אבא שלי חולם למקרן
אבא שלי כבר 4 שנים מדבר על מקרנים אף פעם אין לו כסף כי הוא צריך לשלם לימודים וחשבונות
ופתאום אמא רוצה מקרר חדש ואח שלי רוצה חוגים חדר כושר אתם יודעים איך זה אבות תמיד מוותרים על חלומות בשביל אחרים..
אני חייל משוחרר, אני רוצה להפתיע אותו ולא מבין כלום
הקיר בסלון הוא 7 מטר אורך לא יודע מה הגובה (דירה רגילה 5 חדרים)
הקיר לבן, מרחק מהספות 4 מטר.
רוצה ללמוד להבין איך תוכלו לעזור לי להגשיםח חלום?
ופתאום אמא רוצה מקרר חדש ואח שלי רוצה חוגים חדר כושר אתם יודעים איך זה אבות תמיד מוותרים על חלומות בשביל אחרים..
אני חייל משוחרר, אני רוצה להפתיע אותו ולא מבין כלום
הקיר בסלון הוא 7 מטר אורך לא יודע מה הגובה (דירה רגילה 5 חדרים)
הקיר לבן, מרחק מהספות 4 מטר.
רוצה ללמוד להבין איך תוכלו לעזור לי להגשיםח חלום?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
תכנים, טלוויזיה ב HD, SD, סרטים מ DVD בלוריי, מחשב? לגבי מסך, האם אתה מתכוון להקרין על קיר, או לרכוש מסך ידני/חשמלי?
בכל מקרה, התקציב מאוד קטן ובארץ הוא יספיק לך למקרן אופטומה HD20, ללא מסך.
בכל מקרה, התקציב מאוד קטן ובארץ הוא יספיק לך למקרן אופטומה HD20, ללא מסך.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הכוונה לגודל מסך הקרנה (חשמלי / קבוע)
מבין כי מדובר בצפייה בסלון ולכן יש צורך במסך חשמלי.
בתקציב הזה אין הרבה אפשרויות:
מסך חשמלי הכי פשוט שיש (מגיע בגדלים של 80-106 אינץ') יעלה כ-1,000 עד 1,300 ש"ח (תלוי בגודל) מה שאומר שנשארו לך לכל היותר 4,500 ש"ח.
אני הייתי הולך על מקרן יד שנייה במחיר הזה (אם אכן ניתן למצוא מקרן כמו אפסון 8350 אן מיצובישי 4000 מאלה שעכשיו משדרים למקרן 3D).
אם יד שנייה לא בא בחשבון (או שאין משהו מעניין ואים סבלנות להמתין למשהו כזה) + אין אפשרות לעלייה בתקציב אז ביבוא אישי ניתן להביא במחיר הזה בערך מקרן FHD בסיסי (כמו HD20 של אופטומה) או לרכוש בארץ מקרן 720P (כמו האופטומה HD65).
שיהיה בהצלחה,
עידן
מבין כי מדובר בצפייה בסלון ולכן יש צורך במסך חשמלי.
בתקציב הזה אין הרבה אפשרויות:
מסך חשמלי הכי פשוט שיש (מגיע בגדלים של 80-106 אינץ') יעלה כ-1,000 עד 1,300 ש"ח (תלוי בגודל) מה שאומר שנשארו לך לכל היותר 4,500 ש"ח.
אני הייתי הולך על מקרן יד שנייה במחיר הזה (אם אכן ניתן למצוא מקרן כמו אפסון 8350 אן מיצובישי 4000 מאלה שעכשיו משדרים למקרן 3D).
אם יד שנייה לא בא בחשבון (או שאין משהו מעניין ואים סבלנות להמתין למשהו כזה) + אין אפשרות לעלייה בתקציב אז ביבוא אישי ניתן להביא במחיר הזה בערך מקרן FHD בסיסי (כמו HD20 של אופטומה) או לרכוש בארץ מקרן 720P (כמו האופטומה HD65).
שיהיה בהצלחה,
עידן
המקרן יבוא במקום TV בסלון לכן שיהיה אם כבר מסך אז קבוע.
מה החסרונות בשידור על קיר לבן?
כמה יעלה מקרן 3D פאסיבי?
מה הקטע אם הנורות השרופות?, לא הבנתי...
ה6 רק למקרן שדרוגים יהיו בהמשך..
סרטים מהמחשב כמו שהבנתי זה הדבר הכי טוב אבל כמובן שהיה בלו ריי אם תיהיה אפשרות 3D
הייתי הולך על יד שניה אם הייתי מבין בזה ויודע מתי המקרן טוב או לא אבל לא נראה לי שווה לקחת סיכון..
מה החסרונות בשידור על קיר לבן?
כמה יעלה מקרן 3D פאסיבי?
מה הקטע אם הנורות השרופות?, לא הבנתי...
ה6 רק למקרן שדרוגים יהיו בהמשך..
