עצה בנוגע לשרשור מגבר סטריאו יעודי או משולב לרסיבר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם (f)

כבר כמה זמן שאני חושב לעצמי האם כדאי לשרשר לרסיבר שלי מגבר יעודי ולשמוע כמו שבאמת צריך בסטריאו,
אני די בטוח שיש מחלוקות בנושא.
הרסיבר שלי הוא אונקיו 3008 והוא מוציא סאונד ממש מדהים בסטריאו וגם בקולנוע ביתי.
הרמקולים הקדמיים שלי הם רצפתיים paradigm monitor 11 וגם מהם אני מאוד מרוצה ומאוהב בסאונד שהאונקיו מוציא לרמקולים האלה (החיבור בינהם לדעתי מעולה ויותר מכך (Y) )

מה שחשבתי זה להמשיך להשתמש ב DAC של האונקיו ובהגברה של מגבר סטריאו או אינטגרייטד
(אגב שמתי לב ל ANTHEM 225 שהוא משולב)קיבל ביקורות מעולות.

בכל זאת יש לי תמיד מחשבות לגבי האם אני יכול לנצל עוד יותר את הרמקולים הקדמיים שלי בכך שאני ישרשר מגבר סטיראו יעודי או משולב לרסיבר וכך שבקולנוע ביתי אני יהנה מהפרוססור וההגברה של האונקיו לשאר הרמקולים ובסטריאו אני יהנה מההגברה של מגבר סטריאו יעודי לכך.
גם הבנתי שמגבר סטריאו יעודי צריך להתפנק בכבל חשמל איכותי

השאלה שלי היא מה אתם חושבים על כך?
ובמידה ואתם חושבים שזה שווה לשרשר מגבר, איזה מגבר סטריאו אתם הייתם ממליצים לי שיעבור את איכותו של האונקיו 3008 בסטריאו , זאת אומרת ברמת הפירוט המוזיקה והנקיון של הסאונד?
אני פשוט כבר חושב על זה יותר מידי ואני כבר די מבולבל :? :? והייתי רוצה עצה מכם בנושא

תודה מראש לכל העונים (f)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אודי ידידי היקר אני מבין אותך ואת קו המחשבה שלך ..אבל
לדעתי כדי לקבל שינוי מהותי בסטריאו האונקיו 3008 הוא מפלץ לא קטן אתה צריך מגבר ברמה גבוהה מאוד כדי להרגיש את השינוי וגם אם כן השאלה כמה והאם הוא שווה את ההשקעה ..
גם אני בדקתי בעבר את הארכאם והוא נשמע מצוין אבל לדעתי השינוי לא מהותי ככ .יחד עם זאת אם אתה מתעקש נסה לשמוע כמה מגברים אייכותיים אשר לדעתך יניבו שינוי מהותי .. (f)
כרגיל המחלה הזאת אין לה מרפה והיא הולכת ומחמירה :lol: :lol:

udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לפני שאני שומע בחיבור לרסיבר הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשי הפורום בנושא הזה , מפני שגם אם צריך מגבר ברמה גבוהה מאוד אז על איזה מגבר היו ממליצים שיעבור את האיכות ורמת הפירוט שהאונקיו 3008 נותן.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1657 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #4 

לי יש את האונקיו 809 שברור שהוא לא ברמת ה3008 והוא מחובר למגבר סטראו.
ההבדלים מאוד ברורים.
תחילה שחיברתי את הרמקולים רק לאונקיו הצליל היה מאוד מספק אבל לאחר שחיברתי את המגבר סטראו כבר לא יכולתי לחזור אחורה

