איזה ממיר הכי משוכלל יש ל hot
יש לי ממיר THOMSON בערך 4 שנים אני כרגע נמצא בסיום תקופת התחייבות דבר שמאפשר לי לבקש להחליף את הממיר (בלי להמציא תקלות שאין, פשוט להגיד תחליפו לי את הממיר אני ממשיך) והשאלה היא איזה ממיר לבקש (דגם,שם ) .הממיר שלי מגיב באיטיות לפקודות מהשלט מתרגלים לזה אבל אני יודע שיש ממירים שמגיבים מהר יותר.
כמובן שאם יש ממיר שמתאים לפלזמה (שעדיין אין לי אבל תהיה לי)
תודה מראש
כמובן שאם יש ממיר שמתאים לפלזמה (שעדיין אין לי אבל תהיה לי)
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
לכל חברה יש את הממירים שלה, ממירים שקיימים במת"ב לא קיימים אצל ערוצי זהב למשל.
באיזה איזור אתה גר?
באיזה איזור אתה גר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני חייב להגיד שזו שאלה ממש מוזרה.
מה אכפת לך אם הוא משוכלל ? מה הוא צריך להכין קפה ?
הוא שר לך שירים ?
אתה צריך שהוא יהיה המתאים ביותר לציוד הוידאו שיש לך בבית כלומר
הממיר שבעזרתו תוכל לקבל את התמונה הטובה ביותר.
ליאור
מה אכפת לך אם הוא משוכלל ? מה הוא צריך להכין קפה ?
הוא שר לך שירים ?
אתה צריך שהוא יהיה המתאים ביותר לציוד הוידאו שיש לך בבית כלומר
הממיר שבעזרתו תוכל לקבל את התמונה הטובה ביותר.
ליאור
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: לליאור
הי,אלברט56 כתב:התגובה שלך מוזרה (מעניין למה?)
ההגיון אומר שכשיש משהוא שהוא משוכלל הוא טוב יותר .
באיכות התמונה קול ופונקציות נוספות.
אתה לא במקרה מהוט ? (השאלה שלך דומה לשאלה שלהם באופן מוזר)...
לא אני לא מהוט,
והשאלה שלך היא זו שמוזרה.
לא בהכרח מה שמשוכלל = איכותי ובטח לא מה "שנחשב" הכי איכותי
יתאים ב 100% למסך שיש לך בבית.
אני פשוט מאמין בלנסות ולראות מה עובד הכי טוב בשבילי.
מניסיון, לא כל מה שעלה הכי הרבה \ נחשב הכי טוב \ היה הכי משוכלל באותה נקודת זמן \
נתן לי את הביצועים הטובים ביותר.
ליאור
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני מסכים עם Lior_M
ההבדל בממיר דוקסיס מהאחרים הוא שתקשורת החזור שלו עובדת מול השרתים של המודמים בחיבור האינטרט (CMTS)
בניגוד לשרתים של הממירים האחרים שעובדים מול השרתים הרגילים של הממירים (DHCP)
בעיקרון הוא נחשב למהיר יותר לעומת האחרים (אך גם הדגם של ADB גו'ניור מהיר באותה מידה).
לגבי הטענות שהוא נותן תמונה טובה יותר - תראה ,בגדול אין בכך אמת מוחלטת מפני שאני מעריך שרוב האנשים שטוענים שהם
רואים הבדל בתמונה לעומת דגם אחר - לא יעברו את מבחן העובדות, במידה וניקח 4 סוגי ממירים ונחבר אותם באותו סוג חיבור לאותם סוגי מסכים אני לא חושב שהרוב ידעו להצביע במדוייק על המסך שאליו מחובר ממיר דוקסיס.
חלק מהדעות של האנשים מושפעים מבחינה פסיכולוגית.
אם נשווה את עולם הממירים לעולם המקררים לדוגמא: ניקח מקרר שעובד שנה ולעומתו מקרר שעובד כבר 5 שנים - שניהם יקררו באותה מידה אך אני מעריך שמן הסתם תבחר במקרר החדש - למרות שללא בדיקה מקצועית ומקיפה לא תוכל לקבוע חד משמעית שהמקרר שעבד יותר זמן מקרר פחות טוב...
