נכה נכה אמרת אמרת.. לא מצאתי שום דבר עליו אפילו באתר שלהם לא רשום כלום קביצים נתמכים כלום רק 720 p חח מוזר כזה אבל בסרטונים ניראה אש (כן רק סרטונים) חח בכל מיקרה תודה
הAPPLETV מריץ iOS עם המון הגבלות,אין אפלקציות ,לא דפדפן ,הקופסא הקטנה הזאת היא קליינט של אייטונס אפשר לשמוע בעזרת את השירים שבספריית האייטונס במחשב ,את הסרטים/סדרות שבספריית האייטונס במחשב ,לקנות סרטים או להשכיר אותם וכמובן גם לקנות או להשכיר סדרות,בגלל שהמכשיר מבוסס על שבב הA4 של אפל הוא מוגבל ביציאת הוידאו שלו ל720p למרות שאם יש תוכן ב1080p באייטונס הוא כן יראה אותו כי השבב לקודד תכנים ברזולוציה הזאת יכול בלי בעייה,הוא גם משמש כקלייט של Netflix וHulu שלא נתמכים בארץ , אבל הוא ממש לא סטרימר כמו הסטרימרים פה בפורום ,הוא מוגבל לפורמט של אייטונס ,יש לו רק 8GB של זיכרון פנימי שמשמים להורדת הסדרות אבל לשמור עליו את התכנים אתה לא יכול ,הוא מוגבל לפורמטים של האייטונס - קונטיינרים של MKV הוא לא ינגן למרות שהוא כן יכול לנגן וידאו בפורמט של H.264 בקונטיינר MP4 (שזה הפורמט העיקרי של האיטונס כיום) ,בקיצור את הATV צריך רק אם צריך את הECOSYSTEM של אפל במיוחד עם Mirroring של המסך שאפשר לעשות עם 4S והאייפד 2 דרך הרשת הביתית ,האייטונס בעיקר למרות שכמו שאמרתי גם נטפליקס והולו אפשר לנגן בו ..
קניתי בנסיעה האחרונה, בעיקר בגללה Air Play Mirroring. חייב להגיד שזה פיצ׳ר קטלני ביחד עם האייפד 2 שלי.
כבעל HTPC בסלון, לא חשבתי לחקור מה עוד אפשר לעשות עם הקופסה הצנועה הזו. אבל, כטכנולוג כפייתי, בכל זאת התחלתי קצת לקרוא מה עוד אפשרי... תשמעו, לא יאמן מה שהדבר הקטן הזה מסוגל לעשות, ברגע שמשחררים אותו מכבליה של apple. פריצה קטנה והמכשיר מנגן כל מה שזז! הותקן XBMC ואני חייב להגיד - ה HTPC מעלה אבק. כל הסרטים מנוגנים מה NAS ברשת. כולם בפורמט HD מתוך קבצי mkv. השלב הבא - דפדפן אינטרנט מובנה (מחר נתקין, אם יהיה זמן). ssh למכונה והתקנות כמו מסידיה ( האמת, ממש סידיה). אפשר גם להתקין מתוך הממשק הגרפי. אפשר לשלוט מהאייפון/אייפד. עוד לא חקרתי את כל האפשרויות, אבל בשביל 99 ירוקים - אחת הקניות המוצלחות.
היה לי כזה לפני הבוקסי.
אחרי ים התעסקות - הדבר היחידי שעבד איתו כמו שצריך פלקס , ואז המחשב קודד הכל בעצמו.
בתור קליינט XBMC הוא חלש ומקרטע , בכלליות הוא לא יכול להריץ כמו שצריך סרטים באיכות גבוהה ( הכל נעשה אצלו ברמת הSOFTWARE ולא ברמת הHARDWARE ברגע שיוצאים מגבולות הניגון הדיפולטיבי בעזרת קוויקטיים, ההבדל ביעילות הוא עצום - נסה לנגן עליו סרט של 7-8 מגהביט לשניה , בהצלחה).
הוא מקרטע עם כתוביות וHD , הממשק בינוני למדי לXBMC ובנוסף לזה הוא (ואני אומר את זה בעדינות) לא בדיוק המכשיר היציב בעולם.
בתור מכשיר לא פרוץ - לשיתוף מדיה באייטיונס (למי שיש) , לניגון הולו ונטפליקס (הPS3 והבוקסי אוכלים אותו בריבוע ועושים 1080P) הוא נחמד.
