panasonic AE7000
שלום לכולם,
החלטתי להצטייד במקרן, לאחר עיון חפוז באתרים השונים נראה כי הפאנאסוניק 7000 זוכה לתשבוחות ומככב בראש הרשימות המומלצות בתקציב שלי.
ראיתי את ה4000 אתמול באחת החנויות מתמחות ואהבתי מאוד את התמונה הטבעית (יצא לי לראות מקרן לא מזמן שנתן תמונה יפה וחדה אבל התנועה היתה מאוד לא טבעית ו"חלקה מדי") שהעבירה לי הרגשה של קולנוע.
הבנתי שה7000 יתן תמונה טובה אף יותר(מישהו יודע איפה ניתן לבחון זאת?).
אני לא וידאופיל ומחפש את התמונה הנעימה ביותר שתתן לי להישאב הכי טוב לתוך הסרט. כמו כן השימוש יהיה כמעט בלעדי ל2D.
חדר ההקרנה שלי אינו אידיאלי וחשוף לאור במהלך היום(לא ניתן לסגור את כל החשיפה לשמש),
אשמח לדעתכם על המקרן והאם כדאי לי לבחון אלטרנטיבות? (הסוני למשל? למרות שהביקורות שלו מעט פחות טובות)
תודה!
החלטתי להצטייד במקרן, לאחר עיון חפוז באתרים השונים נראה כי הפאנאסוניק 7000 זוכה לתשבוחות ומככב בראש הרשימות המומלצות בתקציב שלי.
ראיתי את ה4000 אתמול באחת החנויות מתמחות ואהבתי מאוד את התמונה הטבעית (יצא לי לראות מקרן לא מזמן שנתן תמונה יפה וחדה אבל התנועה היתה מאוד לא טבעית ו"חלקה מדי") שהעבירה לי הרגשה של קולנוע.
הבנתי שה7000 יתן תמונה טובה אף יותר(מישהו יודע איפה ניתן לבחון זאת?).
אני לא וידאופיל ומחפש את התמונה הנעימה ביותר שתתן לי להישאב הכי טוב לתוך הסרט. כמו כן השימוש יהיה כמעט בלעדי ל2D.
חדר ההקרנה שלי אינו אידיאלי וחשוף לאור במהלך היום(לא ניתן לסגור את כל החשיפה לשמש),
אשמח לדעתכם על המקרן והאם כדאי לי לבחון אלטרנטיבות? (הסוני למשל? למרות שהביקורות שלו מעט פחות טובות)
תודה!
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
הסוני בהיר משמעותית מהפנסוניק.sandman כתב:גמיש, מניח שבאזור ה100, לא רוצה להזמין משהו custom......
100" ומטה כנראה יהיה בסדר אבל מעל 100, הפנסוניק פשוט לא בהיר מספיק, לא לדו מימד ולא בתלת מימד.
היתרון העיקרי (ואולי היחיד) של הפנסוניק הוא טכנולוגית ה480HZ בתלת מימד.
http://www.projectorcentral.com/shootou ... re-Quality
בקריאה מהירה נראה שנפנסוניק מנצח והנוש של הבהירות לא קריטי כפי שנראה מהמפרט... בנוסף לפנסוניק יש מוד של בהירות גבוהה...
כמובן שאני לא בקיא מאוד טכנית או באינטרסים והמהימנות של האתרים השונים אבל אני אשמח לדעתכם בנושא...
אני בעיקרון יכול להשיג את הפנסוני והסוני במחירים טובים ולכן אני מתמקד בעיקר בשני אלהולא באפסונים.
בקריאה מהירה נראה שנפנסוניק מנצח והנוש של הבהירות לא קריטי כפי שנראה מהמפרט... בנוסף לפנסוניק יש מוד של בהירות גבוהה...
כמובן שאני לא בקיא מאוד טכנית או באינטרסים והמהימנות של האתרים השונים אבל אני אשמח לדעתכם בנושא...
אני בעיקרון יכול להשיג את הפנסוני והסוני במחירים טובים ולכן אני מתמקד בעיקר בשני אלהולא באפסונים.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
נתתי לך את ההתרשמות שלי מצפיה במקרנים.sandman כתב:http://www.projectorcentral.com/shootou ... re-Quality
אני בעיקרון יכול להשיג את הפנסוני והסוני במחירים טובים ולכן אני מתמקד בעיקר בשני אלהולא באפסונים....
כמובן שחשוב לקרוא גם ביקורות ואם אתה יכול לבקש מחנות לצפות בשניהם זה גם מומלץ, אם כי תהיה תלוי בחסדי מי שכייל את המקרנים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
תודה על ההמלצות, הן נשקלות בכובד ראש.
יצא לנו לראות את ה סוני בסוף השבוע, אין ספק, מדהים! והעוצמה היתה מספיקה גם תחת תאורה של שמש חלקית מחלון בסלון.
אני אנסה להתרשם מהפנסוניק ואולי אפילו לראות את שניהם אחד ליד השני...
אעדכן בקרוב
יצא לנו לראות את ה סוני בסוף השבוע, אין ספק, מדהים! והעוצמה היתה מספיקה גם תחת תאורה של שמש חלקית מחלון בסלון.
אני אנסה להתרשם מהפנסוניק ואולי אפילו לראות את שניהם אחד ליד השני...
אעדכן בקרוב