סרטים מהמחשב כמו שהבנתי זה הדבר הכי טוב אבל כמובן שהיה בלו ריי אם תיהיה אפשרות 3D
הייתי הולך על יד שניה אם הייתי מבין בזה ויודע מתי המקרן טוב או לא אבל לא נראה לי שווה לקחת סיכון..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. איכות התמונה וחדות.
2. כרגע יש רק את המקרן של lg ותוסיף עוד אפס לתקציב שלך.
3. הקטע הוא אורך החיים של הנורות שהוא אלפי שעות בודדים.
4. שווה לקנות יד שניה אם אתה יודע ממי אתה קונה (חדר לא מאובק או מעושן, כמות השעות על הנורה נכון ולא אופס וכו׳)
2. כרגע יש רק את המקרן של lg ותוסיף עוד אפס לתקציב שלך.
3. הקטע הוא אורך החיים של הנורות שהוא אלפי שעות בודדים.
4. שווה לקנות יד שניה אם אתה יודע ממי אתה קונה (חדר לא מאובק או מעושן, כמות השעות על הנורה נכון ולא אופס וכו׳)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- extremeblizz
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
במחיר הזה בעבר לא היה לך שום סיכוי להשיג מקרן טוב במיוחד, אבל היום בעזרת הזמנות מחו"ל יש לך הזדמנות נדירה להשיג אחלה של מקרנים במחיר רצפה.
יש 2 מקרנים שיוכלו להתאים, אחד LCD והשני DLP כך שאתה מכוסה מבחינת טכנולוגיות, כל זה כמובן בהתחשב במגבלות המחיר.
1)Epson 6500UB מחודש- אפסון מוכרת מקרנים שיש עליהם מספר מועט של שעות במחיר זול ביותר, המקרן הזה היה ידוע בארץ כTW5000 והיה בין המקרנים הנחשבים לפני שנתיים-שלוש, רמות השחורים שלו מדהימות,גמישות ההתקנה אדירה (זום ענק, וכו') והמחיר נהדר- 999 דולר! (המקרן לראשונה הוצע ב3000 דולר)זה לא כולל משלוח, ותאלץ להשתמש בחברה כמו USHOPS או TNTEXPRESS לשלוח את המקרן לארץ אבל המחיר נהדר.
2)אם אתה לא מעוניין במקרן מחודש אלא חדש מהקופסה או שאתה מעדיף DLP (יש הבדלים בין הטכנולוגיות)- הBENQ W6000 מקרן בן שנתיים, מקרן DLP בין הטובים שהוצאו ברמת המחיר הנוכחית- בהירות עצומה, חדות לא מהעולם הזה וצבעים חזקים וטובים. גמישות התקנה סבירה, ומחיר נהדר- 1429 למקרן עצמו ו1620 לאחר משלוח לארץ לא כולל מכס.
יש לך בחירות נהדרות פה ואני מבטיח לך שלא משנה מה תבחר המקרן שלך יהיה נהדר. כמובן ששני המקרנים באים עם אחריות של שנתיים כל אחד.
הנה הלינקים: BENQ- http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ector.html
EPSON- http://www.visualapex.com/Epson/Project ... a-6500UB-R
יש 2 מקרנים שיוכלו להתאים, אחד LCD והשני DLP כך שאתה מכוסה מבחינת טכנולוגיות, כל זה כמובן בהתחשב במגבלות המחיר.
1)Epson 6500UB מחודש- אפסון מוכרת מקרנים שיש עליהם מספר מועט של שעות במחיר זול ביותר, המקרן הזה היה ידוע בארץ כTW5000 והיה בין המקרנים הנחשבים לפני שנתיים-שלוש, רמות השחורים שלו מדהימות,גמישות ההתקנה אדירה (זום ענק, וכו') והמחיר נהדר- 999 דולר! (המקרן לראשונה הוצע ב3000 דולר)זה לא כולל משלוח, ותאלץ להשתמש בחברה כמו USHOPS או TNTEXPRESS לשלוח את המקרן לארץ אבל המחיר נהדר.
2)אם אתה לא מעוניין במקרן מחודש אלא חדש מהקופסה או שאתה מעדיף DLP (יש הבדלים בין הטכנולוגיות)- הBENQ W6000 מקרן בן שנתיים, מקרן DLP בין הטובים שהוצאו ברמת המחיר הנוכחית- בהירות עצומה, חדות לא מהעולם הזה וצבעים חזקים וטובים. גמישות התקנה סבירה, ומחיר נהדר- 1429 למקרן עצמו ו1620 לאחר משלוח לארץ לא כולל מכס.
יש לך בחירות נהדרות פה ואני מבטיח לך שלא משנה מה תבחר המקרן שלך יהיה נהדר. כמובן ששני המקרנים באים עם אחריות של שנתיים כל אחד.
הנה הלינקים: BENQ- http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... ector.html
EPSON- http://www.visualapex.com/Epson/Project ... a-6500UB-R