יוצאים מהמכונה מים לבנים
המכונה שלי עברה טיפול אבנית במעבדה.
מאז היא מוציאה מים לבנים אחרי שעות של הוצאת מים המים היו שקופים וחזרתי לשתות.
היום בדקתי שוב והמים מאוד לבנים וקצת שומניים גם אחרי 5 פעמים שרוקנתי מיכל מלא.
המכונה היא גאגיה פיור ואני מוכר אותה כי נמאס לי מהתקלות אבל עד אז אני רוצה לשתות קפה.
יש למישהו פתרון?
מאז היא מוציאה מים לבנים אחרי שעות של הוצאת מים המים היו שקופים וחזרתי לשתות.
היום בדקתי שוב והמים מאוד לבנים וקצת שומניים גם אחרי 5 פעמים שרוקנתי מיכל מלא.
המכונה היא גאגיה פיור ואני מוכר אותה כי נמאס לי מהתקלות אבל עד אז אני רוצה לשתות קפה.
יש למישהו פתרון?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אולי מרחו לך איזשהו גריז טרמי באחד החיבורים ובגלל זה השומן במים ? שאלת את המעבדה ?
כשהדוד מתפורר יהיו חלקי מתכת קטנים במים ולא שומן לבן.
עם איזה מים אתה משתמש ? מסוננים מקנקן ? יש פילטר במיכל המכונה ?
כשהדוד מתפורר יהיו חלקי מתכת קטנים במים ולא שומן לבן.
עם איזה מים אתה משתמש ? מסוננים מקנקן ? יש פילטר במיכל המכונה ?
יתכן שמדובר סתם באוויר במערכת?.
מלא כוס שקופה במים מראש החליטה המתן כ-15 שניות,האם המים עדיין לבנים?,האם יש משקעים?.
במידה וחלילה יש לך חלקי מתכת מפוררים (מאפיין מאוד דודים מאלומיניום שעברו ניקוי אבנית)אתה תראה אותם הכי טוב בסוף החליטה מעל העוגה-שמשמשת כמסננן במקרה הזה.
מלא כוס שקופה במים מראש החליטה המתן כ-15 שניות,האם המים עדיין לבנים?,האם יש משקעים?.
במידה וחלילה יש לך חלקי מתכת מפוררים (מאפיין מאוד דודים מאלומיניום שעברו ניקוי אבנית)אתה תראה אותם הכי טוב בסוף החליטה מעל העוגה-שמשמשת כמסננן במקרה הזה.
הדוד לא עשוי מאלומיניום ולמיטב ידעתי לא פתחו את המכונה בכלל לקחתי אותה לתיקון אמרו שזה בעיית אבנית חייבו אותי במאה שקלים שמו את הנוזל של גאגיה טענו שהחליפו את השסתום עם הקפיץ (מה שלדעתי לא עשו) והבעיה שבגללה לקחתי את המכונה לתיקון נשארה.
הבעיה היא שבזמן החליטה בערך 5 שניות אחרי שאני לוחץ על הכפתור נכבית הנורה.
שיצאו אתמול מים שקופים עלה לי רעיון וטעמתי את המים ונחרדתי לגלות שיש להם טעם מזעזע מה שאומר שאני גם לא אמכור אותה במצב הזה לאף אחד כי זה נראה לי ממש לא בריא.
אחרי הטיפול בחנות שמתי פילטר בריטה ואני משתמש במים של תמי4.
הבעיה היא שבזמן החליטה בערך 5 שניות אחרי שאני לוחץ על הכפתור נכבית הנורה.
שיצאו אתמול מים שקופים עלה לי רעיון וטעמתי את המים ונחרדתי לגלות שיש להם טעם מזעזע מה שאומר שאני גם לא אמכור אותה במצב הזה לאף אחד כי זה נראה לי ממש לא בריא.
אחרי הטיפול בחנות שמתי פילטר בריטה ואני משתמש במים של תמי4.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
אביב החביב, צר לי על מצב המכונה. במסגרת מחויבות חברי הפורום, רצוי שתזהיר את כולנו לאיזו מעבדה לא ללכת. אולי הם יתעשתו כשיקראו שאתה לא מרוצה, ויתנו לך טיפול הולם, אם לא זה יקטין את כמות המבקרים אצלם והנזק להם יהיה גדול יותר (לא נקמה, אלא שירות הוגן ולקוח מרוצה)avivv כתב:הדוד לא עשוי מאלומיניום ולמיטב ידעתי לא פתחו את המכונה בכלל לקחתי אותה לתיקון אמרו שזה בעיית אבנית חייבו אותי במאה שקלים שמו את הנוזל של גאגיה טענו שהחליפו את השסתום עם הקפיץ (מה שלדעתי לא עשו) והבעיה שבגללה לקחתי את המכונה לתיקון נשארה.