אכן הפיצ'ר הקטלני העיקרי שלו זה AIRPLAY MIRRORING (כי איירפלי רגיל כבר מיושם במכשירים אחרים כמו הבוקסי) ביחד עם IPAD 2 שעובד לא פחות ממדהים.
לא נכון ,כל תוכן שמקודד בH.264 או X.264 גם כזה ב1080P מעובד על ידי הA4 ,רק DIVX וכו' עוברים בתוכנה .
בסך הכל XBMC זה תוספת נחמדה למכשיר למי שכבר יש אותו ,אבל לקנות או רק בשביל XBMC זאת טעות,לפחות לא עד שתצא גירסה נטולת באגים(חמורים לפחות ,כי באגים יש תמיד ) שעובדת כמו שצריך,בתקווה שזאת תיהיה XBMC EDEN .
ההמרה של X264 (דברים שהם לא MP4 ישירות , אלא דורשים המרה , אפילו אם היא רק מוקסינג) למיטב זכרוני לא נעשית בהאצת חומרה , למרות שהיו דיבורים על בטאות כאלו ואחרות שכן - אם זה הגיע לזה - מזלטוב.
בגירסאות האחרונות שאני ראיתי - (לפני כ3-4 חודשים) זה לא היה מרשים במיוחד.
כך או כך - הוא נחנק עם קבצים שמצחיקים סטרימרים מודרנים - תעביר קובץ של 10 מגהביט בשניה (כלומר 720P איכותי או חס וחלילה 1080P) והוא נחנק - גם בפלקס , ואז תוסיף על זה סאונד נורמאלי וכתוביות - ואין עם מי לדבר.
ניסיתי עם האייפון 4 שלי באותה התקופה , לא היו בעיות עם קבצי x.264 בביטרייט של 10Mbps , לא ב720p ולא עם 1080p , אם העיבוד לא היה מתבצע בחומרה אז הכל היה מקרטע כמו בכל תוכנה אחרת שיכולה לפתוח mkv באייפון , אבל אצלי הכל עבד חלק.
מהפוסט שלך לא ברור לי האם מדובר ב-ATV דור ראשון או שני. אם מדובר בדור שני - אחלה מכשיר לשימוש כסטרימר לתכנים ברזולוציה של עד 720P בהנחה שאתה פורץ אותו. אם אתה מעוניין בתכני 1080P הוא לא מסוגל להוציא פלט כזה, והוא יחנק כשתנגן סרטים כאלה והוא ינסה לעשות downscale. אם אתה לא מעוניין לפרוץ אותו אז אתה מוגבל לתכנים מ-itunes שלא זמינים בחנות הישראלית ממילא (כנראה שזו הסיבה שהוא לא נמכר בארץ).
לאחר הפריצה לדעתי זה הסטרימר הכי טוב שאתה יכול לקנות ב-$100 (שוב, בהנחה שאתה לא מעוניין ב-1080P).
XBMC בגרסא הרשמית האחרונה שעברה אדפטציה למעבדי Arm, אכן בעייתית ולא סוחבת אפילו 720P מבלי לקרוס. אבל אחרי שמעדכנים אותה לגרסאות אחרונות (Nightly build SVN), יש שיפור מהותי בייציבות. הריץ Harry Potter האחרון ב 1080P, עם כתוביות srt ללא כל קושי. הממשק כמעט שלא מתרסק (רק כשמתעללים בו) האינדוקס של הסרטים עובד יפה, המימוש כמו ב פיסי. Wifi מריץ 720P כמעט ללא קטיעות. רשת קווית - 0 קטיעות וגמגומי buffering. אפילו קבצי m2ts מריץ אבל פה הוא נחנק לגמרי (בכל זאת יש גבול למעבד A4 הצנוע).
בקיצור, כמובן שזה לא הסטרימר האידיאלי ובטח לא הכי טוב בשוק. אבל יחסית למחיר, wifi n מובנה, גודל פיסי קטנטן ואינטגרציה מלאה עם אייפון/אייפד - לא רע בכלל.
כמו שאמרתי - אם אתה מתכוון ויודע איך לפרוץ אותו ולהתקין עליו XBMC pre-eden, זה הסטרימר הכי טוב שאתה יכול למצוא ב-$100. (המוצר הפופולרי הנוסף היחיד שנמצא בטווח המחירים הזה הוא roku ויכולות הסטרימינג שלו לקבצים מקומיים מעוררות רחמים).