הפרסומת החדשה של YES
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
זה רק אני או שהפרסומת החדשה עם אקי אבני ממש דפוקה?
הם מראים של "כאילו" רואים סרט אונליין ואז מציעים את ה-Yes Streamer.
אבל מה יעזור Yes Streamer לצפיה אונליין מהמחשב?
אני טועה?
הם מראים של "כאילו" רואים סרט אונליין ואז מציעים את ה-Yes Streamer.
אבל מה יעזור Yes Streamer לצפיה אונליין מהמחשב?
אני טועה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קודם כל מבחינת הפקה - אני אהבתי את הפרסומת כי היא מאד מושקעת ויש הומור עצמי טוב של אקי אבני...
מבחינת המסר - הם התכוונו שכשאתה רואה סרטים דרך המחשב (לא אונליין - אלא משהו שהורדת) אתה חשוף להפרעות מדברים אחרים שרצים על המחשב כמו IM וכדו' ולכן אם תשתמש בפתרון שלהם תוכל לראות את הסרט שהורדת בלי הפרעות.
ברור שזה מאד פשטני אבל לדעתי הם מכוונים לאנשים שלא מתעסקים יותר מדי עם טכנולוגיה...
מבחינת המסר - הם התכוונו שכשאתה רואה סרטים דרך המחשב (לא אונליין - אלא משהו שהורדת) אתה חשוף להפרעות מדברים אחרים שרצים על המחשב כמו IM וכדו' ולכן אם תשתמש בפתרון שלהם תוכל לראות את הסרט שהורדת בלי הפרעות.
ברור שזה מאד פשטני אבל לדעתי הם מכוונים לאנשים שלא מתעסקים יותר מדי עם טכנולוגיה...
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

חלק גדול מה"הפרעות" שהם הציגו בפרסומת זה באנרים של פרסומות ו-Buffering , שני דברים שיש אך ורק בצפיה אונליין.oris74 כתב:קודם כל מבחינת הפקה - אני אהבתי את הפרסומת כי היא מאד מושקעת ויש הומור עצמי טוב של אקי אבני...
ברור שזה מאד פשטני אבל לדעתי הם מכוונים לאנשים שלא מתעסקים יותר מדי עם טכנולוגיה......
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא יודע על מה אתם מדברים וחושב אחרת לגמריי.
ככה צריכה להראות פרסומת. מושקעת ברמות, מתחברת לבעיה האמיתית של צרכן התוכן והכי חשוב, מצחיקה.
ככה צריכה להראות פרסומת. מושקעת ברמות, מתחברת לבעיה האמיתית של צרכן התוכן והכי חשוב, מצחיקה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
פרסומת ענקית, אני ממש אהבתי.
במיוחד אהבתי את הבאנר שהוא דורך עליו ונופל.
הייתי מצפה שאחר כמה שנים בארה"ב הוא היה משפר את האנגלית שלו, אבל ("you gonna" ?!)
במיוחד אהבתי את הבאנר שהוא דורך עליו ונופל.
הייתי מצפה שאחר כמה שנים בארה"ב הוא היה משפר את האנגלית שלו, אבל ("you gonna" ?!)
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Buffering יש בבזק בנלאמי והרבה לאחרונה...amirchen כתב:חלק גדול מה"הפרעות" שהם הציגו בפרסומת זה באנרים של פרסומות ו-Buffering , שני דברים שיש אך ורק בצפיה אונליין.oris74 כתב:קודם כל מבחינת הפקה - אני אהבתי את הפרסומת כי היא מאד מושקעת ויש הומור עצמי טוב של אקי אבני...
ברור שזה מאד פשטני אבל לדעתי הם מכוונים לאנשים שלא מתעסקים יותר מדי עם טכנולוגיה.........
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

הפרסומת עצמה מדליקה (כמו הרבה פרסומות של YES) אבל מה שהם מתארים שם מטעה את הציבור.AviBiton כתב:רק עכשיו ראיתי במה מדובר.
אני לא מבין מה לא בסדר פה, פרסומת מבריקה, אקשן, הומור, קולע בדיוק למטרה, והפקה שנראית גרנדיוזית....
- oris74
- חבר במועדון HT

ובמה זה שונה מכל שאר הפרסומות?...amirchen כתב:הפרסומת עצמה מדליקה (כמו הרבה פרסומות של YES) אבל מה שהם מתארים שם מטעה את הציבור.AviBiton כתב:רק עכשיו ראיתי במה מדובר.
אני לא מבין מה לא בסדר פה, פרסומת מבריקה, אקשן, הומור, קולע בדיוק למטרה, והפקה שנראית גרנדיוזית.......
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
ממתי פרסום אמור לייצג את העולם האמיתי?
היא באמת מטעה את הציבור - עוד לא ראיתי סרט אחד וקפץ לי כפרה111 על המסך, וגם לא ראיתי שפרסומות מפריעות לשחקנים לרוץ...
זה אמור להיות הומורסטי, לא לייצג את העולם האמיתי...
היא באמת מטעה את הציבור - עוד לא ראיתי סרט אחד וקפץ לי כפרה111 על המסך, וגם לא ראיתי שפרסומות מפריעות לשחקנים לרוץ...
זה אמור להיות הומורסטי, לא לייצג את העולם האמיתי...
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

כאשר פרסומת מוכרת מוצר מסוים הם אמורים לתאר מה המוצר נותן בפרסומת עצמה. כאן הם מתארים דברים שכביכול המוצר נותן אבל במציאות הוא לא נותן.oferlaor כתב:ממתי פרסום אמור לייצג את העולם האמיתי?
זה אמור להיות הומורסטי, לא לייצג את העולם האמיתי......
זה שקר בפרסום.
- oris74
- חבר במועדון HT

amirchen צודק והפרסומת לא משקפת את המציאות - אז מה??? כאילו ששאר הפרסומות כן משקפות...
אפשר לנעול??
אפשר לנעול??
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

הסטרימר של YES מזרים תוכן שיש לך על המחשב ולא הזרמה אונליין.mp3lll כתב:amirchen
איפה בדיוק שקר? פייסבוק כן יכול לקפוץ לך באמצע צפיה מהמחשב.
וכן אתה יכול לקבל Buffering בצפיה בברשת
אז מה הבעיה?...