hot magic hd/technicolor dci804
-
CloudSurfr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הרכיבו לי היום את הממיר הנ"ל
יש לו חיבורי רשת וחיבורי יו אס בי שעדיין לא בשימוש עד כמה שידוע לי...
יש לכם איזה סודות או סוגיות על הממיר הזה? זרמו פה כמה מילים בקשר לDLNA\סטרימר בהקשר עם הוטבוקס...
יש לו חיבורי רשת וחיבורי יו אס בי שעדיין לא בשימוש עד כמה שידוע לי...
יש לכם איזה סודות או סוגיות על הממיר הזה? זרמו פה כמה מילים בקשר לDLNA\סטרימר בהקשר עם הוטבוקס...
פותח הדיון, תתעלם מהם, הם מבין נפגעי הממיר.
הממיר הזה מצויין, יש בו גם יכולות הקלטה, גם VOD וגם HD. ובקרוב גם Streamer. בנוסף יפתחו אפשרויות ה- USB וה- DLNA שיהפכו אותו בעצם לערכת מולטימדיה ביתית.
אתה תוכל להזרים תמונות, שירים וסרטים מהמחשבים לממיר דרך הרשת האלחוטית בביתך (WIFI), אתה תוכל להיכנס לאתרים יחודיים דרך הממיר כמו למשל יוטיוב וכד'. הממיר תומך ב- FullHD ככה שתוכל להזרים גם סרטים באיכות 1080p ללא בעיה.
אתה תוכל לחבר לכניסת ה- USB התקנים חיצוניים וציוד היקפי כמו למשל מצלמות, דיסק און קי וכו'.
בנוסף אם תשים לב אתה יכול להוציא את הדיסק קשיח מהממיר דרך הפתח העליון ולהשתמש בו כרצונך, בהמשך תוכל להעביר אותו לממירים אחרים ולצפות בתכנים שהקלטת וגם להקליט עליו תוכניות בכדי שתוכל לצפות בממירים אחרים. האופציה הזאת חיונית בכדי שבעתיד תוכל לשדרג את הדיסק לנפחים גדולים יותר או במקרה שהממיר מתקלקל כל ההקלטות שבדיסק נשמרות. והטכנאי צריך בסך הכל להחליף את הממיר כך שהדיסק ישאר.
לסיכום, הממיר הזה תומך בהמון אפשרויות מתקדמות שחלקן עדיין לא נפתחו עקב השקה מוקדמת ויפתחו בהמשך בעדכונים חדשים.
כמו כן, בגלל שהממיר מושק בגרסת ניסיון כרגע ייתכן ויהיו לא מעט תקלות. המצב משתנה בין ממיר לממיר כך שתוכל למצוא את עצמך עם ממיר שכל כמה דקות נכבה לבין ממיר שעובד בצורה מושלמת.
הממיר הזה מצויין, יש בו גם יכולות הקלטה, גם VOD וגם HD. ובקרוב גם Streamer. בנוסף יפתחו אפשרויות ה- USB וה- DLNA שיהפכו אותו בעצם לערכת מולטימדיה ביתית.
אתה תוכל להזרים תמונות, שירים וסרטים מהמחשבים לממיר דרך הרשת האלחוטית בביתך (WIFI), אתה תוכל להיכנס לאתרים יחודיים דרך הממיר כמו למשל יוטיוב וכד'. הממיר תומך ב- FullHD ככה שתוכל להזרים גם סרטים באיכות 1080p ללא בעיה.
אתה תוכל לחבר לכניסת ה- USB התקנים חיצוניים וציוד היקפי כמו למשל מצלמות, דיסק און קי וכו'.
בנוסף אם תשים לב אתה יכול להוציא את הדיסק קשיח מהממיר דרך הפתח העליון ולהשתמש בו כרצונך, בהמשך תוכל להעביר אותו לממירים אחרים ולצפות בתכנים שהקלטת וגם להקליט עליו תוכניות בכדי שתוכל לצפות בממירים אחרים. האופציה הזאת חיונית בכדי שבעתיד תוכל לשדרג את הדיסק לנפחים גדולים יותר או במקרה שהממיר מתקלקל כל ההקלטות שבדיסק נשמרות. והטכנאי צריך בסך הכל להחליף את הממיר כך שהדיסק ישאר.
לסיכום, הממיר הזה תומך בהמון אפשרויות מתקדמות שחלקן עדיין לא נפתחו עקב השקה מוקדמת ויפתחו בהמשך בעדכונים חדשים.
כמו כן, בגלל שהממיר מושק בגרסת ניסיון כרגע ייתכן ויהיו לא מעט תקלות. המצב משתנה בין ממיר לממיר כך שתוכל למצוא את עצמך עם ממיר שכל כמה דקות נכבה לבין ממיר שעובד בצורה מושלמת.
