והשבוע: האם HOT אכן מתכוונת להגביל את נפח התעבורה למשתמשים, ואם כן בכמה?ומה יש למירי שילון לומר על החשיפה כי בוצע בה ניסיון אונס?

אני עשה השלמה קלה לבלורייז, כרגע נמצאים 413GB בהורדה ביוזנט והוא רושם שנותר עוד יומיים ו-19 שעות [רוחב פס 15מגה]ZUMARA כתב:20 giga -_- זה ביום לא בחודש......

אז אתה בעצם אומר שאין שום דרך אחרת ובעצם בארץ לאט לאט יעברו לשיטת הגבייה הזאת?MartinHSabag כתב:שלא תבינו לא נכון, אני חושב ש-CAPS הם הכרחיים עבורם ועבור כל חברות האינטרנט.
המודל כיום לא הגיוני, כשכל אחד עם VOD של יס למשל נהייה DOWNLOADER בלי שהוא בכלל מבין שהוא משתמש כבד באינטרנט.
מודל התמחור של חברות האינטרנט בו הן רוכשות לפי תעבורה אבל מוכרות הלאה במחיר קבוע לפי מהירות, יכול להחזיק כל עוד באמת היחס בין ההכנסות הקבועות הללו קטן מהעלות שהן צורכות בסה"כ.
ברגע שהצריכה גדלה, אין ברירה, המודל הכלכלי הזה כבר לא עובד ולכן חייבים להכניס CAPS.
בארה"ב עברו כבר לפני שנה למודלים הללו, אבל שם התחילו כבר היום עם 250GB לחודש. זה כבר יותר הגיוני.......

אני לא מבין מה הקשר.MartinHSabag כתב:שלא תבינו לא נכון, אני חושב ש-CAPS הם הכרחיים עבורם ועבור כל חברות האינטרנט.
המודל כיום לא הגיוני, כשכל אחד עם VOD של יס למשל נהייה DOWNLOADER בלי שהוא בכלל מבין שהוא משתמש כבד באינטרנט.
מודל התמחור של חברות האינטרנט בו הן רוכשות לפי תעבורה אבל מוכרות הלאה במחיר קבוע לפי מהירות, יכול להחזיק כל עוד באמת היחס בין ההכנסות הקבועות הללו קטן מהעלות שהן צורכות בסה"כ.
ברגע שהצריכה גדלה, אין ברירה, המודל הכלכלי הזה כבר לא עובד ולכן חייבים להכניס CAPS.
בארה"ב עברו כבר לפני שנה למודלים הללו, אבל שם התחילו כבר היום עם 250GB לחודש. זה כבר יותר הגיוני.......