מתלבט בין כמה טלויזיות - הפעם אחרי ביקור בכמה חנויות
שלום לכולם, שרשור נוסף לגבי עזרה בבחירת טלוזיה, בתקווה שהפעם זה יסתיים....
הייתי בכמה חנויות אתמול (לאחר שרציתי לקנות את הסמסונג d5500 והתחרטתי), וההתלבטות שלי עכשיו ביא בין הדגמים הבאים:
Samsung UE40D5000 LED
Philips 40PFL6606H LED
Panasonic THL42E30 LED
LG 42LV550 LED
השימושים שלי בטלויזיה יהיו בעיקר שידורי SD , משחקים ב-Xbox וסרטי HD מכונן חיצוני
3-3.15 מטר מרחק צפיה מהמסך
תקציב: 3500-5000 שח (כמובן עם העדפה למחיר הזול)
הכי חשוב לי זה צפיה בשידורי SD כיוון שאין לי ממיר HD ואני לא מתכוון לרכוש אחד כזה.
לפי דעתי בפיליפס היתה איכות הצפיה הטובה ביותר אך פחות אהבתי את המסגרת המטאלית שלה, היא יקרה יחסית לשאר והבנתי מהתגובות בזאפ שיש בעיה בקריאת כתוביות לסרטים בפורמט mkv
מה אתם אומרים, איזו טלויזיה עדיפה?
הייתי בכמה חנויות אתמול (לאחר שרציתי לקנות את הסמסונג d5500 והתחרטתי), וההתלבטות שלי עכשיו ביא בין הדגמים הבאים:
Samsung UE40D5000 LED
Philips 40PFL6606H LED
Panasonic THL42E30 LED
LG 42LV550 LED
השימושים שלי בטלויזיה יהיו בעיקר שידורי SD , משחקים ב-Xbox וסרטי HD מכונן חיצוני
3-3.15 מטר מרחק צפיה מהמסך
תקציב: 3500-5000 שח (כמובן עם העדפה למחיר הזול)
הכי חשוב לי זה צפיה בשידורי SD כיוון שאין לי ממיר HD ואני לא מתכוון לרכוש אחד כזה.
לפי דעתי בפיליפס היתה איכות הצפיה הטובה ביותר אך פחות אהבתי את המסגרת המטאלית שלה, היא יקרה יחסית לשאר והבנתי מהתגובות בזאפ שיש בעיה בקריאת כתוביות לסרטים בפורמט mkv
מה אתם אומרים, איזו טלויזיה עדיפה?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ראית אותן עם תכנים שהבאת איתך? בדקת / שיחקת עם ההגדרות?
אני לא יודע באיזה חנויות היית אבל לחנויות (במיוחד רשתות גדולות יותר) יש נטייה למכור מה שמתאים להן יותר (מבחינת שולי רווח, יחסים עם היבואן וכו'), אז הן עושות התאמות (מצבי צפייה שונים בטלויזיות וכו').
מניסיוני, תמונת SD נראית משמעותית פחות טוב בלד מאשר בפלזמה (כולל בדגמים שציינת ביחס לפלזמות ברמת מחיר דומה).
אני לא יודע באיזה חנויות היית אבל לחנויות (במיוחד רשתות גדולות יותר) יש נטייה למכור מה שמתאים להן יותר (מבחינת שולי רווח, יחסים עם היבואן וכו'), אז הן עושות התאמות (מצבי צפייה שונים בטלויזיות וכו').
מניסיוני, תמונת SD נראית משמעותית פחות טוב בלד מאשר בפלזמה (כולל בדגמים שציינת ביחס לפלזמות ברמת מחיר דומה).
את כולם ראיתי עם תכנים מהחנות (העברתי לערוץ 2 וערוץ 10 כדי לצפות)
לא שיחקתי עם ההגדרות, גם אם הייתי יכול אני לא בדיוק יודע על איזו הגדרות לשים.
ראיתי כמה פלזמות שהאיכות צפיה בהן היתה פשוט גרועה, מה גם שהתמונה נראתה כהה )אני מניח שזו הגדרה של בהירות) אבל התמונה עצמה היתה פחות חדה (בכל הטלויזיות הסתכלתי גם מקרוב וגם מרחוק)
הייתי בכ-4 חנויות ובכולן הדגמים שציינתיבלטו באיכות (באף חנות לא היו כל 4 הדגמים אלה 2-3)
לא שיחקתי עם ההגדרות, גם אם הייתי יכול אני לא בדיוק יודע על איזו הגדרות לשים.
ראיתי כמה פלזמות שהאיכות צפיה בהן היתה פשוט גרועה, מה גם שהתמונה נראתה כהה )אני מניח שזו הגדרה של בהירות) אבל התמונה עצמה היתה פחות חדה (בכל הטלויזיות הסתכלתי גם מקרוב וגם מרחוק)
הייתי בכ-4 חנויות ובכולן הדגמים שציינתיבלטו באיכות (באף חנות לא היו כל 4 הדגמים אלה 2-3)
התרשמות מחנויות רגילות בד"כ מטעה, המסכים אינם מכוילים ומצויים במצבי הצפייה הגרועים ביותר (בד"כ DYNAMIC) במטרה להפיק תאורה
מירבית ולמשוך את העין ולבלוט עפ"י מסכים אחרים.
זו בדיוק הסיבה שמסכי הפלזמה נראו לך "חשוכים". למרות שיש להם יתרון בהצגת תכני SD.
נסה להכנס לחנות מתמחה ולהתרשם מהמסכים תוך שינוי הגדרות הצפיה.
מירבית ולמשוך את העין ולבלוט עפ"י מסכים אחרים.
זו בדיוק הסיבה שמסכי הפלזמה נראו לך "חשוכים". למרות שיש להם יתרון בהצגת תכני SD.
נסה להכנס לחנות מתמחה ולהתרשם מהמסכים תוך שינוי הגדרות הצפיה.