גלקסי נקסוס, כן או לא ?
-
Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
היי,
בא לי להתחדש, הדיזייר התעייף.
חשבתי על הגלקסי נקסוס, ראיתי שיש פה כבר כמה וכמה.
האם לאחר רכישה, האם אתם מרוצים ?
הייתם מחכים לאיזה HTC/Samsun מבוסס ICS או שאתם מרוצים עם הרכישה ?
תודה,
חן
בא לי להתחדש, הדיזייר התעייף.
חשבתי על הגלקסי נקסוס, ראיתי שיש פה כבר כמה וכמה.
האם לאחר רכישה, האם אתם מרוצים ?
הייתם מחכים לאיזה HTC/Samsun מבוסס ICS או שאתם מרוצים עם הרכישה ?
תודה,
חן
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
HTC EDGE.............
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אחריי שבוע של עבודה עם המכשיר, הגודל הפיזי לא מפריע לי בכלל, ההפך, כל כך נוח שזה מדהים.
כמו שאמרתי בשרשור אחר זה הסמארטפון הראשון שלי כך שקשה לי להשוות ויכול להיות שאני מחמיר איתו או נדיב איתו קשה לי להגיד אבל הדברים שמפריעים לי בנתיים הם
1.הרמקול שלו לא חזק מספיק לדעתי
2.הבעיה בגודל של המסך זה שזה אוכל את הבטריה מהר, סך הכל לא קרה לי שהבטריה לא החזיקה יום שלם (לפחות 20 שעות) אבל אם משחקים במכשיר זה מוריד את הבטרייה בקצב דיי מהיר.
3. חלק מהדברים עוד לא מותאמים למכשיר למשל משחקים שונים, בזמן שאתה משחק הכפתורים למטה אמורים להעלם וכרגע לא בכל המשחקים זה קורה, ואז נוצרים מצבים שבהם אתה עלול ללחוץ למשל על כפתור הבית בטעות תוך כדי משחק.
אני חושב שאלו פחות או יותר הדברים שהפריעו לי בנתיים במכשיר.
דרך אגב הgoogle music דרך הענן מאוד מרשים ועובד מעולה יש לי שם 5,000 שירים כולם נגישים בכל זמן בו אתה מחובר לאינטרנט, הבעיה שזה גם אוכל את הבטרייה בצורה דיי רצינית, גם אם שכחת לכבות את האפליקציה ואתה לא מקציב למוזיקה היא עדיין מסיימת את הבטרייה.
חוץ מזה הפלאפון מעולה ויפייפה, חבר טוב שלי יש לו SG2 ולראות את המכשירים אחד ליד השני גורם לשלו להראות במילים עדינות לא יפה
כמו שאמרתי בשרשור אחר זה הסמארטפון הראשון שלי כך שקשה לי להשוות ויכול להיות שאני מחמיר איתו או נדיב איתו קשה לי להגיד אבל הדברים שמפריעים לי בנתיים הם
1.הרמקול שלו לא חזק מספיק לדעתי
2.הבעיה בגודל של המסך זה שזה אוכל את הבטריה מהר, סך הכל לא קרה לי שהבטריה לא החזיקה יום שלם (לפחות 20 שעות) אבל אם משחקים במכשיר זה מוריד את הבטרייה בקצב דיי מהיר.
3. חלק מהדברים עוד לא מותאמים למכשיר למשל משחקים שונים, בזמן שאתה משחק הכפתורים למטה אמורים להעלם וכרגע לא בכל המשחקים זה קורה, ואז נוצרים מצבים שבהם אתה עלול ללחוץ למשל על כפתור הבית בטעות תוך כדי משחק.
אני חושב שאלו פחות או יותר הדברים שהפריעו לי בנתיים במכשיר.
דרך אגב הgoogle music דרך הענן מאוד מרשים ועובד מעולה יש לי שם 5,000 שירים כולם נגישים בכל זמן בו אתה מחובר לאינטרנט, הבעיה שזה גם אוכל את הבטרייה בצורה דיי רצינית, גם אם שכחת לכבות את האפליקציה ואתה לא מקציב למוזיקה היא עדיין מסיימת את הבטרייה.
חוץ מזה הפלאפון מעולה ויפייפה, חבר טוב שלי יש לו SG2 ולראות את המכשירים אחד ליד השני גורם לשלו להראות במילים עדינות לא יפה
ממה שאני הבנתי, אם אין לך צורך במסך HD במיוחד וצורך חזק דווקא במערכת הפעלה החדשה ICS, הS2 עדיף
א. הוא עולה פחות ויעלה עוד פחות
ב. מהר מאד גם הוא יקבל שדרוג ל ICS
ג. המעבד הגרפי שלו חזק יותר משל הנקסוס, למשחקים וצפייה בוידאו הוא עדיף
ד. הבטרייה מחזיקה אותו הדבר או יותר המסך פחות תובעני
ה. מצלמה 8מ"פ ולא 5 כמו בנקסוס
כל שהשיקול הוא רק המסך החד יותר של הנקסוס
א. הוא עולה פחות ויעלה עוד פחות
ב. מהר מאד גם הוא יקבל שדרוג ל ICS
ג. המעבד הגרפי שלו חזק יותר משל הנקסוס, למשחקים וצפייה בוידאו הוא עדיף
ד. הבטרייה מחזיקה אותו הדבר או יותר המסך פחות תובעני
ה. מצלמה 8מ"פ ולא 5 כמו בנקסוס
כל שהשיקול הוא רק המסך החד יותר של הנקסוס
eyosha,
ה S2 אומנם יקבל את ה ICS, אבל מהר מאוד זה בטח לא יהיה. אנחנו מדברים על 3-5 חודשים אחרי השקת המערכת ה ICS ע"י גוגל. הזמן הזה עוד יצמח יותר, לעומת הגלקסי נקסוס, בגירסת האנדרואיד הבאה
ה S2 אומנם יקבל את ה ICS, אבל מהר מאוד זה בטח לא יהיה. אנחנו מדברים על 3-5 חודשים אחרי השקת המערכת ה ICS ע"י גוגל. הזמן הזה עוד יצמח יותר, לעומת הגלקסי נקסוס, בגירסת האנדרואיד הבאה
-
Chura
- חבר מביא חבר

אני מדבר יותר על הממשק פחות על הנתונים שלו.
