התייעצות בנוגע לרסיבר
היי,
יש לי סט רמקולים כזה:
קדמיים - וורפידל דיאמונד 8.4
אחוריים - וורפידל דיאמונד 7
סנטר - וורפידל דיאמונד 8
אני צריך רסיבר כי הישן שלי נדפק. מבחינת םיצ'רים וסוג שימוש עושה רושם שהםיוניר 421 שהמחיר שלו בדיוטי ממש משתלם עונה על הצרכים. אני משתמש פשוט, רק רוצה קצת סרטים, קצת פלייסטיישן וזהו. לא אודיופיל או משוגע לדבר. אבל בכל זאת השאלה האם ההגברה של ה 421 מספיקה או שכדאי לעלות ברמה בשביל שהרסיבר "יסחוב" את הקדמיים שהם קצת עוצמתיים, 150 וואט...
תודה מראש
רן
יש לי סט רמקולים כזה:
קדמיים - וורפידל דיאמונד 8.4
אחוריים - וורפידל דיאמונד 7
סנטר - וורפידל דיאמונד 8
אני צריך רסיבר כי הישן שלי נדפק. מבחינת םיצ'רים וסוג שימוש עושה רושם שהםיוניר 421 שהמחיר שלו בדיוטי ממש משתלם עונה על הצרכים. אני משתמש פשוט, רק רוצה קצת סרטים, קצת פלייסטיישן וזהו. לא אודיופיל או משוגע לדבר. אבל בכל זאת השאלה האם ההגברה של ה 421 מספיקה או שכדאי לעלות ברמה בשביל שהרסיבר "יסחוב" את הקדמיים שהם קצת עוצמתיים, 150 וואט...
תודה מראש
רן
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הרמקולים שלך זקוקים לרסיבר יותר איכותי מ 421 על מנת שתוכל להפיק מהם את המקסימום.
משהו ברמת היאמהה 671 / 667 או אונקיו 608 / 609.
משהו ברמת היאמהה 671 / 667 או אונקיו 608 / 609.
קודם כל תודה, זה באמת הרגיש לי שאני צריך משהו יותר מזה.
נחשפתי לשילוח מחול על ידי חבר ואני חייב לציין שההבדל מטורף. מצאתי את הפיוניר 921 ב 250 דולר וכולל הכל בסביבות ה 450 דולר.
עכשיו שתי שאלות קטנטנות נוספות:
1. ה 921 זו כבר רמה אחרת ועושה רושם שיתאים, אני צודק?
2. שווה לי להמתין ולקוות שהבשורה על המכס תהיה סופית?אוכל לחסוך עוד כ50 דולר. נראה לכם שווה או בזבוז זמן?
נחשפתי לשילוח מחול על ידי חבר ואני חייב לציין שההבדל מטורף. מצאתי את הפיוניר 921 ב 250 דולר וכולל הכל בסביבות ה 450 דולר.
עכשיו שתי שאלות קטנטנות נוספות:
1. ה 921 זו כבר רמה אחרת ועושה רושם שיתאים, אני צודק?
2. שווה לי להמתין ולקוות שהבשורה על המכס תהיה סופית?אוכל לחסוך עוד כ50 דולר. נראה לכם שווה או בזבוז זמן?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14358
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
921 כבר ברמה של רסיברים שמתאימה לרמת הרמקולים שלך.