לא יכול להיות בחיים
הפלאג בצד שמאל, זה רק יד שמאל! מנסיון.lieli כתב:גם לי יש סוד
תכין את יד ימין - להוציא מהחשמל,להכניס לחשמל,להוציא מהחשמל,להכניס לחשמל,להוציא,להכניס,להוציא,
להכניס......
תהנה....
nerya40 ... האמת שיחקת אותה
כמעט... כמעט... האמנתי לך שקיים ממיר כזה בהוט.
"הממיר הזה מצויין" - משפט הזוי...
"יש בו גם יכולות הקלטה" - שעובדות חלקית... מה הכוונה ??? תקליט ידידי החדש למועדון... תקליט ותבין.
בקשר לכל ה"בקרוב" שכתבת... שוב.. הזוי שאתה נותן את ה"בקרוב" שנכון לעכשיו הממיר לא עובד נורמלי אפילו לא מתקרב למג'יק הרגיל !!!!
"יכול להוציא את הדיסק הקשיח ולהעביר לממיר אחר"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הידעת .... שהאופציה הזאת אפילו עוד לא קיימת.... ומנסיון !
"יהיו לא מעט תקלות" - יש מספיק...
"ממיר שכל כמה דקות נכבה" - פה האמת הגזמת... זה קורה כל שעתיים שלוש אבל לא כל כמה דקות
"הממיר הזה מצויין" - משפט הזוי...
"יש בו גם יכולות הקלטה" - שעובדות חלקית... מה הכוונה ??? תקליט ידידי החדש למועדון... תקליט ותבין.
בקשר לכל ה"בקרוב" שכתבת... שוב.. הזוי שאתה נותן את ה"בקרוב" שנכון לעכשיו הממיר לא עובד נורמלי אפילו לא מתקרב למג'יק הרגיל !!!!
"יכול להוציא את הדיסק הקשיח ולהעביר לממיר אחר"
הידעת .... שהאופציה הזאת אפילו עוד לא קיימת.... ומנסיון !
"יהיו לא מעט תקלות" - יש מספיק...
"ממיר שכל כמה דקות נכבה" - פה האמת הגזמת... זה קורה כל שעתיים שלוש אבל לא כל כמה דקות
לחיצה ארוכה על לחצן ה- power בממיר תעשה גם את העבודה. יד ימין תוכל לעבוד פחות...lieli כתב:גם לי יש סוד
תכין את יד ימין - להוציא מהחשמל,להכניס לחשמל,להוציא מהחשמל,להכניס לחשמל,להוציא,להכניס,להוציא,
להכניס......
תהנה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
רק תיקון קטן, נריה - ברשת WiFi, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להזרים תכנים של 1080P. מומלץ מאוד להעביר רשת קווית, בין אם זה ממיר הוט/יס עם יכולת כזו או HTPC/סטרימר כלשהו.nerya40 כתב:אתה תוכל להזרים תמונות, שירים וסרטים מהמחשבים לממיר דרך הרשת האלחוטית בביתך (WIFI), אתה תוכל להיכנס לאתרים יחודיים דרך הממיר כמו למשל יוטיוב וכד'. הממיר תומך ב- FullHD ככה שתוכל להזרים גם סרטים באיכות 1080p ללא בעיה....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אתה צודק חלקית. זה תלוי איזה ראוטר יש ללקוח ומה מרחקו מהממיר.pixies כתב:רק תיקון קטן, נריה - ברשת WiFi, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להזרים תכנים של 1080P. מומלץ מאוד להעביר רשת קווית, בין אם זה ממיר הוט/יס עם יכולת כזו או HTPC/סטרימר כלשהו.nerya40 כתב:אתה תוכל להזרים תמונות, שירים וסרטים מהמחשבים לממיר דרך הרשת האלחוטית בביתך (WIFI), אתה תוכל להיכנס לאתרים יחודיים דרך הממיר כמו למשל יוטיוב וכד'. הממיר תומך ב- FullHD ככה שתוכל להזרים גם סרטים באיכות 1080p ללא בעיה.......
אם יש לו ראוטר תקן N במהירות של 450Mb לשניה והוא קרוב לממיר תאמין לי שזה יעבוד חלק.
מה שחשוב שיש בממיר את שתי האפשרויות, גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
העובדה היא שרוב המשתמשים לא מצליחים להעביר 1080P גם ברשת אלחוטית בתקן N. יש הבדל בין מהירות העתקת קבצים לבין הזרמה אמיתית נקייה ורציפה בביטרייט גבוה ללא הפרעות וקיטועים.