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #5 

udico,
הכל מתחיל ונגמר בתקציב. ככל שההשקעה שלך באינטגרייטד איכותי תהיה גדולה יותר כך תוכל להרגיש את ההבדל בסטריאו מול הרסיבר שלך. קח בחשבון שיש לך רסיבר שעלותו 13-15K ולכן השקעה באינטגרייטד טוב תעלה לך 10K ומעלה. השאלה אם אתה מוכן להוצאה שכזו...
אישית, אם הייתי עכשיו בפני הדילמה שלך האם להוציא 10K על אינטגרייטד או להשקיע 10K בהחלפת הקדמיים שלך, הייתי הולך על האופציה השניה. רמקול בסגמנט המחיר של 10K ומעלה יתן לך יותר שינוי מאשר קניית אינטגרייטד לבד.
הנה הצעה בלוחות של הפורום השחור שיכולה להיות מעניינת עבורך.
http://www.hifimusic.co.il/Focal-816V-% ... t8454.html

ליאור

udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

LiorDrZ כתב:udico,
הכל מתחיל ונגמר בתקציב. ככל שההשקעה שלך באינטגרייטד איכותי תהיה גדולה יותר כך תוכל להרגיש את ההבדל בסטריאו מול הרסיבר שלך. קח בחשבון שיש לך רסיבר שעלותו 13-15K ולכן השקעה באינטגרייטד טוב תעלה לך 10K ומעלה. השאלה אם אתה מוכן להוצאה שכזו...
אישית, אם הייתי עכשיו בפני הדילמה שלך האם להוציא 10K על אינטגרייטד או להשקיע 10K בהחלפת הקדמיים שלך, הייתי הולך על האופציה השניה. רמקול בסגמנט המחיר של 10K ומעלה יתן לך יותר שינוי מאשר קניית אינטגרייטד לבד.
הנה הצעה בלוחות של הפורום השחור שיכולה להיות מעניינת עבורך.
http://www.hifimusic.co.il/Focal-816V-% ... t8454.html

ליאור
...
קודם כל תודה על העצה (Y)

אבל אני לא מעוניין להחליף רמקולים , ולפי הערכתך אני מבין שרק מגבר סטריאו יעודי שעולה כ 10 ומעלה יכול לעבור את רמת האיכות של הריסבר הנוכחי שלי...
מה אתה חושב על ה ANTHEM 225 ? אם אני לא טועה מחירו כ 7K

udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

claudia5 כתב:לי יש את האונקיו 809 שברור שהוא לא ברמת ה3008 והוא מחובר למגבר סטראו.
ההבדלים מאוד ברורים.
תחילה שחיברתי את הרמקולים רק לאונקיו הצליל היה מאוד מספק אבל לאחר שחיברתי את המגבר סטראו כבר לא יכולתי לחזור אחורה
...
תודה (Y)
אם אפשר לדעת באיזה דגם של מגבר מדובר ששמעת את ההבדל בין הרסיבר למגבר שלך

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1657 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #8 

vincent 236 mk2.
אתה מוזמן להגיע לביקור

udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

claudia5 כתב:vincent 236 mk2.
אתה מוזמן להגיע לביקור
...
תודה רבה על ההזמנה (f) (Y)

אני אבדוק כמה דברים ויכול להיות שאני יביא זוג מגברים אלי הביתה לבדיקה... ואחד מהם אולי ANTHEM 225

במידה ואני יראה שאני צריך עוד בדיקות או התרשמויות אני אבדוק איתך לתאום פגישה.

תודה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #10 

לדעתי אין טעם לרכוש מגבר סטריאו עם הסט אפ הנוכחי שלך. אני חושב שכדאי לך ללכת יותר בכיוון של שדרוג המקור, השיפור יהיה משמעותי יותר כאשר הרסיבר במצב PURE. אולי נגן סידי יעודי יתן לך את הפתרון שאתה מחפש. אני אישית משתמש בנגן יעודי ואני מאוד נהנה מהסאונד שלו בהשוואה לנגן דיודי או סטרימר דרך הDAC של הרסיבר (אונקיו 875), הסאונד הרבה יותר פתוח, מדויק ולא מעייף.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”