עידן+ ממיר של TEAC - לא קולט כלום בסריקה בהוד השרון
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בושה וחרפה כל העידן + הזה.. לקחו מהתושבים את אפשרות הקליטה האנלוגית ובתמורה קיבלנו ממירים ובעיות קליטה באזורים שונים ונרחבים במדינה.
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Monitor Audio V10 --Surround
Definitive Technology SR 9080 --Surround Back
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
יש נקודת טלוויזיה בקיר, מחברים לה כבל RF.hg1 כתב:מה זאת אומרת להתחבר לאנטנה של הבניין ? איך עושים את זה ?
איך אני יודע אם בבניין יש אנטנה ?
ניסיתי להוציא החוצה בערך - הטלויזהי רחוקה מהחלון - אבל עדיין לא קולט...
שטויות, האיכות הרבה יותר טובה מהאנלוגי. הממירים עוד מעט לא יהיה צורך כי הטלוויזיות היום דיגטליות.armagedd0n כתב:בושה וחרפה כל העידן + הזה.. לקחו מהתושבים את אפשרות הקליטה האנלוגית ובתמורה קיבלנו ממירים ובעיות קליטה באזורים שונים ונרחבים במדינה....
הבעיה רק שפרסמו שאין צורך באנטנות חיצוניות. זו הטעיית ציבור.
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

זה ממש לא בסדר . אני קניתי ממיר ולא יכולתי לקלוט כלום גם כאשר שיחקתי עם האנטנה המצ'וקמקת שלהם וגם כאשר קניתי אחת נפרדת.asaf23 כתב:שטויות, האיכות הרבה יותר טובה מהאנלוגי. הממירים עוד מעט לא יהיה צורך כי הטלוויזיות היום דיגטליות.armagedd0n כתב:בושה וחרפה כל העידן + הזה.. לקחו מהתושבים את אפשרות הקליטה האנלוגית ובתמורה קיבלנו ממירים ובעיות קליטה באזורים שונים ונרחבים במדינה....
הבעיה רק שפרסמו שאין צורך באנטנות חיצוניות. זו הטעיית ציבור....
לא בסדר בכלל שממצב של לחבר אנטנה פנימית ולחבר את הTV לחשמל פתאום צריך לשחק עם אנטנות חיצוניות ולגלות שזה לא עובד .
אל תשכח שזה הכסף של כלל הציבור .
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

חבל
בכל מקרה יעבור דור עד שנגיע לאיכות של חו"ל ולשירות. פה הכל קומבינות ולא רק בנושא הזה..
בכל מקרה יעבור דור עד שנגיע לאיכות של חו"ל ולשירות. פה הכל קומבינות ולא רק בנושא הזה..
Atlantic Technology 350 THX -- L-C-R
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
Dual PB2000
Denon X4400H
OLED 55 B7
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
עובד מצויין כשיש קליטה ללא עוררין ובאיכות הרבה יותר טובה מחברות הוט ו-יס ובחינם!
אם קיבלת אנטנה קטנה יחד עם הממיר יש מצב שיש לה בסיס ממגנט ואם זה המצב אזי שיש להצמידה למשהו ממתכת בכדי להגביר את הקליטה - נסה במצבים שונים לשחק עם האנטנה עד שתקבל סינגל - מומלץ מול חלון או לכיוון החלון.
במידה ואין מוצא אז לך על אנטנה פנימית מוגברת אזי עם חשמל בכדי להבטיח שתראה תמונה ולא תמצא את עצמך כמו שאתה חושש משחק עם אנטנה יותר גדולה ובאותו המצב.. בהצלחה וצפייה נעימה כשתתאפשר
אם קיבלת אנטנה קטנה יחד עם הממיר יש מצב שיש לה בסיס ממגנט ואם זה המצב אזי שיש להצמידה למשהו ממתכת בכדי להגביר את הקליטה - נסה במצבים שונים לשחק עם האנטנה עד שתקבל סינגל - מומלץ מול חלון או לכיוון החלון.
במידה ואין מוצא אז לך על אנטנה פנימית מוגברת אזי עם חשמל בכדי להבטיח שתראה תמונה ולא תמצא את עצמך כמו שאתה חושש משחק עם אנטנה יותר גדולה ובאותו המצב.. בהצלחה וצפייה נעימה כשתתאפשר
יש לי אנטנה כזאת
http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_imag ... 919528.jpg
ורק שאני שם אותה מחוץ לדלת יש קליטה וגם אז האיכות על הפנים ומטושטשת
למה עם האנטנה הקטנה זה לא קולט - אפילו מחוץ לבית ?
http://ypk.cs4u.co.il/mall_product_imag ... 919528.jpg
ורק שאני שם אותה מחוץ לדלת יש קליטה וגם אז האיכות על הפנים ומטושטשת
למה עם האנטנה הקטנה זה לא קולט - אפילו מחוץ לבית ?