ואם הראוטר קרוב לממיר, פספסנו כאן את כל הרעיון של רשת אלחוטית ביתית, ובמקרה הזה כבר די קל להעביר כבל רשת...
ואם הראוטר קרוב לממיר, פספסנו כאן את כל הרעיון של רשת אלחוטית ביתית, ובמקרה הזה כבר די קל להעביר כבל רשת...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
CloudSurfr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
וואוו נראה לי שפתחתי תיבת פנדורה פה
נריה - תודה על המידע מעניין ביותר
אגב - לגבי הזרמה של 1080P ברשת N , אכן בעיה קשה גם שכל הרכיבים האלחוטיים קרובים אחד לשני והתדר האלחוטי (הערוץ) הוא האיכותי ביותר
החבר'ה העצבניים - שיעשתם אותי
האמת שאני בינתיים נתקל בבעיות קטנות כמו הודעה שאומרת התנגשות בין הקלטות אבל הערוצים שהיא מדווחת עליהם הם "0"....
נריה - האם יש דרך לבדוק את גרסת התוכנה של הממיר, ולבדוק אם היא העדכנית ביותר ?
אגב - לגבי הזרמה של 1080P ברשת N , אכן בעיה קשה גם שכל הרכיבים האלחוטיים קרובים אחד לשני והתדר האלחוטי (הערוץ) הוא האיכותי ביותר
החבר'ה העצבניים - שיעשתם אותי
האמת שאני בינתיים נתקל בבעיות קטנות כמו הודעה שאומרת התנגשות בין הקלטות אבל הערוצים שהיא מדווחת עליהם הם "0"....
נריה - האם יש דרך לבדוק את גרסת התוכנה של הממיר, ולבדוק אם היא העדכנית ביותר ?
בוודאי. על מנת לבדוק את גרסת התוכנה של הממיר אתה נדרש להיכנס ל:CloudSurfr כתב:וואוו נראה לי שפתחתי תיבת פנדורה פה![]()
החבר'ה העצבניים - שיעשתם אותי![]()
נריה - האם יש דרך לבדוק את גרסת התוכנה של הממיר, ולבדוק אם היא העדכנית ביותר ?...
"Services" --> "הגדרות" --> "הגדרות מערכת" --> "מידע טכני" --> שם יהיה כתוב לך את גרסת התוכנה.
עדכוני תוכנה יתעדכנו אוטומטית, אך אם בכל זאת אתה מעוניין לעדכן ידנית את התוכנה אז צריך לנתק את הממיר מהחשמל. ותוך כדי שאתה מחזיר אותו חזרה לחשמל אתה צריך ללחוץ על הכפתור "חץ למעלה" בממיר עצמו לחיצה קבועה עד שתראה עדכון תוכנה במסך.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
בשבוע הבא אקבל את הממיר הנ"ל .
אפשר לקבל את שם המדוייק של הממיר ,אני רוצה לקרוא עליו באינטרנט (מפרטים)
אפשר לקבל את שם המדוייק של הממיר ,אני רוצה לקרוא עליו באינטרנט (מפרטים)
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
Technicolor dci804yuria כתב:בשבוע הבא אקבל את הממיר הנ"ל .
אפשר לקבל את שם המדוייק של הממיר ,אני רוצה לקרוא עליו באינטרנט (מפרטים)...
הנה קישור לאתר היצרן:
http://www.technicolor.com/en/hi/digita ... dvr/dci804
וקישור למוצר:
http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j& ... qA&cad=rja
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חחח אופטימיnerya40 כתב:פותח הדיון, תתעלם מהם, הם מבין נפגעי הממיר.
כמו כן, בגלל שהממיר מושק בגרסת ניסיון כרגע ייתכן ויהיו לא מעט תקלות. המצב משתנה בין ממיר לממיר כך שתוכל למצוא את עצמך עם ממיר שכל כמה דקות נכבה לבין ממיר שעובד בצורה מושלמת....
YardenBenlulu כתב:חחח אופטימיnerya40 כתב:פותח הדיון, תתעלם מהם, הם מבין נפגעי הממיר.
כמו כן, בגלל שהממיר מושק בגרסת ניסיון כרגע ייתכן ויהיו לא מעט תקלות. המצב משתנה בין ממיר לממיר כך שתוכל למצוא את עצמך עם ממיר שכל כמה דקות נכבה לבין ממיר שעובד בצורה מושלמת.......
יכול להיות שבאמת הייתי אופטימי מדי אבל כל זה יקרה מתישהו ולא בזמן הרחוק..
לפחות עכשיו הממיר לא נכבה כל כמה שעות כמו שהיה בהתחלה.