שוב: סרטי BD מלאים עם סאונד HD רצים עם תקיעות
שלום חברים,
פירמטתי את המחשב בסלון מWIN7 64 ל 32bit,
התקנתי TMT, MPC-HC, FFDSHOW, עבדתי ע"פ המדריך הקצרצר להזרמת סאונד HD דרך הHDMI,
אחרי שעה של משחקים עם הOUTPUT בMPC-HC מצאתי אחד שעובד סביר (תקיעה קטנה כל עשרות שניות) -
VMR9 (Renderless) , ניסיתי EVRים למיניהם, madVR, בכולם יש תקיעות (fps drops)...
הסרט הוא כוכב הקופים: המרד, עם סאונד DTS-MASTER HD.
בTMT בכלל כמעט ולא ניתן לצפות, תקיעות נוראיות....
המחשב לא חלש כלל וכל הדרייברים מעודכנים:
E7400
4GB DDR2
ATI 5450
380W ANTEC
כבר בא לי לרכוש סטרימר רק בגלל כל הכאבי ראש מהמחשב הזה, סך הכל לנגן סרט.
אשמח לעזרתכם
פירמטתי את המחשב בסלון מWIN7 64 ל 32bit,
התקנתי TMT, MPC-HC, FFDSHOW, עבדתי ע"פ המדריך הקצרצר להזרמת סאונד HD דרך הHDMI,
אחרי שעה של משחקים עם הOUTPUT בMPC-HC מצאתי אחד שעובד סביר (תקיעה קטנה כל עשרות שניות) -
VMR9 (Renderless) , ניסיתי EVRים למיניהם, madVR, בכולם יש תקיעות (fps drops)...
הסרט הוא כוכב הקופים: המרד, עם סאונד DTS-MASTER HD.
בTMT בכלל כמעט ולא ניתן לצפות, תקיעות נוראיות....
המחשב לא חלש כלל וכל הדרייברים מעודכנים:
E7400
4GB DDR2
ATI 5450
380W ANTEC
כבר בא לי לרכוש סטרימר רק בגלל כל הכאבי ראש מהמחשב הזה, סך הכל לנגן סרט.
אשמח לעזרתכם
Utopia
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של AMD (ולא מעדכונים של מיקרוסופט)?
האם ניסית לשנות קצב רענון של המסך (ל-23 או 24 הרץ)?
האם ניסית לשנות קצב רענון של המסך (ל-23 או 24 הרץ)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תנסה להחליף ל-23 או 24 הרץ (עדיף 23, אבל אם הטלוויזיה לא תומכת אז 24), ותשים את ה-MPC HC על EVR Sync.
האם מדובר בקובץ M2TS או קובץ MKV? עצם העובדה שרק קובץ אחד לא מתנגן לך כמו שצריך מרמז על כך שאולי מדובר בשחרור של קידוד לא טוב.
האם מדובר בקובץ M2TS או קובץ MKV? עצם העובדה שרק קובץ אחד לא מתנגן לך כמו שצריך מרמז על כך שאולי מדובר בשחרור של קידוד לא טוב.
אני שמח לשמוע שאני לא היחיד עם הבעיות הללו. אני עם מעבד i7 כרטיס מסך 560 GT ועד היום מעולם לא הצלחתי לראות סרט BD מלא במחשב! לא TMT ולא PDVD11 מצליחים להציג סרט מבלי להתקע או לנגן את פס הקול כ PCM ולא DTSHD.. פרמטתי אינספור פעמים והתקנתי בכל פעם קודקים אחרים בהתאם להמלצות כאן. מעולם לא הצלחתי להוציא ציוץ אחד ב DTS-HD מכרטיס המסך. ניסיתי עם ווינדוס 32 ועם 64, אותו הדבר. פשוט בזבוז זמן. תשמע לי, תקנה סטרימר טוב, ותחסוך לעצמך כאבי ראש...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אצלי TMT עושה בעיות אבל MPC מריץ חלק. סטרימר זה סיפור אחר..........
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Sexter, אם אני לא טועה, לכרטיס המסך שלך אין בכלל תמיכה ב-DTS-HD וב-Dolby TrueHD.
גם אני סובל בדיוק מאותה התופעה,
עם TMT תקיעות עם POWERDVD ו WINDVD אין תקיעות מנגן חלק (כשאני בוחר את הקובץ הגדול ביותר) אבל אין לי שליטה על שינוי האאודיו והתרגום והאמת איכות התמונה ב POWERDVD ו WINDVD הרבה יותר טובה מה TMT האם למי שהוא יש פתרון איך אפשר לשלוט ולשנות תרגום וסוג אאודיו בתוכנות POWERDVD ו WINDVD ?
בתוכנה POTPLAYR הכל עובד תקין אבל האיכות לא מה שהוא
בתוכנה POTPLAYR הכל עובד תקין אבל האיכות לא מה שהוא
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
דבר ראשון, אם יש לך תיקייה של בלוריי מלא אתה לא אמור לבחור את הקובץ הגדול ביותר, אתה אמור לבחור את התיקייה הרשית שמכילה את כל הקבצים, ככה אתה תקבל גם את התפריטים, אם תבחר בקובץ הגדול ביותר אתה תראה ישר את הסרט.
כדי לפתוח תיקייה שלמה אתה צריך ללחוץ על ה TAB העליון שנקרא MOVIE ושם לבחור OPEN FOLDER או משהו כזה (אני לא בבית כדי לוודא את השם המדויק) ואז אתה מנווט לתיקיית הסרט.
