הקלטה בממיר עידןפלוס אינובה
אהלן. לאחרונה החלטתי להתנתק מיס ולעבור לממיר עידן מקליט,
ביס נהניתי בעיקר מיכולת ההקלטה של המקס, בעיקר מהאפשרות להתחיל לנגן תכנית תוך כדי שהיא מוקלטת (כלומר לא לחכות עד שהתכנית תסתיים), או לא להיות מחוייב לעמוד על הערוץ המוקלט בזמן שהוא מוקלט
רכשתי את ממיר אינובה 7002 ולצערי כל התכונות לעיל לא קיימות בו... זה כמו הקלטה של פעם בוידאו.
אני מעוניין להחזיר אותו ולרכוש ממיר dtt מקליט שיש לו תכונות הקלטה כמו של יס
יש המלצות?
ףתודה מראש
ביס נהניתי בעיקר מיכולת ההקלטה של המקס, בעיקר מהאפשרות להתחיל לנגן תכנית תוך כדי שהיא מוקלטת (כלומר לא לחכות עד שהתכנית תסתיים), או לא להיות מחוייב לעמוד על הערוץ המוקלט בזמן שהוא מוקלט
רכשתי את ממיר אינובה 7002 ולצערי כל התכונות לעיל לא קיימות בו... זה כמו הקלטה של פעם בוידאו.
יש המלצות?
ףתודה מראש
אם אתה לוחץ על pause מתחילה הקלטה ואתה יכול להתחיל לראות מתי שאתה רוצה וההקלטה תמשיך
אני יודע שיש הרבה אנשים שאומרים שהפונקציה הזו לא עובדת טוב אבל הנסיון שלי עם הממיר שלי זה עובד טוב (אני מניח שהפעלתי את הפונקציה כ20 פעם בלבד)
ירון
אני יודע שיש הרבה אנשים שאומרים שהפונקציה הזו לא עובדת טוב אבל הנסיון שלי עם הממיר שלי זה עובד טוב (אני מניח שהפעלתי את הפונקציה כ20 פעם בלבד)
ירון
אתה יכול גם לעשות FF על הפרסומות בלי בעיות?a_yaron כתב:אם אתה לוחץ על pause מתחילה הקלטה ואתה יכול להתחיל לראות מתי שאתה רוצה וההקלטה תמשיך
ירון...
ולהגיע למצב שאתה מתחבר לשידור החי??
צודק. התכונות האלה קיימות בו בתיאוריה. במציאות לא ניתן לבנות עליו כעל מכשיר מקליט.gilboash כתב:אהלן. לאחרונה החלטתי להתנתק מיס ולעבור לממיר עידן מקליט,
יש המלצות?
ףתודה מראש...
גם אני חיפשתי ממיר dtt מקליט שיש לו תכונות הקלטה כמו של יס. עדיין לא מצאתי.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
קיימים ממירים לוויניים (דרימבוקס ודומיהם) שיש להם גם טונר USB-T שמבצעים הקלטה והזזת זמן בצורה מושלמת.
הבעייה היחידה היא המחיר שלהם, שמתחיל מסביבות 1000 ש"ח לממיר לוויני שניתן להוסיף לו דונגל USB DVB-T (לתצורה הזו יש את המגבלות שלה), ועד לממירים של 3000 ש"ח ויותר שכוללים בתוכם שני טונרים, אחד לוויני ואחד קרקעי. בממירים הללו ניתן לבצע mount לכונן רשת או להתקין כוננים פנימיים.
היה פה שרשור אחר שעסק בדיוק בנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt152396.% ... 7%99%D7%98
הבעייה היחידה היא המחיר שלהם, שמתחיל מסביבות 1000 ש"ח לממיר לוויני שניתן להוסיף לו דונגל USB DVB-T (לתצורה הזו יש את המגבלות שלה), ועד לממירים של 3000 ש"ח ויותר שכוללים בתוכם שני טונרים, אחד לוויני ואחד קרקעי. בממירים הללו ניתן לבצע mount לכונן רשת או להתקין כוננים פנימיים.
היה פה שרשור אחר שעסק בדיוק בנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt152396.% ... 7%99%D7%98
אפשרות אחרת: Nowcom
אם תצליח לשים ידך על ה-Nowcom NC8336 אז הממיר הזה עושה את כל מה שאמרת בצורה מושלמת, כולל אפשרויות ניווט די נוחות. נמצא אצלי כבר שנתיים, מתפקד ללא רבב בענייני הקלטות וטיימשיפט עם דיסק 2.5 חיצוני.
הבעיה היא שהמשווק הרשמי שלו נעלם מזה זמן ואין לו תמיכה רשמית וגם אי אפשר למצוא אותו בחנויות, אם תצליח למצוא יד שניה אז יופי.
אפשרות אחרת היא הדגם הממשיך NC8362 שגם תומך ב-HD וגם נמכר פה ושם באינטרנט, למשל כאן: http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=51104 (נראה חיצונית בדיוק כמו הדגם שאצלי)
קשה לדעת בוודאות בלי לבדוק אצל המוכר אבל אני מניח שהקושחה היא דומה עד זהה לזו של ה-NC8336 ולכן גם הממיר הזה תומך ביכולות הקלטה והזזת זמן בדיוק כמו קודמו.
בהצלחה!
הבעיה היא שהמשווק הרשמי שלו נעלם מזה זמן ואין לו תמיכה רשמית וגם אי אפשר למצוא אותו בחנויות, אם תצליח למצוא יד שניה אז יופי.
אפשרות אחרת היא הדגם הממשיך NC8362 שגם תומך ב-HD וגם נמכר פה ושם באינטרנט, למשל כאן: http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=51104 (נראה חיצונית בדיוק כמו הדגם שאצלי)
קשה לדעת בוודאות בלי לבדוק אצל המוכר אבל אני מניח שהקושחה היא דומה עד זהה לזו של ה-NC8336 ולכן גם הממיר הזה תומך ביכולות הקלטה והזזת זמן בדיוק כמו קודמו.
בהצלחה!
Re: אפשרות אחרת: Nowcom
זה נראה אותו הממיר בדיוק ובמחיר של 300 ש"ח הוא שווה גם אם אין לו תמיכה בכלל.gimm כתב:אם תצליח לשים ידך על ה-Nowcom NC8336 אז הממיר הזה עושה את כל מה שאמרת בצורה מושלמת, כולל אפשרויות ניווט די נוחות. נמצא אצלי כבר שנתיים, מתפקד ללא רבב בענייני הקלטות וטיימשיפט עם דיסק 2.5 חיצוני.
בהצלחה!...
Re: אפשרות אחרת: Nowcom
מסכים, 300 ש"ח זה מחיר מצויין עבור ביצועים כמו שה-Nowcom מספק. השאלה רק אם הקושחה שלו היא בעלת אותם יכולות כמו של ה-8336, בפרט עניין הטיימשיפט שפותח השרשור התייחס אליו.dvdscr כתב: זה נראה אותו הממיר בדיוק ובמחיר של 300 ש"ח הוא שווה גם אם אין לו תמיכה בכלל....
בכל מקרה למרות המראה הזהה זה לא אותו ממיר בדיוק. מלבד מספר הדגם השונה יש לו תמיכה ב-HD (עם חיבור HDMI) של-8336 אין, ואולי יש עוד הבדלים.