חלפים לתמי 4 - לא שייך לעניין
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
לסנן יש מחליף אבל הוא לא באותו צורה וגודל של הסנן של תמי 4 ולכן מתקינים אותו מחוץ למתקן
המים (לא במקום היעודי לסנן). אם זה לא מפריע ולי אישית זה לא הפריע אז הוא טוב ובהחלט עושה את
העבודה בחצי מחיר.
לנורה לא מצאתי תחליף. שימי לב שאתרים שמוכרים נורה לתמי 4 מתכוונים לתמי 4 תעשייתי הגדול ולא
לפמלי בר הביתי.
המים (לא במקום היעודי לסנן). אם זה לא מפריע ולי אישית זה לא הפריע אז הוא טוב ובהחלט עושה את
העבודה בחצי מחיר.
לנורה לא מצאתי תחליף. שימי לב שאתרים שמוכרים נורה לתמי 4 מתכוונים לתמי 4 תעשייתי הגדול ולא
לפמלי בר הביתי.
הסננים הללו בנויים בצורה הכי פשוטה ולא מתוחכמים,חלקם עשויים מסיבי קוקוס,וחלקם מחומרים אחרים.
כל שנה במשך 4 שנים קיבלתי טלפון מהספק שהגיע זמן החלפת המסננים,וכמו פרייר כל שנה שילמתי 240 ש'ח לא כולל משלוח.
השנה חבר שלי הסב את תשומת ליבי ,ורכשתי ממקום אחר את אותו סט (סיני) ב-80 ש'ח,מדובר במכשיר שאינו תמי 4,אבל אני לא רואה את ההבדל.את יכולה בשקט לרכוש מגל-על.
כל שנה במשך 4 שנים קיבלתי טלפון מהספק שהגיע זמן החלפת המסננים,וכמו פרייר כל שנה שילמתי 240 ש'ח לא כולל משלוח.
השנה חבר שלי הסב את תשומת ליבי ,ורכשתי ממקום אחר את אותו סט (סיני) ב-80 ש'ח,מדובר במכשיר שאינו תמי 4,אבל אני לא רואה את ההבדל.את יכולה בשקט לרכוש מגל-על.
כשחיפשתי חלופות לציוד המקורי של תמי 4 - לא מצאתי או שמצאתי במחיר זהה ליצרן. כל החלפים שאינם מקוריים היו נחותים ולא מצאתי טעם (טרתי משמע).
אני כמו רבים אחרים משלם עבור חלפים מקוריים, למעשה כלולים באחריות השנתית הקבועה. היות והאחריות כלולה כבר במחיר החלפים או להיפך - השתמשתי בשירות האחריות מספר פעמים להחלפת לחצנים, פיות, כלי קיבול, ניקוי וכיוון...
אני כמו רבים אחרים משלם עבור חלפים מקוריים, למעשה כלולים באחריות השנתית הקבועה. היות והאחריות כלולה כבר במחיר החלפים או להיפך - השתמשתי בשירות האחריות מספר פעמים להחלפת לחצנים, פיות, כלי קיבול, ניקוי וכיוון...
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית
- concordia
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
ביטו ושירות
הבעיה היא שחוזה שירות עם תמי 4 לא יהה תקף במידה והחלפים לא מקוריים וללא חוזה שירות שמחדש את עצמו או שמחדשים כל שנה אין אחריות על המכשיר כאשר כמה מחלקיו עולים בכשליש ממחירו כחדש.זה בעייתי אך מי שבחר בתמי 4 בעצםיכול אולי לקנות מסנן ונורה זולים אך לא להנות מביטוח המכשיר ותמי 4 ללא ביטוח הוא לא משהו שהייתי רוצה אפילו לדמיין. הערה זו איננה באה להטיל דופי או לשבח וגם לא להשתלח במתקן(אגב, האיכותי והיפה)שלהם.
לגבי החלפת כלי הקיבול, זה דווקא משהו שעבר לי בראש מפני שאני יכול לתאר לעצמי מה הצטבר שם בפנים לאחר שנתיים וחצי של שימוש. איך בעצם אני מתאם החלפה כזו? אני יכול פשוט ליצור איתם קשר ולדרוש זאת?Sync כתב:כשחיפשתי חלופות לציוד המקורי של תמי 4 - לא מצאתי או שמצאתי במחיר זהה ליצרן. כל החלפים שאינם מקוריים היו נחותים ולא מצאתי טעם (טרתי משמע).
אני כמו רבים אחרים משלם עבור חלפים מקוריים, למעשה כלולים באחריות השנתית הקבועה. היות והאחריות כלולה כבר במחיר החלפים או להיפך - השתמשתי בשירות האחריות מספר פעמים להחלפת לחצנים, פיות, כלי קיבול, ניקוי וכיוון......
כל הסיפור הזה של תמי4 לא ממש ברור לי - מי צריך מכשיר שמוזג מים עם עודף אלקטרוניקה צג דיגיטלי העשויים להתקלקל... היה לי כזה מהסוג הישן והטוב (שני ברזים פשוטים), פילטרים החלפתי בעצמי - חלופיים כמובן, פעם בחצי שנה, והוא עבד חמש שנים וכנראה עדיין עובד. כולה מים...
what's next?