לגבי סוג האודיו, כדי להוציא סאונד DTSMA קודם כל תוודא בתפריט של הסרט שבחרת ב DTSMA באופציות של הסאונד ודבר שני, תכנס ל SETTINGS של התוכנה, לך לקונפיגורציות של ה AUDIO ושם תבחר HDMI, יש 2 אופציות של HDMI, אחת מהן תוציא לך DTSMA והשניה DTS אם אני לא טועה.
כדי לפתוח תיקייה שלמה אתה צריך ללחוץ על ה TAB העליון שנקרא MOVIE ושם לבחור OPEN FOLDER או משהו כזה (אני לא בבית כדי לוודא את השם המדויק) ואז אתה מנווט לתיקיית הסרט.
לגבי סוג האודיו, כדי להוציא סאונד DTSMA קודם כל תוודא בתפריט של הסרט שבחרת ב DTSMA באופציות של הסאונד ודבר שני, תכנס ל SETTINGS של התוכנה, לך לקונפיגורציות של ה AUDIO ושם תבחר HDMI, יש 2 אופציות של HDMI, אחת מהן תוציא לך DTSMA והשניה DTS אם אני לא טועה.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה טועה, אני גם משתמש ב POWERDVD ואני פותח איתו סרטי בלוריי מלא. אני משתמש בגרסא 11 של התוכנה.
כשאתה אומר אגב "לא הצלחתי" למה הכוונה? אין לך את האופציה של OPEN FOLDER? יש לך את האופציה אבל כשאתה בוחר תיקיה הסרט לא מתחיל?
כשאתה אומר אגב "לא הצלחתי" למה הכוונה? אין לך את האופציה של OPEN FOLDER? יש לך את האופציה אבל כשאתה בוחר תיקיה הסרט לא מתחיל?
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, BD מלא, כולל תפריטים, שוקל כ 40 ג'יגה.תוכל לתאר מה אתה בדיוק עושה? איזה TAB אתה בוחר ב POWERDVD כדי לפתוח תיקיה? אם תוכל לעלות צילומי מסך אפילו יותר טוב.
אם אני לא טועה זה אמור לעבוד גם ע"י DRAG & drop, תגרור את התיקיה הראשית שמכילה את כל שאר התיקיות לנגן, הוא אמור לפתוח את הסרט.
אגב, אתה לא אמור לבחור בתיקית BDMV, אתה צריך לבחור בתיקיה הראשית.
אם אני לא טועה זה אמור לעבוד גם ע"י DRAG & drop, תגרור את התיקיה הראשית שמכילה את כל שאר התיקיות לנגן, הוא אמור לפתוח את הסרט.
אגב, אתה לא אמור לבחור בתיקית BDMV, אתה צריך לבחור בתיקיה הראשית.
זה כמעט ספינת הדגל שלהם:pixies כתב:Sexter, אם אני לא טועה, לכרטיס המסך שלך אין בכלל תמיכה ב-DTS-HD וב-Dolby TrueHD....
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... eview.html
הוא תומך בכל פיצ'ר שיש להם להציע
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קיפי, אני די בטוח שמשהו בהגדרות אצלך לא נכון. הרבה משתמשים כאן מנגנים קבצי 1080P וריפים מלאים של בלו ריי עם HD5450 בלי שום בעייה עם מעבדים הרבה יותר חלשים, כולל עבדך הנאמן (AMD 4200 מלפני 4 שנים...). אין טעם לדעתי לשדרג מעבד, שגם ככה חזק מאוד. זה מיותר.
Sexter, ספינת דגל או מטוס סילון, העובדה המצערת והמקוממת היא ש ב-GTX460/560 וה-GTX580/480 אין תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD אלא רק ב-LPCM 7.1 (וכמובן הישנים יותר DD ו-DTS).
Sexter, ספינת דגל או מטוס סילון, העובדה המצערת והמקוממת היא ש ב-GTX460/560 וה-GTX580/480 אין תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD אלא רק ב-LPCM 7.1 (וכמובן הישנים יותר DD ו-DTS).
העניין עם השדרוג הוא בעיקר בגלל המחיר מציאה, אם על הדרך זה ישפר משהו - הרווחתי, בכל מקרה אני מחכה שהבחור שאני רוכש ממנו יחזור אלי...pixies כתב:קיפי, אני די בטוח שמשהו בהגדרות אצלך לא נכון. הרבה משתמשים כאן מנגנים קבצי 1080P וריפים מלאים של בלו ריי עם HD5450 בלי שום בעייה עם מעבדים הרבה יותר חלשים, כולל עבדך הנאמן (AMD 4200 מלפני 4 שנים...). אין טעם לדעתי לשדרג מעבד, שגם ככה חזק מאוד. זה מיותר.
Sexter, ספינת דגל או מטוס סילון, העובדה המצערת והמקוממת היא ש ב-GTX460/560 וה-GTX580/480 אין תמיכה ב-DTS-HD ו-Dolby TrueHD אלא רק ב-LPCM 7.1 (וכמובן הישנים יותר DD ו-DTS)....
אני באמת מתקשה להבין מה לא בסדר, המחשב נקי, מפורמט, הגדרתי בדיוק ע"פ המדריך, ועדיין סרטים לא רצים בצורה חלקה לגמריי... וכשאתה פרפקציוניסט זה פשוט סבל לעיניים התקיעה הזו כל כמה עשרות שניות...
אני גם לא רוצה לנסות עם VLC כי איכות התמונה שלה נחותה לעומת MPC \ XBMC שאני רגיל לראות...
האם יש טעם לנסות בSplash או נגן אחר ?
Utopia