חלפים לתמי 4 - לא שייך לעניין

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
n-007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

האם מישהו מכיר את התחליפים לסנן ולמנורה של תמי 4? יש בשוק כאלה בחצי מחיר ואני מתלבטת אם לקנות אם הם טובים.
מודה לכם מראש

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שליחה #2 

לסנן יש מחליף אבל הוא לא באותו צורה וגודל של הסנן של תמי 4 ולכן מתקינים אותו מחוץ למתקן
המים (לא במקום היעודי לסנן). אם זה לא מפריע ולי אישית זה לא הפריע אז הוא טוב ובהחלט עושה את
העבודה בחצי מחיר.
לנורה לא מצאתי תחליף. שימי לב שאתרים שמוכרים נורה לתמי 4 מתכוונים לתמי 4 תעשייתי הגדול ולא
לפמלי בר הביתי.

n-007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על תשובתך שים לב לחלפים כאן : gal-al.co.il
סט חלפים לתמי 4 ויש עוד ספקים שמוכרים באותו מחיר.דברתי איתם וזה מתאים למכשירים של תמי 4 הביתיים.

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

שליחה #4 

הסננים הללו בנויים בצורה הכי פשוטה ולא מתוחכמים,חלקם עשויים מסיבי קוקוס,וחלקם מחומרים אחרים.

כל שנה במשך 4 שנים קיבלתי טלפון מהספק שהגיע זמן החלפת המסננים,וכמו פרייר כל שנה שילמתי 240 ש'ח לא כולל משלוח.

השנה חבר שלי הסב את תשומת ליבי ,ורכשתי ממקום אחר את אותו סט (סיני) ב-80 ש'ח,מדובר במכשיר שאינו תמי 4,אבל אני לא רואה את ההבדל.את יכולה בשקט לרכוש מגל-על.

n-007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

טוב הזמנתי היום באתר שלהם ערכה ב-210 שח. שליש מחיר מחברת תמי 4( שטראוס) אז שיורידו מחירים ועד אז אני קונ ה במקום אחר. ודואגת שכולם ידעו כולל אנשי המכירות של תמי 4 תודה.

shlomyga
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1403
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שליחה #6 

נשמח לשמוע את התרשמותך מהמוצר כשיגיע.
אני גם עומד לפני קנייה של פילטר ומתלבט אם לקחת חלופי או מקורי.

n-007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אשלח עידכון כשיגיע

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

n-007 כתב:אשלח עידכון כשיגיע
...
אפשר לקבל חוות דעת?
אני שוקל להזמין גם כן, נמאס לי מהשחיטה של תמי4.

Sync
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 287
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #9 

כשחיפשתי חלופות לציוד המקורי של תמי 4 - לא מצאתי או שמצאתי במחיר זהה ליצרן. כל החלפים שאינם מקוריים היו נחותים ולא מצאתי טעם (טרתי משמע).
אני כמו רבים אחרים משלם עבור חלפים מקוריים, למעשה כלולים באחריות השנתית הקבועה. היות והאחריות כלולה כבר במחיר החלפים או להיפך - השתמשתי בשירות האחריות מספר פעמים להחלפת לחצנים, פיות, כלי קיבול, ניקוי וכיוון...
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית

concordia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

ביטו ושירות

שליחה #10 

הבעיה היא שחוזה שירות עם תמי 4 לא יהה תקף במידה והחלפים לא מקוריים וללא חוזה שירות שמחדש את עצמו או שמחדשים כל שנה אין אחריות על המכשיר כאשר כמה מחלקיו עולים בכשליש ממחירו כחדש.זה בעייתי אך מי שבחר בתמי 4 בעצםיכול אולי לקנות מסנן ונורה זולים אך לא להנות מביטוח המכשיר ותמי 4 ללא ביטוח הוא לא משהו שהייתי רוצה אפילו לדמיין. הערה זו איננה באה להטיל דופי או לשבח וגם לא להשתלח במתקן(אגב, האיכותי והיפה)שלהם.

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

Sync כתב:כשחיפשתי חלופות לציוד המקורי של תמי 4 - לא מצאתי או שמצאתי במחיר זהה ליצרן. כל החלפים שאינם מקוריים היו נחותים ולא מצאתי טעם (טרתי משמע).
אני כמו רבים אחרים משלם עבור חלפים מקוריים, למעשה כלולים באחריות השנתית הקבועה. היות והאחריות כלולה כבר במחיר החלפים או להיפך - השתמשתי בשירות האחריות מספר פעמים להחלפת לחצנים, פיות, כלי קיבול, ניקוי וכיוון...
...
לגבי החלפת כלי הקיבול, זה דווקא משהו שעבר לי בראש מפני שאני יכול לתאר לעצמי מה הצטבר שם בפנים לאחר שנתיים וחצי של שימוש. איך בעצם אני מתאם החלפה כזו? אני יכול פשוט ליצור איתם קשר ולדרוש זאת?

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #12 

כל הסיפור הזה של תמי4 לא ממש ברור לי - מי צריך מכשיר שמוזג מים עם עודף אלקטרוניקה צג דיגיטלי העשויים להתקלקל... היה לי כזה מהסוג הישן והטוב (שני ברזים פשוטים), פילטרים החלפתי בעצמי - חלופיים כמובן, פעם בחצי שנה, והוא עבד חמש שנים וכנראה עדיין עובד. כולה מים...
what's next?

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”