שלום לכולם,
אני מחפש טלויזית LED.
בגדלים של 42-47 אינץ'
תקציב באיזור 5500 ש"ח.
מטרות הצפיה, 60% TV
20% XBOX
20% צפייה בתוכן 1080p/blu-ray במחשב.
רציתי לשאול בנוגע לטלויזיה הנ"ל:
Samsung UA46D5500
מה דעתכם המקצועית לגביה, זמן התגובה שלה, השחור שלה, האפור שלה וכו'...
אשמח לקבל תגובתכם בהקדם,
תודה
Samsung UA46D5500
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
קודם כל חפש את השרשור על המסכים/פנלים המתחלפים של סמסונג.
תקרא הכל, בלי להתעעצל עד סופו ואז תבין שאתה לא באמת רוצה מסך של סמסונג ולכן השאלות ששאלת לא רלוונטיות.
לגבי זמן תגובה, רמת שחור, עננות וכד... כדאי שתראה בעיניים שלך ותחליט אם אתה אוהב או לא.
אני משחק ב XBOX KINECT במצב "משחק" ב 6600 שלי, ולא מרגיש איזו בעיתיות. עובד אחלה.
מצד שני אצלי גם אין עננות ומריחות כמו אצל אחרים...
תקרא הכל, בלי להתעעצל עד סופו ואז תבין שאתה לא באמת רוצה מסך של סמסונג ולכן השאלות ששאלת לא רלוונטיות.
לגבי זמן תגובה, רמת שחור, עננות וכד... כדאי שתראה בעיניים שלך ותחליט אם אתה אוהב או לא.
אני משחק ב XBOX KINECT במצב "משחק" ב 6600 שלי, ולא מרגיש איזו בעיתיות. עובד אחלה.
מצד שני אצלי גם אין עננות ומריחות כמו אצל אחרים...
קודם כל תודה על תגובתכם...
בגדול ראיתי את התמונה של הטלויזיה בחנויות, אבל הכול היה על HD ובאמת התרשמתי....
ובנוגע להשתקפות, הטלויזיה בחנויות הייתה ממוקמת למעלה - שזה אומר קרוב לתאורה ובאמת הייתה קצת השתקפות, אבל השאלה היא אם ההשתקפות לא נבעה כתוצאה מהקירבה שלה לתאורה של החנות.
אני משער לעצמי שיש לה קצת השתפקות בגלל הפאנל שהוא מעוצב בסגנון זכוכית שגורם לזה, אבל השאלה היא אם בבית זה ממש מורגש ואם ההשתקפות יכולה להיות כמו בפלאזמות או השתקפות קלה יותר?
בגדול ראיתי את התמונה של הטלויזיה בחנויות, אבל הכול היה על HD ובאמת התרשמתי....
ובנוגע להשתקפות, הטלויזיה בחנויות הייתה ממוקמת למעלה - שזה אומר קרוב לתאורה ובאמת הייתה קצת השתקפות, אבל השאלה היא אם ההשתקפות לא נבעה כתוצאה מהקירבה שלה לתאורה של החנות.
אני משער לעצמי שיש לה קצת השתפקות בגלל הפאנל שהוא מעוצב בסגנון זכוכית שגורם לזה, אבל השאלה היא אם בבית זה ממש מורגש ואם ההשתקפות יכולה להיות כמו בפלאזמות או השתקפות קלה יותר?