עזרה לגבי קניית LED

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
אני רוצה לשדרג את הטלויזיה הנוכחית שלי (LCD 26" hisense HD READY) ל - LCD-LED 32" FULL HD.
אני לא יודע איזה כדאי לי לקנות - כלומר איזו חברה ואיזה סוג.
אני רוצה אותה למטרת ממיר חדש של יס של HD יחד עם יס מקס + VOD, למטרת ראיית סרטי HD
מהמחשב בחיבור VGA ובנוסף לשחק במחשב כל מיני משחקים ולראות את זה ב - LED (ממש מידי פעם).
התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח.
מישהו יכול לעזור לי ? מחר בבוקר אני הולך לקנות לפני שאני הולך לצבא ואני צריך עזרה.
תודה רבה חברים !

דניאל1983
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 446
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

מה המרחק צפיה ?

LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

בסביבות מטר וחצי - 2 פחות או יותר.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

אז למה ללכת על 32 ?

למרחק כזה בתקציב הזה הייתי הולך על 37', סמסונג, C530 - תמורה מלאה למחיר.

כמובן שמתאימה מאד למשחקים גם.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

adirbooking כתב:אז למה ללכת על 32 ?

למרחק כזה בתקציב הזה הייתי הולך על 37', סמסונג, C530 - תמורה מלאה למחיר.

כמובן שמתאימה מאד למשחקים גם.
...
מצטרף (Y)
מה הטעם בשדרוג, והשקעה כל כך גבוהה בתאורת LED, אם המסך קטן?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

סליחה התכוונתי שהמרחק הוא מטר - מטר וחצי.
ו - 37" של LED משהו איכותי וטוב אפשר למצוא בתקציב שלי ? (2500 ש"ח).

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

למה אנשים נדבקים במונח "LED" ?

אז הטלוויזיה יותר דקה... ונראת יותר טוב על הקיר.. אבל ב-2,500 ש"ח עם כל הכבוד אין LED שתוציא תמונה טובה יותר מ-LCD במחיר הזה.

ה-LED הכי "זולה" שאני מכיר היא E30 של פנסוניק והיא נמכרת בגודל 42' במחיר של מעל 4,000 ש"ח.

אתה גם משחק, האינפוט לאג של ה-C530 הוא בין הטובים שיש במסכי LCD במחירים הללו, אין צריבות/צבירות בניגוד לפלזמות שכן מתאימות למשחקים אך "מסוכנות" מבעיית הצריבות.

תעשה בשכל, המסך הזה הוא מסך מצויין למחיר הזה !

LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לא מבין מה זה אומר הצריבות האלה..
ותשכח את המשחקים. המסך הוא בעיקר בשביל הממיר HD החדש של יס (כדורגל, סרטים, סדרות...) ובשביל סרטים באיכות 1080 מהמחשב.
אני לא נדבק למילה "LED" אלא פשוט יודע שהאיכות היא הרבה יותר טובה ולחדר שלי מספיק 32" ואני בכנות רוצה כבר לקנות טלויזית
LED, כי הפעם הבאה שאני יקנה טלויזיה חדשה יקח כמה וכמה שנים טובות.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

בפלאזמה יש צריבות, ב-LED/LCD אין - משמעות הצריבות היא שאם אתה משאיר תמונה במצב סטטי היא פשוט נצרבת על המסך וזה לא מכוסה באחריות, משמע - תראה את הצריבה הזו כל הזמן :) [לא מתאים לאנשים שמשחקים במחשב, מריצים מחשב על המסך או נרדמים מול המסך עם ערוץ רדיו כזה או אחר ברקע..]
מה שכן, מסכי הפלאזמות החדשים נהנים מטכנולוגיה חדשה של הזזת פיקסלים אשר מונעת צריבות [לא ב-100% אך עדיין עושה את העבודה.]

אפשר לשאול אותך מה זה LED ? בשיא הכנות... תענה לי בלי חיפוש בויקיפדיה..

אם השימוש שלך הוא סרטי HD וכו', הייתי ממליץ עוד יותר על ה-C530, מסך מדהים בשידורי ה-HD שלו.

