איזה פתרונות HOT יכולים לספק לי לאינטרנט במקום שאין בו נקודה?
ביס היה לי HPNA, פה המתקין הציע PLC, אבל הבעיה שהחשמל של 2 החדרים לא ישוב על אותה הפאזה, ככה שPLC לא מתאים, הוא טוען שאין להם שום דבר אחר שיכולים להציע לי.
יש לי את הHPNA של יס, הוא אמר שסביר להניח שזה לא יעבוד כי התשתיות עובדות על פרוטוקולים שונים(וגם צריך לארגן לזה תכלס חשמל 12V).
מה אני עושה חוץ מלנסות להשחיל כבלים ולהתפלל שזה יעבוד? יש רעיונות?
יש לי את הHPNA של יס, הוא אמר שסביר להניח שזה לא יעבוד כי התשתיות עובדות על פרוטוקולים שונים(וגם צריך לארגן לזה תכלס חשמל 12V).
מה אני עושה חוץ מלנסות להשחיל כבלים ולהתפלל שזה יעבוד? יש רעיונות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם במקום שאין בו נקודת רשת יש לך נקודת טלפון (לא כבלים/יס) עם צינור משלה, בד"כ השחלה של כבל רשת בצינור הזה אמורה להיות די קלה, כי בניגוד לכבל הטלוויזיה, כבל הטלפון דק מאוד ויש עוד הרבה מקום בצינור לכבלים נוספים.
אגב, אם תצליח להשחיל את כבל הרשת, אין מה להתפלל. זה פשוט יעבוד...
אגב, אם תצליח להשחיל את כבל הרשת, אין מה להתפלל. זה פשוט יעבוד...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן ברור, התכוונתי שצריך להתפלל שזה יושחל... התשתית בבית נעשיתה בצורה די חאפרית הייתי אומר, למזלי יש קו טלפון שם.pixies כתב:אם במקום שאין בו נקודת רשת יש לך נקודת טלפון (לא כבלים/יס) עם צינור משלה, בד"כ השחלה של כבל רשת בצינור הזה אמורה להיות די קלה, כי בניגוד לכבל הטלוויזיה, כבל הטלפון דק מאוד ויש עוד הרבה מקום בצינור לכבלים נוספים.
אגב, אם תצליח להשחיל את כבל הרשת, אין מה להתפלל. זה פשוט יעבוד......
נקנה היום כבלים.
מה שעובד, לא נוגעים בועזי כתב:אני עובד עם מתאמי HOMEPLUG של TPLINK בכל החדרים והסלון ולא כולם מחוברים על אותה פאזה.
בכל אופן, אולי יותר פשוט להזמין חשמלאי שיחליף את הפאזה באחד החדרים?...
בכל מקרה, ננסה היום להשחיל, לא יילך, ננסה להשחיל מחדר אחר, ואם זה לא יילך אולי נפנה לחשמלאי באמת.
נעדכן