נמאס מהגלישה האיטית לשרתים בחו"ל בשעות הערב
היי
הגלישה מאד איטית ...
יש לי חיבור 30 מגה ובבדיקות שאני עושה ב speedtest אני מקבל מהירות הורדה כל כך איטית משרתים בארה"ב.
עד כמה איטית ?
מאותו שרת בארה"ב:
- לפנות בוקר / 10 מגה
- בשעות הערב (בין 19:00 עד 24:00) / פחות מ 2 מגה (ולפי ניטוויז'ן זה תקין!)
כמובן הציעו חבילת גיימר שאני לא יודע עד כמה זה משפר את מהירות הגלישה.
העבודה שלי מצריכה אינטרנט ואני חושב להתחיל לעבוד בשעות אחרות שאין בהן עומס.
בקיצור המצב מייאש.
הגלישה מאד איטית ...
יש לי חיבור 30 מגה ובבדיקות שאני עושה ב speedtest אני מקבל מהירות הורדה כל כך איטית משרתים בארה"ב.
עד כמה איטית ?
מאותו שרת בארה"ב:
- לפנות בוקר / 10 מגה
- בשעות הערב (בין 19:00 עד 24:00) / פחות מ 2 מגה (ולפי ניטוויז'ן זה תקין!)
כמובן הציעו חבילת גיימר שאני לא יודע עד כמה זה משפר את מהירות הגלישה.
העבודה שלי מצריכה אינטרנט ואני חושב להתחיל לעבוד בשעות אחרות שאין בהן עומס.
בקיצור המצב מייאש.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
500 ?! אתה במצב טוב
אני עם מנוי ל-Fileserve ומוריד לי עם IDM על 15...
מזל שיש יוזנט שמוריד על MAX.
אני עם מנוי ל-Fileserve ומוריד לי עם IDM על 15...
מזל שיש יוזנט שמוריד על MAX.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
חיובי.... 15kbps עם חיבור 15mbit
עצוב אה ?
עצוב אה ?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מעולם לא היה לי מנוי ב FILESONIC או FILESERVE אבל תמיד אני מקבל מהם 200-300 (היו לי גם כמה פעמים של מקסימום רוחב פס - 1מגה לשניה עגול)
- אבל זה היה חד פעמי.
לפותח השרשור - תתקשר לתמיכה ותקים קצת צעקות,ודרוש גיימר בחינם אחרת אתה מתנתק.(אם לא בחינם,בעלות של שקלים בודדים לפחות..)
"עברתי לPowerNGN החדש של בזב"ל ואצלי המהירויות מול Speedtest גרועות (כנראה לא הוסיפו את הפול החדש לcacheing של השרתים האלה) "
וואלה? איך לא עשו דבר כזה? פאדיחה בסדר גודל לאומי
לפותח השרשור - תתקשר לתמיכה ותקים קצת צעקות,ודרוש גיימר בחינם אחרת אתה מתנתק.(אם לא בחינם,בעלות של שקלים בודדים לפחות..)
"עברתי לPowerNGN החדש של בזב"ל ואצלי המהירויות מול Speedtest גרועות (כנראה לא הוסיפו את הפול החדש לcacheing של השרתים האלה) "
וואלה? איך לא עשו דבר כזה? פאדיחה בסדר גודל לאומי
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
עדכון: עכשיו אני מוריד את אותו הקובץ מחדש בשעה 02:25 בלילה במהירות מקסימלית.
מה שמוזר הוא, אם אני מוריד קובץ אחד אני מקבל מהירות 400kbs למשל. אם אני מוסיף עוד קובץ לרשימת ההורדה אז אני שוב מקבל מהירות בסביבות ה 400kbs וככה יוצא שאני מעמיס 8 או 9 קבצים במנהל ההורדות בבת אחת כדי לקבל את כל רוחב הפס שנותן לי הספק. האם ייתכן שהספק מגביל מהירות הורדה ? איך ייתכן שעם קובץ אחד יש בעיה אבל מצד שני עם הרבה קבצים אני מגיע לרוחב הפס המלא ?! זה מה שלא ברור לי ...
ולגבי האיטיות בגלישה (לשרתים בחו"ל) והאיטיות בהורדת קבצים בשעות הערב אין לי ספק שזה קשור לעומס. השאלה אם העומס הזה אצל כל הספקיות ?
מה שמוזר הוא, אם אני מוריד קובץ אחד אני מקבל מהירות 400kbs למשל. אם אני מוסיף עוד קובץ לרשימת ההורדה אז אני שוב מקבל מהירות בסביבות ה 400kbs וככה יוצא שאני מעמיס 8 או 9 קבצים במנהל ההורדות בבת אחת כדי לקבל את כל רוחב הפס שנותן לי הספק. האם ייתכן שהספק מגביל מהירות הורדה ? איך ייתכן שעם קובץ אחד יש בעיה אבל מצד שני עם הרבה קבצים אני מגיע לרוחב הפס המלא ?! זה מה שלא ברור לי ...
ולגבי האיטיות בגלישה (לשרתים בחו"ל) והאיטיות בהורדת קבצים בשעות הערב אין לי ספק שזה קשור לעומס. השאלה אם העומס הזה אצל כל הספקיות ?
wpfreaky גם לי יש את אותה בעיה שלך וכמו אמרת זה בגלל עומס בספקיות בשעות מסוימות גם אם עכשיו 11:04 השעה כעת אני יוריד ירד לי במהירות מקסימלית אבל אם אני ינסה להוריד בערך בשעה 16:03 אז אני לא יקבל את מקסימות פס הרחב אגב יש לי גיימר ב-012 וזה לא פתר במקרה הזה את הבעיה.
מאז שבזק בינלאומי שמו את הכבל החדש ונרשמתי בין 5000 הראשונים להשתמש בו.
ההורדות מחו"ל טסות ב 1.5M לשניה לקובץ בודד.
שוחררו כל החסימות מ megaupload ו rapidshare .
מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי - חיבור חייגן - 12M
אם מישהו רוצה לדעת בכמה אני מוריד עכשיו מאתר ספציפי , שיביא לינק. אפשר גם בפרטי.
ההורדות מחו"ל טסות ב 1.5M לשניה לקובץ בודד.
שוחררו כל החסימות מ megaupload ו rapidshare .
מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי - חיבור חייגן - 12M
אם מישהו רוצה לדעת בכמה אני מוריד עכשיו מאתר ספציפי , שיביא לינק. אפשר גם בפרטי.