התגרשתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מצטער לשמוע ...
תרגיש חופשי ליצור קשר בפרטי ...
תרגיש חופשי ליצור קשר בפרטי ...
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
תודה חברי,הסיפור שאלו הגירושים השניים אם אני לא טועה,,,,יש בן בצבא מהראשונה ושני בנים מהעכשווית בני 14-11
הגירושים הראשונים היו הרבה יותר קשים משום שמגרשים גם מתגרשים מהמשפחה של הצד השני,ומהמשפחה כעת לא כל כך
מפריע לי-מבחינת מצב רוח אני בסדר גמור,זה לא קל אבל לא נורא בכלל בכל אופן תודה על התמיכה
הגירושים הראשונים היו הרבה יותר קשים משום שמגרשים גם מתגרשים מהמשפחה של הצד השני,ומהמשפחה כעת לא כל כך
מפריע לי-מבחינת מצב רוח אני בסדר גמור,זה לא קל אבל לא נורא בכלל בכל אופן תודה על התמיכה
אמן מייסר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
זה גם קשור לאתר ועוד הרבה סיבות אבל אין לי תלונות לאתר חס ושלום
והאמת שעכשו אנחנו בקשר יותר טוב מפעם
הבן הגדול שלי מהנישואים הקודמים נמצא שם כל הזמן,יש שם הרכב מוזיקלי ,הם כל הזמן מנגנים והיא שרה איתם לפעמים
בעתיד אולי אעלה ליוטיוב ואשמיע לכם
הבן הגדול שלי מהנישואים הקודמים נמצא שם כל הזמן,יש שם הרכב מוזיקלי ,הם כל הזמן מנגנים והיא שרה איתם לפעמים
בעתיד אולי אעלה ליוטיוב ואשמיע לכם
אמן מייסר
- Neter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
- שם מלא: neter
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שמע - לא קל, אבל מאחל לך שתתגבר על זה. לא מכיר את הסיפור שלך ואותך, אבל אני מכיר כמה חברים/מכרים שהתגרשו והופתעתי לראות את ההשפעה ההרסנית של זה עליהם.
אז בשיח של גברים שלי אליהם אני אומר:
אני לא שם ואני לא במקומכם - אבל, בסדר גבר, הושפלת, הבת-זוג שיקרה/בגדה/הפסיקה לאהוב/הפסיקה לתקשר/ליכלכה/התעלמה/העליבה/הרביצה או כל אלו ביחד, קח לך איזה חודש-חודשיים תמלא אותם ברחמים עצמיים, תזיין כל מה שזז, אבל בסוף צא מזה ותתעשת על עצמך: אם היית שמן, תתחיל דיאטה וספורט, אם מעשן - תפסיק, אם עצלן אז תתחיל לעבוד, בקיצור שדרג את עצמך ברמות כאלו שלגרושתך יצאו העיניים מקנאה. זה יעשה לך טוב.
הכי חשוב זה הילדים ואם יש לך משמורת כלשהי עליהם, מה טוב. האמת שאת כל החברה שאני מכיר יש להם משמורת כלשהי מכיוון שהנשים היום רוצות את העצמאות שלהן גם ו"לכו לאבא שלכם קצת".
אם נסחפתי, מצטער, פשוט אני מכיר סיפורים מהצד של הגבר שהם מסמרי שיער וסופר מכוערים.

אז בשיח של גברים שלי אליהם אני אומר:
אני לא שם ואני לא במקומכם - אבל, בסדר גבר, הושפלת, הבת-זוג שיקרה/בגדה/הפסיקה לאהוב/הפסיקה לתקשר/ליכלכה/התעלמה/העליבה/הרביצה או כל אלו ביחד, קח לך איזה חודש-חודשיים תמלא אותם ברחמים עצמיים, תזיין כל מה שזז, אבל בסוף צא מזה ותתעשת על עצמך: אם היית שמן, תתחיל דיאטה וספורט, אם מעשן - תפסיק, אם עצלן אז תתחיל לעבוד, בקיצור שדרג את עצמך ברמות כאלו שלגרושתך יצאו העיניים מקנאה. זה יעשה לך טוב.
הכי חשוב זה הילדים ואם יש לך משמורת כלשהי עליהם, מה טוב. האמת שאת כל החברה שאני מכיר יש להם משמורת כלשהי מכיוון שהנשים היום רוצות את העצמאות שלהן גם ו"לכו לאבא שלכם קצת".
אם נסחפתי, מצטער, פשוט אני מכיר סיפורים מהצד של הגבר שהם מסמרי שיער וסופר מכוערים.
מצטער לשמוע.
לא רוצה חלילה להתערב, אבל רק אגיד כמה דברים כללים שלא בהכרח קשורים אליך סתם שיהיו בראש.
לפעמים יש הרבה בעיות ואי הבנות שאפשר לעבוד עליהן ולסדר אותן אם רוצים, ורק צריך רצון, נכונות, ועזרה של איש/אשת מקצוע טוב/ה.
לפעמים צד אחד רק רוצה שהצד השני יעשה מאמץ ולא יוותר.
לפעמים דברים שנראים כמו סוף העולם, הם לא כ"כ נוראים בדיעבד.
תעשו מה שטוב עבורכם ועבור הילדים. מקווה שבכל החלטה שתבחרו ייטב לשניכם.
לא רוצה חלילה להתערב, אבל רק אגיד כמה דברים כללים שלא בהכרח קשורים אליך סתם שיהיו בראש.
לפעמים יש הרבה בעיות ואי הבנות שאפשר לעבוד עליהן ולסדר אותן אם רוצים, ורק צריך רצון, נכונות, ועזרה של איש/אשת מקצוע טוב/ה.
לפעמים צד אחד רק רוצה שהצד השני יעשה מאמץ ולא יוותר.
לפעמים דברים שנראים כמו סוף העולם, הם לא כ"כ נוראים בדיעבד.
תעשו מה שטוב עבורכם ועבור הילדים. מקווה שבכל החלטה שתבחרו ייטב לשניכם.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/