ערב טוב לכולם.
לאימא שלי יש מחשב נייד כבר 3 שנים.
היא משתמש בו על בסיס יומי בעיקר עבור:
העברת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית.
גלישה/כתיבה בפורומים
ניהול בלוג
גלישה בפייסבוק
מיילים.
האם טאבלט מבוסס אנדרויד יכול להחליף את הלפטופ שלה?
(אני מתכוון להוסיף לה NAS ברשת הבייתית כך שכל המסמכים שלה ישמרו שם).
האם יש דרך להעביר תמונות מכרטיס SD לטאבלט של אנדרויד?
תודה מראש ,
אמיר
האם טאבלט יכול להחליף מחשב נייד?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לפי התיאור אני מבין שהיא לא טכנופובית. אם כך המצב, אין בעיה, לצרכים הללו טאבלט יעשה עבודה נפלאה.
אבא שלי החליף עכשיו את הלפטופ 15" שלו בגלקסי טאב 10.1, גם הוא לא טכנופוב, כותב המון מסמכים ולעיתים מעביר תמונות, המון בדרכים ובחו"ל והלפטופ גדול וכבד מידי. לוקח קצת זמן להתרגל לממשק החדש אבל עכשיו הוא מבסוט, הוא קונה עכשיו מקלדת Bluetooth כי הוירטואלית מציקה במסמכים ארוכים, ממליץ לך גם, יש כמה פטנטים יפים של logitech וZAGG.
אמא שלי, לעומת זאת, טכנופובית רצינית. נכנס לה איזה ג'וק למוח והיא החליטה שהיא קונה IPAD2. עכשיו אני משמש כתמיכה טכנית 24\7. - כדאי להמנע מהמצב הזה.
אבא שלי החליף עכשיו את הלפטופ 15" שלו בגלקסי טאב 10.1, גם הוא לא טכנופוב, כותב המון מסמכים ולעיתים מעביר תמונות, המון בדרכים ובחו"ל והלפטופ גדול וכבד מידי. לוקח קצת זמן להתרגל לממשק החדש אבל עכשיו הוא מבסוט, הוא קונה עכשיו מקלדת Bluetooth כי הוירטואלית מציקה במסמכים ארוכים, ממליץ לך גם, יש כמה פטנטים יפים של logitech וZAGG.
אמא שלי, לעומת זאת, טכנופובית רצינית. נכנס לה איזה ג'וק למוח והיא החליטה שהיא קונה IPAD2. עכשיו אני משמש כתמיכה טכנית 24\7. - כדאי להמנע מהמצב הזה.