי, אז טלוויזיה אמריקאית מיועדת לשידור של 60hz, ואילו באירופה השידור הוא 50hz.
עם זאת, אתה אומר שהיא יודעת להתמודד עם קצבים שונים (כמו אלו שיוצאים מBD או סטרימרים), אז מדוע שלא תדע להתמודד דווקא עם הקצב של ממיר אירופאי?
עריכה: אוקיי, אחרי קצת קריאה בחו"ל הבנתי את העניין. החברות האלו חוסמות את זה בכוונה, כדי למנוע בדיוק את מה שכותב השרשור רוצה לעשות.
יש חברות שלא עושות זאת כמו VIZIO...
עם זאת, אתה אומר שהיא יודעת להתמודד עם קצבים שונים (כמו אלו שיוצאים מBD או סטרימרים), אז מדוע שלא תדע להתמודד דווקא עם הקצב של ממיר אירופאי?
עריכה: אוקיי, אחרי קצת קריאה בחו"ל הבנתי את העניין. החברות האלו חוסמות את זה בכוונה, כדי למנוע בדיוק את מה שכותב השרשור רוצה לעשות.
יש חברות שלא עושות זאת כמו VIZIO...
נערך לאחרונה על ידי קרמריקה ב 13/12/2011 14:17, נערך 3 פעמים בסך הכל.
הי,
האם רסיבר אונקיו 809 "אמריקאי" יוכל להתחבר למקורות וידאו "ישראליים", ולהוציא אותם בצורה טובה לטלויזיה "ישראלית"? כנ"ל לטלויזיה "אמריקאית"?
האם שימוש בממירי הוידאו של האונקיו הנ"ל (כמדומני מותקנים בו שני סוגים) יאפשר ביצוע האמור לעיל?
תודה מראש!
האם רסיבר אונקיו 809 "אמריקאי" יוכל להתחבר למקורות וידאו "ישראליים", ולהוציא אותם בצורה טובה לטלויזיה "ישראלית"? כנ"ל לטלויזיה "אמריקאית"?
האם שימוש בממירי הוידאו של האונקיו הנ"ל (כמדומני מותקנים בו שני סוגים) יאפשר ביצוע האמור לעיל?
תודה מראש!
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הפתרון הטוב והזול (יחסית) להתשמש עם מעבד וידאו DVDO EDGE עלותו כ-450 דולר
שימיר ל60 הרץ (כל מקור )למסך שתומך ב-60 הרץ (מסך אמריקאי)
בהצלחה
שימיר ל60 הרץ (כל מקור )למסך שתומך ב-60 הרץ (מסך אמריקאי)
בהצלחה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
רגע אז אם מישהו מביא רסיבר מארה"ב, נאמר NR809 שיש לו מעבד תמונה מעולה, הוא לא יכול לשפר איתו את איכות התמונה של ממיר HOT או YES בארץ?
ואני כרגע לא נכנס לוויכוח אם ממירי התמונה הללו עוזרים משמעותית או לא. אני שואל ברמה העקרונית
ואני כרגע לא נכנס לוויכוח אם ממירי התמונה הללו עוזרים משמעותית או לא. אני שואל ברמה העקרונית
אתה בטוח שהיבוא האישי משתלם ולא עדיף לרכוש ביבואן פרללי בארץ?
אחרי שהוספת עלות ממיר, מע"מ, מכס, משלוח, ביטוח למשלוח, דמי טיפול ושחרור מהמכס - על כל החבילה.
וכן אחרי שלקחת בחשבון שאין לך כל אחריות?
מבדיקה שלי יוצא שהמחיר של יבוא אישי מתקרב מאד למחיר של היבואנים הפרללים ועם תוסיף את האחריות שאתה מקבל מיבואן פרללי ואת החסכון בהתעסקות (והסיכון) של היבוא האישי יוצא שבאם אתה מבקש לחסוך עלויות אל מול היבואן הרשמי, היבוא הפרללי הוא המשתלם ביותר.
אחרי שהוספת עלות ממיר, מע"מ, מכס, משלוח, ביטוח למשלוח, דמי טיפול ושחרור מהמכס - על כל החבילה.
מבדיקה שלי יוצא שהמחיר של יבוא אישי מתקרב מאד למחיר של היבואנים הפרללים ועם תוסיף את האחריות שאתה מקבל מיבואן פרללי ואת החסכון בהתעסקות (והסיכון) של היבוא האישי יוצא שבאם אתה מבקש לחסוך עלויות אל מול היבואן הרשמי, היבוא הפרללי הוא המשתלם ביותר.
אני חולק עליך ,uv2u כתב:אתה בטוח שהיבוא האישי משתלם ולא עדיף לרכוש ביבואן פרללי בארץ?
מבדיקה שלי יוצא שהמחיר של יבוא אישי מתקרב מאד למחיר של היבואנים הפרללים ועם תוסיף את האחריות שאתה מקבל מיבואן פרללי ואת החסכון בהתעסקות (והסיכון) של היבוא האישי יוצא שבאם אתה מבקש לחסוך עלויות אל מול היבואן הרשמי, היבוא הפרללי הוא המשתלם ביותר....
אומנם יש משהוא בדבריך , אבל לא תמיד הדבר נכון.
דוגמא קטנטנה , רסיבר אונקיו 809 אני יכול להביאו לארץ עם עלויות של מכס , שינוע בכ 4,000.
בעוד שבארצנו ניתן להשיגו ב 7,500 .
עכשיו תגיד לי מה נכון לעשות.
לפותח השירשור ,
אנני יודע למטרת מה הינך מעוניין בטלוויזיה , אבל אוליי שווה לך לבדוק ייבוא של מקרן .... איכותי
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
-
hagai_sela
- חבר פעיל

הטלויזיה הזאת תשמש בעיקר ל XBOX ולסרטי HD. קצת שידורי SD. מקרן זאת אופציה לא כל כך נוחה בגלל המבנה של החדר (הטלויזיה אמורה לשבת בתוך ספריה ענקית), אבל יכול להיות ששווה לשקול שוב.
לגבי היבוא הפרללי - בזאפ המחיר הכי זול של השארפ הוא 24300, אני מאמין שאפשר להוריד אותם לאזור ה 22, אולי 20 אם יהיה לי מזל. יבוא שלה מארה"ב אמור לעלות באזור ה 15000, זה עולה לאזור ה 17000 אם מוסיפים מעבד תמונה ושנאי (אם צריך).
דרך אגב, VISIO זאת אופציה מעניינת. יש להם LED 65 אינץ' שעולה עכשיו בסביבות 2000 דולר (הווה אומר באזור ה 12 אלף להביא לארץ).
לגבי היבוא הפרללי - בזאפ המחיר הכי זול של השארפ הוא 24300, אני מאמין שאפשר להוריד אותם לאזור ה 22, אולי 20 אם יהיה לי מזל. יבוא שלה מארה"ב אמור לעלות באזור ה 15000, זה עולה לאזור ה 17000 אם מוסיפים מעבד תמונה ושנאי (אם צריך).
דרך אגב, VISIO זאת אופציה מעניינת. יש להם LED 65 אינץ' שעולה עכשיו בסביבות 2000 דולר (הווה אומר באזור ה 12 אלף להביא לארץ).
- AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- קיבל תודות: 6 פעמים
אילו דגמים של VIZIO תומכים ב-50HZ? באתר שלהם נראה שכולם ב-60קרמריקה כתב:אוקיי, אז טלוויזיה אמריקאית מיועדת לשידור של 60hz, ואילו באירופה השידור הוא 50hz.
יש חברות שלא עושות זאת כמו VIZIO......