תודה.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

LIOR10 כתב:לא מבין מה זה אומר הצריבות האלה..
ותשכח את המשחקים. המסך הוא בעיקר בשביל הממיר HD החדש של יס (כדורגל, סרטים, סדרות...) ובשביל סרטים באיכות 1080 מהמחשב.
אני לא נדבק למילה "LED" אלא פשוט יודע שהאיכות היא הרבה יותר טובה ולחדר שלי מספיק 32" ואני בכנות רוצה כבר לקנות טלויזית
LED, כי הפעם הבאה שאני יקנה טלויזיה חדשה יקח כמה וכמה שנים טובות.
...
ומניין אתה יודע שהאיכות הרבה יותר טובה? ראית בעצמך? לך תסתכל. אם לדעתך שווה לך בכספך לקנות LED בגודל 32" ולא LCD בגודל 37", זכותך. זה הכסף שלך.
אני יכול לספר לך שאני שדרגתי LCD 32" לפלזמה 51" לפני שבועיים ואני צופה ממרחק 2.5-3 מטר. אני מוכן בכיף לשדרג גם ל-60" אם היה לי כסף.

אם אתה מתעקש לשלם יותר בשביל מסך קטן יותר רק בשביל הכיתוב LED, לפחות תראה במו עיניך שזו הבחירה העדיפה ולא מסך גדול יותר.

LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

לגבי 37" גם אין לי כסף כי זה קצת חורג מהתקציב שלי וגם בשביל מרחק של מטר - מטר וחצי גג בחדר שלי אני חושב שזה מוגזם.
תקנו אותי אם אני טועה (כי אני באמת לא יודע אם זה מוגזם, אני רק חושב ככה). עכשיו, ההבדל בין LCD 32" לבין LCD-LED 32" הוא ממש
כמה מאות בודדים. כלומר במקום לקנות LCD ב - 1900 אני יקנה LED באותו גודל ב - 2400. מה אתם אומרים ?
ומה זה ה - C530 ?
וחבר'ה תודה על העזרה !

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1404
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #12 

אני בעד LED ורכשתי 32 אינץ בסוף חודש אוקטובר 2011, עם פנל HQ02 לטלויזיה UA32D500 של סמסונג לחדר העבודה.

הטלויזיה בחדר עבודה מחוברת לרשת הביתית, לממיר ייס HD והתמונה מדהימה. המחיר קצת מעל 3000 ש"ח ולא חייבים פנסוניק.

יש לי פלזמה 50 אינץ FHD דגם 50PF10 של פנסוניק בסלון (מוניטור לא טלויזיה) ומסך ה-LED 32 מדהים באיכות התמונה

ערן

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

LIOR10 כתב:לגבי 37" גם אין לי כסף כי זה קצת חורג מהתקציב שלי וגם בשביל מרחק של מטר - מטר וחצי גג בחדר שלי אני חושב שזה מוגזם.
תקנו אותי אם אני טועה (כי אני באמת לא יודע אם זה מוגזם, אני רק חושב ככה). עכשיו, ההבדל בין LCD 32" לבין LCD-LED 32" הוא ממש
כמה מאות בודדים. כלומר במקום לקנות LCD ב - 1900 אני יקנה LED באותו גודל ב - 2400. מה אתם אומרים ?
ומה זה ה - C530 ?
וחבר'ה תודה על העזרה !
...
C530 זה דגם של מסך LCD של סמסונג.
ואתה ממשיך לחפש צידוקים לקנות מסך LED. זה עניין סובייקטיבי. יש אנשים שכתבו פה שהם פשוט לא סובלים את התמונה ב-LED. למה שלא תלך להסתכל בעצמך ותחליט אם ההפרש שווה או לא?

carmonle - שוב, זה עניין של דיעה. אני הייתי מעדיף לקנות ב-3,000 ש"ח מסך בגודל 42" (תלוי במרחק הצפיה).

LED נהיה מותג, אנשים רוצים לקנות את זה רק כי זה LED ואין להם אפילו מושג איך המסך שלהם בהשוואה לאחרים. אני לא נגד הטכנולוגיה או משהו, אני פשוט חושב שלפני שמוציאים כמה אלפי שקלים - כדאי לדעת על מה מוציאים ולא רק לקנות LED כי זה "הכי טוב".

LIOR10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

מסכים איתך אחי. 37" לא מתאים לי אך ורק בגלל מרחק הצפייה ולכן אני אלך על 32". אני אלך לחנות מחר ואבדוק את ה - C550 ואת ה - C530
ואת ה - LED. אני אראה בעיניים שלי מה הכי טוב עבורי. אבל הבנתי שמה שאני רואה בחנות זה לא בדיוק מה שאני גם אראה בבית
אז מה אתה ממליץ לי לעשות כשאני בא לבדוק את המסכים ?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #15 

C530/550 מסכים טובים אבל היום יש כבר מחליף טוב יותר בתקציב שלך.
D550.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801461

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”