שיתוף קבצים בין המחשב לטלויזיה
שלום,
רכשתי לאחרונה smartTV D6400 של סמסונג וחיברתי אותה ישירות דרך כבל HDMI למחשב הביתי שלי.
כאשר אני מנגן קובץ HD דרך המחשב האיכות די ירודה אך כאשר אני מנגן את אותו קובץ דרך הטלויזיה (חיבור USB)
אני רואה מצוין!!
הטלויזיה תומכת בAllshare.
מה הדרך הטובה ביותר לראות קבצים אשר נמצאים על המחשב באיכות הטובה ביותר? (כלומר שהקובץ ירוץ דרך הטלויזיה).
רכשתי לאחרונה smartTV D6400 של סמסונג וחיברתי אותה ישירות דרך כבל HDMI למחשב הביתי שלי.
כאשר אני מנגן קובץ HD דרך המחשב האיכות די ירודה אך כאשר אני מנגן את אותו קובץ דרך הטלויזיה (חיבור USB)
אני רואה מצוין!!
מה הדרך הטובה ביותר לראות קבצים אשר נמצאים על המחשב באיכות הטובה ביותר? (כלומר שהקובץ ירוץ דרך הטלויזיה).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
חסרים המון נתונים - מפרט המחשב, מערכת הפעלה, הרזולוציה אותה הגדרת, תוכנה איתה אתה מנגן, מקודדים מותקנים, וכו.
בכל מקרה, נסה להתקין ולהגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש פורום זה (פורום HTPC).
חסרים המון נתונים - מפרט המחשב, מערכת הפעלה, הרזולוציה אותה הגדרת, תוכנה איתה אתה מנגן, מקודדים מותקנים, וכו.
בכל מקרה, נסה להתקין ולהגדיר MPC HC על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש פורום זה (פורום HTPC).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
איכות תמונה ירודה בין מחשב ל DVD של 99 ש"ח
היי Tomerye \ pixies
אני חווה את אותה הבעיה ומעניין אותי אם הצלחת לשפר את איכות הצפיה בעזרת המדריך.
אני אהיה אפילו יותר קיצוני ואגיד שיש לי בבית DVD עם HDMI שעולה 99 ש"ח (לפני מבצע
) ושאני שם איתו סרט בעיקר מצוייר אני רואה תמונה ממש חדה וברגע שאני מעביר את אותו סרט למחשב אני רואה תמונה כאילו היא "בצבע שמן"...
ד.א המפרט לי הוא :
מסך: BenQ SH4231
מעבד : AMD 5200+
לוח : GA-MA78GM-S2H
זיכרון : 2GB OCZ PLT. Ed.
דיסק: 1TB SATA2
מע' הפעלה: WIN7 - 32BIT
קודקים : SHARK007 בלבד (אין לי בעיה לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מחדש)....
בכל מקרה אני כבר מרוב דיכאון קניתי XTREAMER אבל עכשיו לצערי אני חוטף עצבים כל פעם שאני מנסה לראות ה WIFI שלו סרט FHD והוא מקרטע.
ת-ו-ד-ה.
אני חווה את אותה הבעיה ומעניין אותי אם הצלחת לשפר את איכות הצפיה בעזרת המדריך.
אני אהיה אפילו יותר קיצוני ואגיד שיש לי בבית DVD עם HDMI שעולה 99 ש"ח (לפני מבצע
ד.א המפרט לי הוא :
מסך: BenQ SH4231
מעבד : AMD 5200+
לוח : GA-MA78GM-S2H
זיכרון : 2GB OCZ PLT. Ed.
דיסק: 1TB SATA2
מע' הפעלה: WIN7 - 32BIT
קודקים : SHARK007 בלבד (אין לי בעיה לפרמט את כל המחשב ולהתקין הכל מחדש)....
בכל מקרה אני כבר מרוב דיכאון קניתי XTREAMER אבל עכשיו לצערי אני חוטף עצבים כל פעם שאני מנסה לראות ה WIFI שלו סרט FHD והוא מקרטע.
ת-ו-ד-ה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ציינת עם איזה תוכנה אתה עובד.
זה לא מספיק רק להתקין Shark007, צריך גם להגדיר אותו...
כמו כן, האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של AMD (ולא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט)?
בכל מקרה, ההמלצה שלי היא לעבוד עם הנגן MPC HC, הנותן איכות תמונה מצויינת וכולל מקודדים פנימיים משלו. תתקין ותגדיר אותו צעד אחר צעד על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספח מספר 1 בשביל לחסום מקודדים חיצוניים. לינק למדריך תוכל למצוא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
זה לא מספיק רק להתקין Shark007, צריך גם להגדיר אותו...
כמו כן, האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של AMD (ולא מעדכון אוטומטי של מיקרוסופט)?
בכל מקרה, ההמלצה שלי היא לעבוד עם הנגן MPC HC, הנותן איכות תמונה מצויינת וכולל מקודדים פנימיים משלו. תתקין ותגדיר אותו צעד אחר צעד על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", כולל נספח מספר 1 בשביל לחסום מקודדים חיצוניים. לינק למדריך תוכל למצוא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בעקבות המלצותבפורום זה, התקנתי את Serviio, ואני מאוד מרוצה.Tomerye כתב:שלום,
אני רואה מצוין!!
מה הדרך הטובה ביותר לראות קבצים אשר נמצאים על המחשב באיכות הטובה ביותר? (כלומר שהקובץ ירוץ דרך הטלויזיה)....
אני מניח שחיפוש בפורום היה מביא לך את אותה התשובה.
בהצלחה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde