מודה שדלגתי על שלב הג'אגיות ומהקפסולות של הנספרסו היישר לליגה הגבוהה.
אמש היה הקרב הראשון במערכה, עשיתי בכיף גדול את כל הטעויות האפשרויות של טירון, אבל לאט לאט תיקנתי בזכות השרשורים הנפלאים כאן בפורום והידע הרב שלכם.
1. שימוש בפולים לא טריים=סתימה , מים לא יצאו בכלל.
2. לא בצעתי קולינג פלאש.
3. המכונה לא היתה מספיק חמה.
4. קפה דחוס חזק מדי, ועוד בסלסלת הסינגל.
5. הIMINI לא היתי מכויילת, או גס מדי או דק מדי.
היה לי גם 250 גרם קפה טרי של סאפורה, אותו גם בזבזתי ביושר, אבל נשאר איזה 100 גרם להיום
חוץ מ750 של תערובות אחרות, ועוד 250 גרם שקניתי בלוינסקי , קפה ברזיל ב50 שח לקילו למשחקי כיול
מיותר לציין שאמש נרדמתי רק ב2 , אין לי מושג איך קמתי לעבודה ...במשרד לא נגעתי במקינטה, לא היתי מסוגל לראות קפה ועוד ברמה ירודה
הרגע הגדול הגיע, חזרתי באטרף בערב ושוב התחלתי לשחק עם הסינגל, הפעם לפי ההוראות המדוייקות של דבוטאנט באחד השרשורים לתפעול יעיל של האוסקר למתחילים.
מהסינגל לא הצלחתי להוציא זרימה נורמלית רק זנבות דקים וטפטוף קל לקראת הסוף. כאילו המים חפשו פרצה בתערובת בקושי ירדו. דחסתי לא חזק, טמפר 58 של MOTTA ב170 שח. עדיין לא עזר, גם טחינה גסה יותר..כלום.
אמרתי לעצמי שלפי השלבים הכל נראה תקין, קפה טרי, הלחץ שוחרר, היה קולינג פלאש, מכונה חמה.
החלפתי סלסלה לדאבל והברגתי את הפיה הכפולה ואז ראיתי את הזהב גולש החוצה, איזה אושר.
זה לא היה קל, אבל לא נשברתי ובסוף זה משתלם , אספרסו עם קרמה עשירה ושילוב של טעמים כמו שלא חשבתי שאחד כמוני יצליח להוציא. מובן לחלוטין שיש לי עוד שנות אור להגיע לבריסטה מתחיל, אבל כל יום נלמד משהו חדש.
המים בדוד נגמרו אחרי 25 שניות, דווקא בשוט הכי טוב שיצא לי עד כה...כמה אירוני
.be
כעת לפרק השאלות שמדאיגות אותי, מקווה שעדיין אל הרסתי משהו.
מיכל המים מחובר ליחידה ששואבת לתוך הדוד אני מניח.
לא יודע איך העסק שם אמור לעבוד אבל משום מה יש הצטברות של מים בין המיכל למשאבה הזו
בתחתית המיכל יש מן שעווה דביקה מסביב לגומיה, מקווה שלא איזה פלסטיק שנמס שם.
האם ברחו לי מים לשם או שזה תקין