ההצעה להעניק פטור ממכס על מוצרים הנקנים ברשת בפחות מ-300 דולר כבר בתוקף?
אני רוצה להזמין כמה חולצות והיום המקסימום שאפשר לקנות הוא בסכום של 75$ בלי לשלם מכס.
יש מבצע טוב רק להיום ומחר, יש סיכוי שכבוד שר האוצר כבר חתם על ההצעה של טרכטנברג?
אם לא,
האם אפשר לפצל הזמנה תחת אותו ACCOUNT לשתי כתובות שונות (מענים שונים לגמרי)? ז"א לקנות X פריטים ולשלוח לכתובת אחת ולעשות עוד משלוח לכתובת שונה? (המשלוח אגב חינם)
יש מבצע טוב רק להיום ומחר, יש סיכוי שכבוד שר האוצר כבר חתם על ההצעה של טרכטנברג?
אם לא,
האם אפשר לפצל הזמנה תחת אותו ACCOUNT לשתי כתובות שונות (מענים שונים לגמרי)? ז"א לקנות X פריטים ולשלוח לכתובת אחת ולעשות עוד משלוח לכתובת שונה? (המשלוח אגב חינם)
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
sam22 כתב:לא
שטייניץ לא חתם
איבד את העט...
יחביבי, תן לנו את השם של האתר שגם אנחנו נקנה משהוrichrach כתב:אני רוצה להזמין כמה חולצות והיום המקסימום שאפשר לקנות הוא בסכום של 75$ בלי לשלם מכס.
אם לא,
האם אפשר לפצל הזמנה תחת אותו ACCOUNT לשתי כתובות שונות (מענים שונים לגמרי)? ז"א לקנות X פריטים ולשלוח לכתובת אחת ולעשות עוד משלוח לכתובת שונה? (המשלוח אגב חינם)...
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
50$ איזה גנבים! פעם היה עולה 25$ (לפני שנה וחצי כשאני הזמנתי)
תשלח ל-US ותשתמש בUSHOPS זה מה שאני עשיתי לפני שבוע.
יש גם בטומי אחלה מבצעים עכשיו!!!!
המשלוח לארץ יעלה לך בסביבות ה-16-20$ כי יש להם מבצע שנקרא BLACK FRIDAY שנותן לך 10$ הנחה על המשלוח שבד"כ עולה 20-26 דולר לקילו-קילו וחצי (בערך 3-4 חולצות POLO נכנסים במשקל הזה אם התעניינת).
בהצלחה!
תשלח ל-US ותשתמש בUSHOPS זה מה שאני עשיתי לפני שבוע.
יש גם בטומי אחלה מבצעים עכשיו!!!!
המשלוח לארץ יעלה לך בסביבות ה-16-20$ כי יש להם מבצע שנקרא BLACK FRIDAY שנותן לך 10$ הנחה על המשלוח שבד"כ עולה 20-26 דולר לקילו-קילו וחצי (בערך 3-4 חולצות POLO נכנסים במשקל הזה אם התעניינת).
בהצלחה!