הקלטה בממיר עידןפלוס אינובה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
gilboash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן. לאחרונה החלטתי להתנתק מיס ולעבור לממיר עידן מקליט,
ביס נהניתי בעיקר מיכולת ההקלטה של המקס, בעיקר מהאפשרות להתחיל לנגן תכנית תוך כדי שהיא מוקלטת (כלומר לא לחכות עד שהתכנית תסתיים), או לא להיות מחוייב לעמוד על הערוץ המוקלט בזמן שהוא מוקלט

רכשתי את ממיר אינובה 7002 ולצערי כל התכונות לעיל לא קיימות בו... זה כמו הקלטה של פעם בוידאו.
אני מעוניין להחזיר אותו ולרכוש ממיר dtt מקליט שיש לו תכונות הקלטה כמו של יס

יש המלצות?

ףתודה מראש

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #2 

אם אתה לוחץ על pause מתחילה הקלטה ואתה יכול להתחיל לראות מתי שאתה רוצה וההקלטה תמשיך
אני יודע שיש הרבה אנשים שאומרים שהפונקציה הזו לא עובדת טוב אבל הנסיון שלי עם הממיר שלי זה עובד טוב (אני מניח שהפעלתי את הפונקציה כ20 פעם בלבד)

ירון

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

a_yaron כתב:אם אתה לוחץ על pause מתחילה הקלטה ואתה יכול להתחיל לראות מתי שאתה רוצה וההקלטה תמשיך
אני יודע שיש הרבה אנשים שאומרים שהפונקציה הזו לא עובדת טוב אבל הנסיון שלי עם הממיר שלי זה עובד טוב (אני מניח שהפעלתי את הפונקציה כ20 פעם בלבד)

ירון
...
אתה יכול גם לעשות FF על הפרסומות בלי בעיות?
ולהגיע למצב שאתה מתחבר לשידור החי??

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

ניתן לרוץ קדימה ואחורה ללא בעיה ולהתחבר לשידור ה"חי"

ירון

era1
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

gilboash כתב:אהלן. לאחרונה החלטתי להתנתק מיס ולעבור לממיר עידן מקליט,
ביס נהניתי בעיקר מיכולת ההקלטה של המקס, בעיקר מהאפשרות להתחיל לנגן תכנית תוך כדי שהיא מוקלטת (כלומר לא לחכות עד שהתכנית תסתיים), או לא להיות מחוייב לעמוד על הערוץ המוקלט בזמן שהוא מוקלט

רכשתי את ממיר אינובה 7002 ולצערי כל התכונות לעיל לא קיימות בו... זה כמו הקלטה של פעם בוידאו.
אני מעוניין להחזיר אותו ולרכוש ממיר dtt מקליט שיש לו תכונות הקלטה כמו של יס

יש המלצות?

ףתודה מראש
...
צודק. התכונות האלה קיימות בו בתיאוריה. במציאות לא ניתן לבנות עליו כעל מכשיר מקליט.

גם אני חיפשתי ממיר dtt מקליט שיש לו תכונות הקלטה כמו של יס. עדיין לא מצאתי.

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #6 

קיימים ממירים לוויניים (דרימבוקס ודומיהם) שיש להם גם טונר USB-T שמבצעים הקלטה והזזת זמן בצורה מושלמת.
הבעייה היחידה היא המחיר שלהם, שמתחיל מסביבות 1000 ש"ח לממיר לוויני שניתן להוסיף לו דונגל USB DVB-T (לתצורה הזו יש את המגבלות שלה), ועד לממירים של 3000 ש"ח ויותר שכוללים בתוכם שני טונרים, אחד לוויני ואחד קרקעי. בממירים הללו ניתן לבצע mount לכונן רשת או להתקין כוננים פנימיים.
היה פה שרשור אחר שעסק בדיוק בנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt152396.% ... 7%99%D7%98

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

אפשרות אחרת: Nowcom

שליחה #7 

אם תצליח לשים ידך על ה-Nowcom NC8336 אז הממיר הזה עושה את כל מה שאמרת בצורה מושלמת, כולל אפשרויות ניווט די נוחות. נמצא אצלי כבר שנתיים, מתפקד ללא רבב בענייני הקלטות וטיימשיפט עם דיסק 2.5 חיצוני.

