שלום רב,
התחדשתי ברסיבר ק"ב Yamaha HTR-3063 ואני מתקשה להוציא ממנו סאונד.
ביצעתי את הקינפוג הראשוני באמצעות חיבור מיקרופון וכל התהליך הזה.
משום מה - עדיין אין קול.
אז מה מחובר?
סאב וופר:RCA אדום-שחור מחובר ל-LINE IN בסאב וופר ; בננה שחורה בצד השני (זה כבל RCA רגיל איכותי) מחוברת לכניסת SUB WOOFER במגבר.
ממיר: כבל HDMI מחובר בינו לבין ה-TV ; כבל RCA אדום-לבן מחובר בינו ל-AUDIO 1 במגבר.
זוג רמקולים מחוברים למגבר.
כמו שציינתי - עשיתי את הקינפוג עם חיבור המיקרופון והתהליך "הסתיים בהצלחה".
מה אני עושה לא נכון?
תודה רבה!
נ.ב: זוהי תמונה של מגבר שנמצאה ברשת ... אך זה אותו הדבר בדיוק.
התמונה ה-II זו תמונת השלט - האם יכול להיות שאני צריך לבחור בשלט באודיו 2/1 (אני פשוט לא ליד המגבר)?
עידכון (9/12 16:00): אין צורך להשיב...שכן נעניתי על כך בפורום "שכן"
HDMI OUT -> TV ... יחד עם - HDMI 1 -> ממיר.
רסיבר ק"ב חדש (Yamaha HTR-3063) - לא מצליח להוציא קול...
שלום Shaby,
זו בדיוק הסיבה שבגללה אתה לא שומע קול - אין שום צורך לחבר כבלי RCA לסאונד. אתה צריך לחבר אך ורק כבל HDMI ולשמוע באופן אוטומאטי את הקול. וודא שאצלך בממיר הכבלים הגדרות הקול מיציאת ה-HDMI נכונות.
עדכן בתוצאות!
זו בדיוק הסיבה שבגללה אתה לא שומע קול - אין שום צורך לחבר כבלי RCA לסאונד. אתה צריך לחבר אך ורק כבל HDMI ולשמוע באופן אוטומאטי את הקול. וודא שאצלך בממיר הכבלים הגדרות הקול מיציאת ה-HDMI נכונות.
עדכן בתוצאות!
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אכן גם אני הבנתי זאת ... וחיברתי את האמצעי השידור למגבר ע"י כבל HDMI והכל עובד.SGישראל כתב:שלום Shaby,
עדכן בתוצאות!...
מה שאני לא מבין זה הממיר - למה אני צריך כל פעם שאני מדליק את המערכת והטלוויזיה, להגביר ווליום גם בממיר?
לפני הממיר הנ"ל - היה לי ממיר KONKA וזה לא היה כך...פשוט הייתי מדליק את המגבר+טלוויזיה+ממיר ... מעלה את הווליום במגבר והכל עבד - לא היה צורך שיהיה ווליום גם בממיר עצמו - בנוסף למגבר.
תודה!