....
אדי
היום בשעה טובה רכשתי מכונת קפסולות עד הסיבוב הבא שלי עם מכונה חצי אוטומטית (להרגיע את הדודא).
אני לא מעוניין לדווח על המעבדה הזו מפני שיכול להיות שהם לא לגמרי אשמים המכונה הגיעה אליהם תקולה ודווקא היבואן "המליץ" לי לא להביא אליהם את המכונה אלא למעבדת שירות שלהם.
בוודאי שציפיתי שיתקנו לי את התקלה והתאכזבתי שזה לא קרה אבל מצד שני מיהרתי וביקשתי שיזדרזו עם זה והאכזבה שלי מהמכונה עצמה היא גדולה בהרבה מהאכזבה מנותני השירות השונים.
למרות שקניתי מכונה במחיר יחסית נמוך עדיין ציפיתי ליציבות מסוימת ותקופה ארוכה ללא תקלות, בפועל התקלות החלו חודשים ספורים אחרי הרכישה ואפשר לראות הודעות ישנות שלי פה בפורום.
כמובן שגם לי יש חלק באשמה כי למרות ההמלצות לא השתמשתי במסנן בריטה אלא רק בתמי4 יחד עם זאת פעם בחודש ביצעתי ניקוי אבנית.
לדעתי המכונה במצב שיותר שווה להחליף אותה בחדשה מאשר לתקן המים הלבנים לא נראים לי כמו אבנית מפני שהכמות גדולה מדי ועד כמה שאני יודע לאבנית לא אמור להיות טעם (אולי אני טועה?).
אני מקווה שאהיה יותר מרוצה מהמכונה שרכשתי היום אפילו במחיר של לשלם פי 2-3 על כל כוס קפה.
גם ככה שילמתי לא מעט על טירטורים תיקונים מטחנה דוחסן כד הקצפה וכו' וכו' (כל הדברים הנלווים למכונה חצי אוטומטית).
המסקנה שלי מהנושא היא שאם קונים צריך להשקיע במשהו איכותי ולא להשען על אחריות יותר מדי כי גם ככה שלוקחים את המכונה עוד לפני שרואים אותה אומרים "זה נשמע כמו אבנית זה לא באחריות".
אני לא מעוניין לדווח על המעבדה הזו מפני שיכול להיות שהם לא לגמרי אשמים המכונה הגיעה אליהם תקולה ודווקא היבואן "המליץ" לי לא להביא אליהם את המכונה אלא למעבדת שירות שלהם.
בוודאי שציפיתי שיתקנו לי את התקלה והתאכזבתי שזה לא קרה אבל מצד שני מיהרתי וביקשתי שיזדרזו עם זה והאכזבה שלי מהמכונה עצמה היא גדולה בהרבה מהאכזבה מנותני השירות השונים.
למרות שקניתי מכונה במחיר יחסית נמוך עדיין ציפיתי ליציבות מסוימת ותקופה ארוכה ללא תקלות, בפועל התקלות החלו חודשים ספורים אחרי הרכישה ואפשר לראות הודעות ישנות שלי פה בפורום.
כמובן שגם לי יש חלק באשמה כי למרות ההמלצות לא השתמשתי במסנן בריטה אלא רק בתמי4 יחד עם זאת פעם בחודש ביצעתי ניקוי אבנית.
לדעתי המכונה במצב שיותר שווה להחליף אותה בחדשה מאשר לתקן המים הלבנים לא נראים לי כמו אבנית מפני שהכמות גדולה מדי ועד כמה שאני יודע לאבנית לא אמור להיות טעם (אולי אני טועה?).
אני מקווה שאהיה יותר מרוצה מהמכונה שרכשתי היום אפילו במחיר של לשלם פי 2-3 על כל כוס קפה.
גם ככה שילמתי לא מעט על טירטורים תיקונים מטחנה דוחסן כד הקצפה וכו' וכו' (כל הדברים הנלווים למכונה חצי אוטומטית).
המסקנה שלי מהנושא היא שאם קונים צריך להשקיע במשהו איכותי ולא להשען על אחריות יותר מדי כי גם ככה שלוקחים את המכונה עוד לפני שרואים אותה אומרים "זה נשמע כמו אבנית זה לא באחריות".