בגלל ממיר : צו עיכוב יציאה מהארץ של חברת YES
סיפור דומה עם הוט
היה לי סיפור דומה עם הוט.
כמה חודשים לאחר ההתנתקות מהם, אני מקבל מכתב מחברת עו"ד עבור חוב של כ- 2000 ש"ח. שיחת טלפון מול הוט מבהירה תמונה על-פיה לא החזרתי 2 ממירים וכי החוב הוא בגין הממירים פלוס הוצאות של עו"ד.
לשמחתי הרבה כל שיחות הטלפון שלי מוקלטות ואחת מהן, מיד לאחר ההתנתקות, כוללת שיחה מול שירות הלקוחות של הוט שם הנציג טוען כי אין לי חוב מול החברה. בנוסף, הייתה לי קבלה שקיבלתי מהטכנאי שביצע את הניתוק, קבלה אודות החזר הממירים המדוברים.
הנציג של הוט בדק מול המחשב את הנתונים וטען כי הצדק איתי וכי נפלה טעות במחשבים שלהם. לאור כך הוא מייד מתחיל תהליך ביטול מול חברת העו"ד. מדי 3 ימים התקשר אליי הנציג על-מנת לדווח לי היכן עומדים הדברים ולאחר כשבועיים הוא מסר לי כי הנושא סגור (השיחות מוקלטות כמובן).
האם חברת העו"ד תוותר בכזו קלות על דמי הטרחה שלהם?
האם מר "מצליח" עמד מאחורי המקרה?
כעת שקט. (בינתיים)
כמה חודשים לאחר ההתנתקות מהם, אני מקבל מכתב מחברת עו"ד עבור חוב של כ- 2000 ש"ח. שיחת טלפון מול הוט מבהירה תמונה על-פיה לא החזרתי 2 ממירים וכי החוב הוא בגין הממירים פלוס הוצאות של עו"ד.
לשמחתי הרבה כל שיחות הטלפון שלי מוקלטות ואחת מהן, מיד לאחר ההתנתקות, כוללת שיחה מול שירות הלקוחות של הוט שם הנציג טוען כי אין לי חוב מול החברה. בנוסף, הייתה לי קבלה שקיבלתי מהטכנאי שביצע את הניתוק, קבלה אודות החזר הממירים המדוברים.
הנציג של הוט בדק מול המחשב את הנתונים וטען כי הצדק איתי וכי נפלה טעות במחשבים שלהם. לאור כך הוא מייד מתחיל תהליך ביטול מול חברת העו"ד. מדי 3 ימים התקשר אליי הנציג על-מנת לדווח לי היכן עומדים הדברים ולאחר כשבועיים הוא מסר לי כי הנושא סגור (השיחות מוקלטות כמובן).
האם חברת העו"ד תוותר בכזו קלות על דמי הטרחה שלהם?
האם מר "מצליח" עמד מאחורי המקרה?
כעת שקט. (בינתיים)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אכן
ולכן חשוב לזכור -oferlaor כתב:אלה חברות גביית חוב חיצוניות שעובדות על בסיס הצלחה....
בכל התנהלות מול ספקי שירות יש להקליט את השיחות ולשמור את ההקלטות לפרק זמן גם לאחר סיום ההתקשרות מול הספק. בנוסף - חשוב לשמור את כל המסמכים והתעודות במהלך ההתקשרות וגם לאחר שזו הסתיימה.
אף פעם אין לדעת מתי מר "מצליח", או קרוב שלו "מר מוצלחי", יגיחו לעולם.
פדיחה?sathack כתב:מעניין שכמות ה"טעויות" הללו עצומה, וכל פעם שומעים סיפורים על חובות שצצים, ממירים שלא הוחזרו, מכתבי אימומים מעורכי דין וכד'.
אם הטכנאי נתן קבלה על הממירים- די פדיחה לחברה שהיא דרשה את תמורתם בכסף....
ה"טעויות" הללו הן אסטרטגיה מכוונת אשר מטרתה להגדיל הכנסות. האסטרטגיה מבוססת על שיטת "מצליח" והוגה השיטה, או זה שהורה להפעיל אותה, יוכל בסופו של רבעון להקרין על הקיר מצגת המתארת גרף בעל אוריינטציה אלכסונית ברורה (כלפי מעלה כמובן).
האמת, אני לא מצפה ליותר מדי מחברה שתהליך ניתוק אצלה (לאחר מות אבי ז"ל) ערך כ- 3 חודשים במהלכם כמאט נשברתי וביקשתי מנציגת השירות שתחבר את אבי ז"ל חזרה לשירות, ולצורך העניין ביקשתי להעתיק את כתובת המנוי מהכתובת הנוכחית לכתובתו החדשה (חלקה ג' שורה 3....). הנציגה שמחה כמובן. עד שנפל לה האסימון.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אגב, אם כבר דנים וממליצים להקליט את השיחות עם הציגי השירות -
יש לכם המלצות לאפליקציות הקלטת שיחות שעובדות על אייפון אשר באמצעותן יהיה ניתן להקליט שיחות שכאלו (ושלל שיחות עם נותני שירותים אחרים) ולשמור על האייפון?
תודה!
יש לכם המלצות לאפליקציות הקלטת שיחות שעובדות על אייפון אשר באמצעותן יהיה ניתן להקליט שיחות שכאלו (ושלל שיחות עם נותני שירותים אחרים) ולשמור על האייפון?
תודה!