שלום לכולם,
אני משתמש ב Media Companion כדי לרכז קבוצות סרטים (לדוגמא שר הטבעות, הסנדק, סרטי צ'ארלי צ'אפלין ועוד המון).
במוזיקה אני רוצה לעשות דבר דומה (אוסף מחומש של אריק אינשטיין ועוד הרבה). האם יש תוכנה שעוזרת לעשות את זה?
אני יודע שאפשר לעשות את זה במצב תיקיות אבל אני רוצה את זה במצב ספריה.
אשמח מאד לעזרה.
ועוד שאלה - אני לא מצליח למצוא פלאג אין ל lyric בעברית, כרגע הוא מראה רק מילות שיר רק לשירים באנגלית.
האם יש אפשרות ל "מארזי מוזיקה" ב XBMC כמו שאפשר לעשות לסרטים?
באוסף הפלאגינים שעשיתי פעם ( http://www.hometheater.co.il/vt117910 ) היה גם כתוביות משירונט, כנראה שזה עדיין עובד, אם לא אתקן.
לא מכיר.
אף פעם לא התעמקתי כל כך בקטלוג אוספים, אבל מה שמקובל לעשות עם אוספים ודיסקים כפולים (לפחות בהפצות הסצינה) הוא לתת מספר תלת ספרתי (בתגית ID3 ורצוי באופן תואם בשם הקובץ) למס' הרצועה בדיסק כך שספרת המאות מייצגת את מס' הדיסק.
את השירים אפשר לשמור בספרייה אחת לכל האוסף או בתת ספריות לכל דיסק, אבל לתת אותו שם אלבום לכל הדיסקים (ולא "אוסף בלה בלה דיסק 1") כך XBMC תזהה את כל הדיסקים בתור אלבום אחד.
זה פתרון נוח למדי עבור אלבום עם 2-3 דיסקים אך עבור אוסף של 5 ומעלה דיסקים ייתכן עמוס מדיי ולא נוח לניווט.
ממליץ בחום על MediaMonkey לקטלוג המוזיקה שלך.
רק שים לב שבמהלך התקנה (ניתן לשנות גם לאחריה במסך ההגדרות) תיהיה מאופשרת התכונה של שימוש בWindows System Theme, אחרת כל פעם שתערוך טקסט בעברית הסמן ימצא בכיוון ההפוך.
אף פעם לא התעמקתי כל כך בקטלוג אוספים, אבל מה שמקובל לעשות עם אוספים ודיסקים כפולים (לפחות בהפצות הסצינה) הוא לתת מספר תלת ספרתי (בתגית ID3 ורצוי באופן תואם בשם הקובץ) למס' הרצועה בדיסק כך שספרת המאות מייצגת את מס' הדיסק.
את השירים אפשר לשמור בספרייה אחת לכל האוסף או בתת ספריות לכל דיסק, אבל לתת אותו שם אלבום לכל הדיסקים (ולא "אוסף בלה בלה דיסק 1") כך XBMC תזהה את כל הדיסקים בתור אלבום אחד.
זה פתרון נוח למדי עבור אלבום עם 2-3 דיסקים אך עבור אוסף של 5 ומעלה דיסקים ייתכן עמוס מדיי ולא נוח לניווט.
ממליץ בחום על MediaMonkey לקטלוג המוזיקה שלך.
רק שים לב שבמהלך התקנה (ניתן לשנות גם לאחריה במסך ההגדרות) תיהיה מאופשרת התכונה של שימוש בWindows System Theme, אחרת כל פעם שתערוך טקסט בעברית הסמן ימצא בכיוון ההפוך.