שאלת טירון העברת קבצים בין המחשב ל IPAQ אנא סיוע :משתחווה:
שלום
עליי להעביר מס' קבצים מהמחשב השולחני ל ipaq (סדרה 2200 )
בממשק USB לכרטיס SD במחשב הכף יד
כאשר חיברתי לראשונה את מחשב הכף יד למחשב הרגיל ,קיבלתי הודעה
שהחומרה זוהתה והיא עובדת
חשבתי לתומטומי שאני אקבל את כרטיס ה SD בכוננים הזמינים אבל גורנישט
כיצד אני מעביר קבצים למחשב הכף יד?
אנא עזרה
עליי להעביר מס' קבצים מהמחשב השולחני ל ipaq (סדרה 2200 )
בממשק USB לכרטיס SD במחשב הכף יד
כאשר חיברתי לראשונה את מחשב הכף יד למחשב הרגיל ,קיבלתי הודעה
שהחומרה זוהתה והיא עובדת
חשבתי לתומטומי שאני אקבל את כרטיס ה SD בכוננים הזמינים אבל גורנישט
כיצד אני מעביר קבצים למחשב הכף יד?
אנא עזרה
אם אני לא טועה (כבר עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי באחד כזה)
תוכל לראות את המכשיר בתיקיית "המחשב שלי".
בכניסה לשם תוכל לראות את ה SD.
משם זה פשוט COPY ו PASTE
בכניסה לשם תוכל לראות את ה SD.
משם זה פשוט COPY ו PASTE
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אם יש לך ACTIVESYNC, אז הוא פותח לך MOBILE DEVICE תחת MY COMPUTER וגם ב-DESKTOP שלך ולשם אתה יכול להכניס את זה.
היום כמעט בכל חנות אפשר למצוא קורא כרטיסים ב-USB. דבר שימושי וזריז בהרבה מהחיבור המרגיז הזה דרך ACTIVESYNC.
היום כמעט בכל חנות אפשר למצוא קורא כרטיסים ב-USB. דבר שימושי וזריז בהרבה מהחיבור המרגיז הזה דרך ACTIVESYNC.
Re: שאלת טירון העברת קבצים בין המחשב ל IPAQ אנא סיוע :משתחו
אתה חייב להתקין ActiveSync לפני חיבור הפוקט ל-PC - אחרת סנכרון לא יעבוד. תוך כדי ההתקנה תקבל הודעה מתי לחבר את הבוקט לעריסת סנכרון.nirgen כתב:כאשר חיברתי לראשונה את מחשב הכף יד למחשב הרגיל ,קיבלתי הודעה
שהחומרה זוהתה והיא עובדת...
משום שכבר חיברת את הפוקט - חזור עם System Restore (במחשב השולחני) לתצורה לפני החיבור ותתקין ActiveSync .
באופן מעשי להעברת קבצים גדולים ל-SD באמת עדיף להשתמש בקורא כרטיסים (כפי שעפר ציין), אבל ללא קשר - לעבודה תקינה עם הפוקט עליך לעשות את מה שכתבתי.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 04/07/2006 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם הצורך שלך הוא להעתקת קבצים בלבד - אני ממליץ להשתמש בקורא כרטיסי SD שמתחבר למחשב דרך USB (או להשתמש בקורא פנימי של המחשב אם יש לך).
מהירות העתקת הקבצים בצורה זו מהירה הרבה יותר מאשר העבודה דרך ActiveSync - כמו כן ל ActiveSync לפעמים יש בעיה
בהעתקת קבצים גדולים מאוד.
אם אין לך קורא כרטיסים עלות של רכיב זה היא כמה עשרות שקלים בלבד (יש להקפיד לרכוש אחד שתומך בתקן USB2 - זה מהיר יותר)
מהירות העתקת הקבצים בצורה זו מהירה הרבה יותר מאשר העבודה דרך ActiveSync - כמו כן ל ActiveSync לפעמים יש בעיה
בהעתקת קבצים גדולים מאוד.
אם אין לך קורא כרטיסים עלות של רכיב זה היא כמה עשרות שקלים בלבד (יש להקפיד לרכוש אחד שתומך בתקן USB2 - זה מהיר יותר)
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.