כלומר האם הICS עירום (ללא ממשק טלאי כמו TouchWiz או Sense) מספיק טוב בשביל משתמש שהוא לא HardCore .
כפי שמישהו אמר, הHTC Edge אכן קורץ לי מאוד, אבל הוא רחוק מאוד מהשקה, ואין עוד לדעת איך מרובע ליבות ישפיע על סוללה שגם ככה בעייתי בעולם הסמארטפון.
כלומר האם הICS עירום (ללא ממשק טלאי כמו TouchWiz או Sense) מספיק טוב בשביל משתמש שהוא לא HardCore .
כפי שמישהו אמר, הHTC Edge אכן קורץ לי מאוד, אבל הוא רחוק מאוד מהשקה, ואין עוד לדעת איך מרובע ליבות ישפיע על סוללה שגם ככה בעייתי בעולם הסמארטפון.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני משווה את הממשק לזה של ה SGS II.
לגבי תוכנת הדואר שבאה עם המכשיר, זה הרבה יותר מאי גאוניות.
אין שם אפילו יכולת להגדיל ולהקטין את התצוגה כמו בדפדפן.
בדואר בעברית לפעמים לא ניתן לגלול ולראות את מה שמופיע בצד ימין.
ה SGS II מגיע עם תוכנת דואר אחרת, הרבה יותר טובה.
לגבי תוכנת הדואר שבאה עם המכשיר, זה הרבה יותר מאי גאוניות.
אין שם אפילו יכולת להגדיל ולהקטין את התצוגה כמו בדפדפן.
בדואר בעברית לפעמים לא ניתן לגלול ולראות את מה שמופיע בצד ימין.
ה SGS II מגיע עם תוכנת דואר אחרת, הרבה יותר טובה.
-
Chura
- חבר מביא חבר

תודה לכולם.
האם מישהו עבר ממכשיר HTC למכשיר זה ? מרוצים ?
מה לגבי הסוללה ? כמו כולם מחזיקה כמעט יום ?
אח שלי מצא את ה16 גיגה ש685 דולר, יש לי להחליט 3 שבועות (כולל משלוח לארה"ב)
תודה,
חן
האם מישהו עבר ממכשיר HTC למכשיר זה ? מרוצים ?
מה לגבי הסוללה ? כמו כולם מחזיקה כמעט יום ?
אח שלי מצא את ה16 גיגה ש685 דולר, יש לי להחליט 3 שבועות (כולל משלוח לארה"ב)
תודה,
חן
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
סתם לשם עניין , מישהו בדק איך שומעים מוסיקה ? האם יש הבדל בסאונד בין הגרסאות אנדרואיד ?
ולגבי חריץ הרחבה, אם אתה לא רוצה להשתמש בענן (שזה אומר אינטרנט או ב WIFI או על חשבון המסלול שלך ), אזי חריץ הרחבה זה דבר חשוב ביותר. אני אישית הייתי רוצה מכשיר שאני יכול לשים כרטיס הרחבה הכי גדול שאפשרי
ולגבי חריץ הרחבה, אם אתה לא רוצה להשתמש בענן (שזה אומר אינטרנט או ב WIFI או על חשבון המסלול שלך ), אזי חריץ הרחבה זה דבר חשוב ביותר. אני אישית הייתי רוצה מכשיר שאני יכול לשים כרטיס הרחבה הכי גדול שאפשרי
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני משתמש בשירות שגוגל השיקה לא מזמן העלתי לשם את כל המוזיקה שלי ואני שומע משם כל הזמן זה מאוד נוח ועוהד מעולה. הבעיה היחידה שזה מאמץ את הבטריה. אני בחבילה שאין בה הגבלת נפח אז אין לי בעיה מבחינה זאת
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני לא יכול להשען על ענן בלבד מכיוון שאם לא גר בארץ , ואין לי חבילת גלישה מקומית שאני מגיע לביקורים , אז אין לי אינטרנט זמין בכל מקום. אני מחזיק ספריית מוזיקה גדולה במכשיר , ואוהב לצלם עם המכשיר ככה שאני ממלא אותו די מהר. (ברשותי SGS2 16GB). גם העובדה שאתה יכול לאפשר לעצמך לשפר את אכסון המכשיר בעלות סבירה היא יתרון גדול מבחינתי וחבל לי שהוחלט לוותר עליו.
בלי קשר , אני סקרן מאוד לגבי הגלקסי נקסוס. מחכה לראות חוויות משתמשים ולאו דווקא ביקורות של אתר אינטרנט זה או אחר.
בלי קשר , אני סקרן מאוד לגבי הגלקסי נקסוס. מחכה לראות חוויות משתמשים ולאו דווקא ביקורות של אתר אינטרנט זה או אחר.