בעיה בחיבור ממיר YES hd לרסיבר פיוניר 421 תמונה סגולה
חברים אודה על עזרתכם,
רכשתי לפני מספר ימים רסיבר פיוניר דגם 421 ,
אני לא מצליח לראות ב yes מקס תמונה טובה, יש גוון סגול על כל המסך......... שצובעת את התמונה
הממיר מחובר לרסיבר בכבל HDMI והרסיבר לטלוויזיה בכבל HDMI DVI (חיבור טלויזיה DVI).
הרסיבר מחובר גם לDVD בכבל HDMI ורואים תמונה מצויין ללא תקלות במסך
וגם למחשב בכבל HDMI ורואים ללא כל תקלות במסך
למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה ?
רכשתי לפני מספר ימים רסיבר פיוניר דגם 421 ,
אני לא מצליח לראות ב yes מקס תמונה טובה, יש גוון סגול על כל המסך......... שצובעת את התמונה
הממיר מחובר לרסיבר בכבל HDMI והרסיבר לטלוויזיה בכבל HDMI DVI (חיבור טלויזיה DVI).
הרסיבר מחובר גם לDVD בכבל HDMI ורואים תמונה מצויין ללא תקלות במסך
וגם למחשב בכבל HDMI ורואים ללא כל תקלות במסך
למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעייה ?
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
ניסית להחליף כבל HDMI ? ניסיתי אולי להחליף בין היציאות/כניסות ?
אם לא - טלפון קטן ל-ט.ר... הרסיבר באחריות שלח למעבדה תראה מה יגידו.
אם לא - טלפון קטן ל-ט.ר... הרסיבר באחריות שלח למעבדה תראה מה יגידו.
תודה על העזרה עשיתי הכל ... שיניתי חיבורים החלפתי כבלים וכו' אך זה לא עוזר ,
הממיר של יס עובד מצויין בחיבור ישיר אך לצערי יש לי רק חיבור DVI אחד בטלוויזיה כך שזה לא פיתרון עבורי.
אני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה מהממיר אשר עובד מצויין בחיבור ישיר לטלוויזיה, או מהרסיבר שדווקא עם מכשירים אחרים עובד ללא בעיות.
חשבתי שכבר פתרתי את הבעיה, ניסיתי לשנות הגדרות ברסיבר כדי לראות תמונה ללא צבע סגול והצלחתי שניתי מ hdmi amp ל HDMI THRUG
כך רואים תמונה טובה אבל אז אין סאונד !!
לא נראה לי שזה פיתרון שכן רשום בחוברת הפעלה של הרסיבר שכאשר מגדירים פונקציה כזו לא ניתן לשמוע מוזיקה מהרסיבר .
אודה לעזרה האם מישהו נתקל בבעיה ? האם למישהו יש פיתרון ?
הממיר של יס עובד מצויין בחיבור ישיר אך לצערי יש לי רק חיבור DVI אחד בטלוויזיה כך שזה לא פיתרון עבורי.
אני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה מהממיר אשר עובד מצויין בחיבור ישיר לטלוויזיה, או מהרסיבר שדווקא עם מכשירים אחרים עובד ללא בעיות.
חשבתי שכבר פתרתי את הבעיה, ניסיתי לשנות הגדרות ברסיבר כדי לראות תמונה ללא צבע סגול והצלחתי שניתי מ hdmi amp ל HDMI THRUG
כך רואים תמונה טובה אבל אז אין סאונד !!
לא נראה לי שזה פיתרון שכן רשום בחוברת הפעלה של הרסיבר שכאשר מגדירים פונקציה כזו לא ניתן לשמוע מוזיקה מהרסיבר .
אודה לעזרה האם מישהו נתקל בבעיה ? האם למישהו יש פיתרון ?
יש לי בדיוק את אותה תקלה עם רסיבר onkyo SR308
לרסיבר מחובר ממיר יס מקס HD וכן סטרימר.
התמונה מהסטרימר מצויינת והתמונה מהממיר היא בגוונים סגולים ורודים
ניסיתי להחליף כבלים , להחליף בין הכניסות ולהחליף ממיר והתקלה לא נפתרת.
בחיבור ישיר של הממיר לוטלוויזיה הכל בסדר.
(כל החיבורים הם חיבורי HDMI)
אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע
לרסיבר מחובר ממיר יס מקס HD וכן סטרימר.
התמונה מהסטרימר מצויינת והתמונה מהממיר היא בגוונים סגולים ורודים
ניסיתי להחליף כבלים , להחליף בין הכניסות ולהחליף ממיר והתקלה לא נפתרת.
בחיבור ישיר של הממיר לוטלוויזיה הכל בסדר.
(כל החיבורים הם חיבורי HDMI)
אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע
בגלל שלא הצלחתי לפתור את הבעיה פניתי ליבואן, הם בדקו את הרסיבר במעבדה ולא מצאו כל תקלה אולם כאשר הביאו לי דגם אחר של החברה הכל עבד מצויין ולכן שידרגו לי את המכשיר לדגם מתקדם יותר בעלות הגיונית והיום הכל עובד כמו שצריך.
האם שינית הגדרות רזולוציה בממיר ? במידה וכן אני מציע לך להוציא ולהכניס את כבל ה-HD מהרסיבר(כאשר הכל מחובר) יכול להיות שזה יפרוק מתח חשמלי והתמונה תסתדר ככל שזה לא פותר את הבעיה תפנה ליבואן כמו שאני עשיתי.
בהצלחה אשמח לעידכון
האם שינית הגדרות רזולוציה בממיר ? במידה וכן אני מציע לך להוציא ולהכניס את כבל ה-HD מהרסיבר(כאשר הכל מחובר) יכול להיות שזה יפרוק מתח חשמלי והתמונה תסתדר ככל שזה לא פותר את הבעיה תפנה ליבואן כמו שאני עשיתי.
בהצלחה אשמח לעידכון
אחרי שחפרתי קצת באינטרנט גיליתי שאני לא לבד עם התקלה הזו וגם גיליתי שהבעיה קשורה למשהו שנקרא Handshake שזה במילים פשוטות תהליך של התאמה שמבצעים שני המכשירים בחיבור בינהם.
העצה שקראתי עליה ועבדה אצלי היא ניתוק שני המכשירים מהחשמל , המתנה , ואחר כך חיבור הרסיבר לחשמל , הדלקתו ולאחר מכן חיבור הממיר לחשמל והדלקתו.
ולמרבית הפלא זה עבד.
העצה שקראתי עליה ועבדה אצלי היא ניתוק שני המכשירים מהחשמל , המתנה , ואחר כך חיבור הרסיבר לחשמל , הדלקתו ולאחר מכן חיבור הממיר לחשמל והדלקתו.
ולמרבית הפלא זה עבד.