נכון שלעיתים ניתן להבחין בשינוי באיכות התמונה כאשר מחליפים ממיר אך ברוב המקרים לא ניתן בעיניים להבחין בשינוי.
ישם אנשים שחושבים שממיר מסוג כזה או אחר הם הפיתרון לאיכות התמונה, צריך לזכור שיש מרכיבים חשובים שמוכחים עובדתית אשר משפיעים ישירות על איכות התמונה: סוג החיבור, סוג הכבל, וכיול המסך.
ההבדל בממיר דוקסיס מהאחרים הוא שתקשורת החזור שלו עובדת מול השרתים של המודמים בחיבור האינטרט (CMTS)
בניגוד לשרתים של הממירים האחרים שעובדים מול השרתים הרגילים של הממירים (DHCP)
בעיקרון הוא נחשב למהיר יותר לעומת האחרים (אך גם הדגם של ADB גו'ניור מהיר באותה מידה).
לגבי הטענות שהוא נותן תמונה טובה יותר - תראה ,בגדול אין בכך אמת מוחלטת מפני שאני מעריך שרוב האנשים שטוענים שהם
רואים הבדל בתמונה לעומת דגם אחר - לא יעברו את מבחן העובדות, במידה וניקח 4 סוגי ממירים ונחבר אותם באותו סוג חיבור לאותם סוגי מסכים אני לא חושב שהרוב ידעו להצביע במדוייק על המסך שאליו מחובר ממיר דוקסיס.
חלק מהדעות של האנשים מושפעים מבחינה פסיכולוגית.
אם נשווה את עולם הממירים לעולם המקררים לדוגמא: ניקח מקרר שעובד שנה ולעומתו מקרר שעובד כבר 5 שנים - שניהם יקררו באותה מידה אך אני מעריך שמן הסתם תבחר במקרר החדש - למרות שללא בדיקה מקצועית ומקיפה לא תוכל לקבוע חד משמעית שהמקרר שעבד יותר זמן מקרר פחות טוב...
נכון שלעיתים ניתן להבחין בשינוי באיכות התמונה כאשר מחליפים ממיר אך ברוב המקרים לא ניתן בעיניים להבחין בשינוי.
ישם אנשים שחושבים שממיר מסוג כזה או אחר הם הפיתרון לאיכות התמונה, צריך לזכור שיש מרכיבים חשובים שמוכחים עובדתית אשר משפיעים ישירות על איכות התמונה: סוג החיבור, סוג הכבל, וכיול המסך.
-golan-
לליאור
מה שאני בקשתי לדעת הם נתונים טכניים יבשים . לא סביר ובד"כ גם לא קורה שמוצאים ממיר חדש עם נתונים טכניים פחות טובים מהקודם.
אתה מתייחס לעניין של טעם לא כל אחד אוהב לראות את אותה תמונה, וזאת לא היתה כוונתי . פרט לזה אני מחפש ממיר לטלויזיה שתהיה לי ולא על זאת שיש לי כרגע.
השאלה שלי הופיעה בגרסאות שונות אצל שואלים אחרים בפורום .(ששאלו בעיקר לגבי yes).
דרך אגב קשה להשיג את הממיר הזה (לפחות זה מה שבהוט אמרו לי )
למרות שבסופו של דבר הם ימצאו ממיר אחד או שניים (לפני שאני מתנתק מהם).
אתה מתייחס לעניין של טעם לא כל אחד אוהב לראות את אותה תמונה, וזאת לא היתה כוונתי . פרט לזה אני מחפש ממיר לטלויזיה שתהיה לי ולא על זאת שיש לי כרגע.
השאלה שלי הופיעה בגרסאות שונות אצל שואלים אחרים בפורום .(ששאלו בעיקר לגבי yes).
דרך אגב קשה להשיג את הממיר הזה (לפחות זה מה שבהוט אמרו לי )
למרות שבסופו של דבר הם ימצאו ממיר אחד או שניים (לפני שאני מתנתק מהם).