הבעיה היא שהמשווק הרשמי שלו נעלם מזה זמן ואין לו תמיכה רשמית וגם אי אפשר למצוא אותו בחנויות, אם תצליח למצוא יד שניה אז יופי.
אפשרות אחרת היא הדגם הממשיך NC8362 שגם תומך ב-HD וגם נמכר פה ושם באינטרנט, למשל כאן: http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=51104 (נראה חיצונית בדיוק כמו הדגם שאצלי)

קשה לדעת בוודאות בלי לבדוק אצל המוכר אבל אני מניח שהקושחה היא דומה עד זהה לזו של ה-NC8336 ולכן גם הממיר הזה תומך ביכולות הקלטה והזזת זמן בדיוק כמו קודמו.

בהצלחה!

dvdscr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: אפשרות אחרת: Nowcom

שליחה #8 

gimm כתב:אם תצליח לשים ידך על ה-Nowcom NC8336 אז הממיר הזה עושה את כל מה שאמרת בצורה מושלמת, כולל אפשרויות ניווט די נוחות. נמצא אצלי כבר שנתיים, מתפקד ללא רבב בענייני הקלטות וטיימשיפט עם דיסק 2.5 חיצוני.

הבעיה היא שהמשווק הרשמי שלו נעלם מזה זמן ואין לו תמיכה רשמית וגם אי אפשר למצוא אותו בחנויות, אם תצליח למצוא יד שניה אז יופי.
אפשרות אחרת היא הדגם הממשיך NC8362 שגם תומך ב-HD וגם נמכר פה ושם באינטרנט, למשל כאן: http://stockcenter.co.il/product_info.p ... s_id=51104 (נראה חיצונית בדיוק כמו הדגם שאצלי)

קשה לדעת בוודאות בלי לבדוק אצל המוכר אבל אני מניח שהקושחה היא דומה עד זהה לזו של ה-NC8336 ולכן גם הממיר הזה תומך ביכולות הקלטה והזזת זמן בדיוק כמו קודמו.

בהצלחה!
...
זה נראה אותו הממיר בדיוק ובמחיר של 300 ש"ח הוא שווה גם אם אין לו תמיכה בכלל.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: אפשרות אחרת: Nowcom

שליחה #9 

dvdscr כתב: זה נראה אותו הממיר בדיוק ובמחיר של 300 ש"ח הוא שווה גם אם אין לו תמיכה בכלל.
...
מסכים, 300 ש"ח זה מחיר מצויין עבור ביצועים כמו שה-Nowcom מספק. השאלה רק אם הקושחה שלו היא בעלת אותם יכולות כמו של ה-8336, בפרט עניין הטיימשיפט שפותח השרשור התייחס אליו.

בכל מקרה למרות המראה הזהה זה לא אותו ממיר בדיוק. מלבד מספר הדגם השונה יש לו תמיכה ב-HD (עם חיבור HDMI) של-8336 אין, ואולי יש עוד הבדלים.

gilboash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

יש לכם הצעות לחנויות באיזור המרכז שאפשר לקנות בהם ממירים כאלה? או לבחון את היכולות?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

למיטב ידיעתי הממירים האלה לא נמצאים בחנויות, והאמת מוזר שהם עוד נמכרים שהרי המשווקים שלהם נעלמו מהמפה.

אבל כמו שאומרים לך כבר שניים כאן, אם זה מה שזה נראה שזה אז תקבל את כל מה ששאלת עליו.

gilboash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

מה לגבי ממיר konka ksdt980 ? יש לו יכולות time shifting וכל היכולות המדוברות?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”