אכן הממיר שמוציא Component ?
אחרי השתדלות ארוכה התקבל אצלי הממיר מטיפוס Docsis של היצרן ADB
האם אכן [עפ"י השמועות] ניתן להפיק גם אות Component ישירות מיציאת ה Scart שלו או שיש ללכת בדרך [העצובה?] של הוספת Transcoder ?
אם יש תקווה, מה יהיה תשריט חיווט הפינים של מחבר ה Scart אל 3 מחברי ה RCA במוניטור ?
שאלת ניחומים:
לחילופין, האם יש סיכוי לחבר ה- RGB מה- Scart מהממיר הנ"ל ישירות אל כניסת SVGH 15 פין המכונה גם RGB/PC בתדר סינכרון של 60Hrz ?
המוניטור Toshiba LCD 32WL66
בהמתנה עם החוטים...
האם אכן [עפ"י השמועות] ניתן להפיק גם אות Component ישירות מיציאת ה Scart שלו או שיש ללכת בדרך [העצובה?] של הוספת Transcoder ?
אם יש תקווה, מה יהיה תשריט חיווט הפינים של מחבר ה Scart אל 3 מחברי ה RCA במוניטור ?
שאלת ניחומים:
לחילופין, האם יש סיכוי לחבר ה- RGB מה- Scart מהממיר הנ"ל ישירות אל כניסת SVGH 15 פין המכונה גם RGB/PC בתדר סינכרון של 60Hrz ?
המוניטור Toshiba LCD 32WL66
בהמתנה עם החוטים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא ידוע לי על גירסאת ממיר כלשהו (של יס או הוט) אשר מסוגל לתמוך באופן טבעי בקומפוננט.
לגבי סינכרון ב-60HZ, הממירים בארץ מוציאים PAL (זו שיטת השידור) ולכן עובדים ב-50HZ.
יש מאמרים ושרשורים על נושא ההמרה מ-SCART ל- RGBHV.
לגבי סינכרון ב-60HZ, הממירים בארץ מוציאים PAL (זו שיטת השידור) ולכן עובדים ב-50HZ.
יש מאמרים ושרשורים על נושא ההמרה מ-SCART ל- RGBHV.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
DannyZ כתב:How did you get it?Custos כתב:אחרי השתדלות ארוכה התקבל אצלי הממיר מטיפוס Docsis של היצרן ADB...
what did you have to do?
can you upload a photo of the docsis?
how do you recgnise a docsis ?...
לדני
מצורפים תצלומים של ממיר ADB מטיפוס Docsis
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
The MEMIR that I have looks absolutly the same
what make you think it is DOCSIS?
or is it possible that 2 STBs will look the same but the electronics inside will different?
mine, AFAIR, is ADB107, your also?
or is it possible that 2 STBs will look the same but the electronics inside will different?
mine, AFAIR, is ADB107, your also?
כבל SCART TO RGB
yonezet,
אני מכיר שימוש לכבל שיש ברשותך !
במסכי LCD של לווה (LOEWE) יש אפשרות להתחבר עם הכבל שברשותך ולהגדיר את כניסת הקומפוננט (RCA PLUGS) של המסך כ-RGB !
אני מכיר שימוש לכבל שיש ברשותך !
במסכי LCD של לווה (LOEWE) יש אפשרות להתחבר עם הכבל שברשותך ולהגדיר את כניסת הקומפוננט (RCA PLUGS) של המסך כ-RGB !
דניDannyZ כתב:The MEMIR that I have looks absolutly the same
mine, AFAIR, is ADB107, your also?...
עפ"י ההסבר המלומד שאני קבלתי: יש להפוך המכשיר ולבדוק על המדבקות הצהובות בתחתיתו עם מופיע מס"ד פרוטוקול Docsis
מצ"ב התמונה של תחתית הממיר, אנא שים לב לברקוד השני
[טלח]
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
OK, בדקתי.
לפי ההנחיות שלך, גם הממיר שלי עם טכנולוגיית DOCSIS.
COMPONENT? יוק.
אני אפילו לא יכול לבדוק אם מוציא קומפוננט.
כעת הממיר וה-PHD על RGB.
אם אני משנה את הממיר מ-RGB למשהו אחר - המסך מציג שחור כך שאני כלל לא יכול לבדוק מה הוא מתכוון להוציא. אני רק יודע שכביכול יש עוד 2 מצבים כי בשלישי חוזר ל-RGB.
אז העברתי את המסך ל-COMPONENT (המסך משחיר) וניסיתי לבחור באפשרויות האחרות. כלום לא גרם למסך להציג מצג (למעט מצג שוא
)
החזרתי הכל ל-RGB.
רעיון מישהו?

לפי ההנחיות שלך, גם הממיר שלי עם טכנולוגיית DOCSIS.
COMPONENT? יוק.
אני אפילו לא יכול לבדוק אם מוציא קומפוננט.
כעת הממיר וה-PHD על RGB.
אם אני משנה את הממיר מ-RGB למשהו אחר - המסך מציג שחור כך שאני כלל לא יכול לבדוק מה הוא מתכוון להוציא. אני רק יודע שכביכול יש עוד 2 מצבים כי בשלישי חוזר ל-RGB.
אז העברתי את המסך ל-COMPONENT (המסך משחיר) וניסיתי לבחור באפשרויות האחרות. כלום לא גרם למסך להציג מצג (למעט מצג שוא
החזרתי הכל ל-RGB.
רעיון מישהו?