רעשים מהמסך כנסו
כשקיבלתי את המסך שלי c750 סמסונג 55 דיווחתי מייד שאני שומע קולות רבים שנשמעים כמעיין טיפטוף , ממה שהבנתי פה מחברים עם המסך שגם הם שומעים את הקולות הללו וחיים איתם כי סך הכל המסך מדהים.
לאחרונה הקולות הללו התגברו אצלי ואני מנסה להבין האם הם לא קשורים לדברים נוספים.
אתמול שוחחתי עם בחור שמוכר מסכים באחת הרשתות הגדולות בעל ידע עצום בתחום.
והוא אמר לי שהוא לא מאמין שזה הפלסטיק כי זו תופעה שמתרחשת בעיקר לאחר כיבוי המסך , ואחרי ההדלקה שלו תוך זמן קצר המסך מגיע לשיא החום.
ולכן עלי לבדוק דברים נוספים :
1. האם החשמל של המסך והמנורות בבית יושבות על אותו הפקק בארון חשמל , דבר שלדעתו עלול לגרום לתופעה שתיארתי של מעיין מעגלים חשמליים.
2. ייתכן ומגן ברקים יכול לעזור.
3. לפעמים כבל hdmi עלול לגרום לכך במיוחד של הבלו ריי.
4. מנחת יכול לעזור.
בגלל שמדובר על לא מעט אפשרויות רציתי לשאול אתכם , אלו אפשרויות הגיוניות יותר לטעמכם , בינתיים בדקתי חיברתי מנחת שהבחור הביא לי בחינם לכבל של המסך כמה שיותר קרוב למסך לא נראה לי שזה עוזר אבל לא הספקתי לבחון את זה , בכל מקרה היו גם קולות אחרי.
לגבי החשמל אני לא מניח שבהרבה בתים תמיד מקפידים על העניין , ונדמה לי שאצלי אכן הם יושבים יחד , אבל לסדר את העניין עם חשמלאי זה בטח עלות לא מבוטלת , מה עוד שאיני בטוח שזה העניין.
אז מה לעשות ומה הכי הגיוני שגורם לעניין , והאם זה עלול להזיק למסך לכבלים החשמליים לאורך הזמן , אם זה מהחשמל.
* רציתי לציין דבר נוסף אצלי יש מפצל עם 6-7 שקעים שמחובר לתקע החשמל ואליו יורדים כל הכבלים של המסך , בלו ריי , ממיר , וכו' , הכבלים צמוד למסך תפוסים למחבר מבחינה אסטטית , האם הדבר הזה יכול לגרם לתופעה.
*כמו כן בעבר קראתי שממיר עלול לגרום לתופעה?
בקיצור ממש חידה.
סוף שבוע נעים לכולם.
חוף
לאחרונה הקולות הללו התגברו אצלי ואני מנסה להבין האם הם לא קשורים לדברים נוספים.
אתמול שוחחתי עם בחור שמוכר מסכים באחת הרשתות הגדולות בעל ידע עצום בתחום.
והוא אמר לי שהוא לא מאמין שזה הפלסטיק כי זו תופעה שמתרחשת בעיקר לאחר כיבוי המסך , ואחרי ההדלקה שלו תוך זמן קצר המסך מגיע לשיא החום.
ולכן עלי לבדוק דברים נוספים :
1. האם החשמל של המסך והמנורות בבית יושבות על אותו הפקק בארון חשמל , דבר שלדעתו עלול לגרום לתופעה שתיארתי של מעיין מעגלים חשמליים.
2. ייתכן ומגן ברקים יכול לעזור.
3. לפעמים כבל hdmi עלול לגרום לכך במיוחד של הבלו ריי.
4. מנחת יכול לעזור.
בגלל שמדובר על לא מעט אפשרויות רציתי לשאול אתכם , אלו אפשרויות הגיוניות יותר לטעמכם , בינתיים בדקתי חיברתי מנחת שהבחור הביא לי בחינם לכבל של המסך כמה שיותר קרוב למסך לא נראה לי שזה עוזר אבל לא הספקתי לבחון את זה , בכל מקרה היו גם קולות אחרי.
לגבי החשמל אני לא מניח שבהרבה בתים תמיד מקפידים על העניין , ונדמה לי שאצלי אכן הם יושבים יחד , אבל לסדר את העניין עם חשמלאי זה בטח עלות לא מבוטלת , מה עוד שאיני בטוח שזה העניין.
אז מה לעשות ומה הכי הגיוני שגורם לעניין , והאם זה עלול להזיק למסך לכבלים החשמליים לאורך הזמן , אם זה מהחשמל.
* רציתי לציין דבר נוסף אצלי יש מפצל עם 6-7 שקעים שמחובר לתקע החשמל ואליו יורדים כל הכבלים של המסך , בלו ריי , ממיר , וכו' , הכבלים צמוד למסך תפוסים למחבר מבחינה אסטטית , האם הדבר הזה יכול לגרם לתופעה.
*כמו כן בעבר קראתי שממיר עלול לגרום לתופעה?
בקיצור ממש חידה.
סוף שבוע נעים לכולם.
חוף
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תנסה לחבר את המסך ( באופן זמני - רק לבדיקה ) משקע חשמל אחר שאינו קשור לפאזה הקיימת ( כאשר כל הצרכנים החארים בבית כבויים )
( חשוב לבצע עם כבל מאריך מבלי להזיז את המסך ...)
( חשוב לבצע עם כבל מאריך מבלי להזיז את המסך ...)