אני אחרים כל בית קפה שישתמש במוצר הגועלי הזה !
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1585973
"הצמיד האלקטרוני למלצרים כובש את בתי הקפה "
לא ארגיש לעולם מוכן לקרוא למלצרית על ידי לחיצה על כפתור שגורם לרטט בצמיד על כף ידה ! מה היא כלב ?
קראו לי מיושן ...קראו לי מתחסד...לא אעשה זאת.
יש גבול גם לקידמה ולשימושיה!
נכון זו לא מכת חשמל ולא שוק הלם , עדיין לא הגיוני כלל בעיני!
לא ארגיש לעולם מוכן לקרוא למלצרית על ידי לחיצה על כפתור שגורם לרטט בצמיד על כף ידה ! מה היא כלב ?
נכון זו לא מכת חשמל ולא שוק הלם , עדיין לא הגיוני כלל בעיני!
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
+1uris כתב:http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1585973
נכון זו לא מכת חשמל ולא שוק הלם , עדיין לא הגיוני כלל בעיני!...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מסכים!
אבל אולי נשתמש בזה על הילדים... רק כפיילוט
אבל אולי נשתמש בזה על הילדים... רק כפיילוט
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
טוב שלא שמו משרוקיות כלבים. ואם המלצר עם כוס תה ועובר מעלי והצמיד רוטט ? אני אשלם את מחיר הקדמה ?
מצטרף לאורי - מחרים את בתי הקפה האלו, שיוציאו את זה משם. לא מבין מה רע בשיטה הישנה.
מצטרף לאורי - מחרים את בתי הקפה האלו, שיוציאו את זה משם. לא מבין מה רע בשיטה הישנה.
Vocare Ad Regnum
לא נורא בכלל , הם למדו מהאוס , לשים אזיקים אלקטרוניים , ההתקדמות הבאה בשם התייעלות ארגונית , תהיה לשים אסירים שצריך לענות אותם , ואח"כ ? השמיים הם הגבול
תתחילו להתרגל שבישראל של היום אין כבוד לאף אחד , והכול נראה רק דרך החור של הגרוש
תתחילו להתרגל שבישראל של היום אין כבוד לאף אחד , והכול נראה רק דרך החור של הגרוש
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
באמת ? ונניח שהיו שופכים שתיה רותחת או קרה או מפילים עליך מנה ?mp3lll כתב:אני חושב שזה גאוני!!!
הייתי במסעדה שהיה את זה, בשביל לקבל חשבון לא הייתי צריך לנחש איפה המלצר וכ'ו
אין בזה כל רע.
MP...
לא מצליח להבין איפה זה גאוני, זו שפלות חדשה. גם ככה זו עבודה מחור@#$ שמשלמים עליה לא משהו, אז צריך גם אזיקונים ? טוב שלא שמו עליהם proxymity sensors במקרה והם מתרחקים מהשולחן יותר מדי.
בכל אופן - אשמח לקבל יותר פירוט ממך על הרושם שלך מהנושא.
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בדיוק .TANDBERG כתב:באמת ? ונניח שהיו שופכים שתיה רותחת או קרה או מפילים עליך מנה ?mp3lll כתב:אני חושב שזה גאוני!!!
הייתי במסעדה שהיה את זה, בשביל לקבל חשבון לא הייתי צריך לנחש איפה המלצר וכ'ו
אין בזה כל רע.
MP...
לא מצליח להבין איפה זה גאוני, זו שפלות חדשה. גם ככה זו עבודה מחור@#$ שמשלמים עליה לא משהו, אז צריך גם אזיקונים ? טוב שלא שמו עליהם proxymity sensors במקרה והם מתרחקים מהשולחן יותר מדי.
בכל אופן - אשמח לקבל יותר פירוט ממך על הרושם שלך מהנושא....
חברות כאלו גם יחיבו אותם על הצמיד אם ישפך עליו משהו....זה בדיוק אבל בדיוק "צדק חברתי" בעל ההון (בעל רשת בית הקפה) מרשה לעצמו הכל ...
לא שאני לא מסכים עם הביקורות נגד הנושא הזה, אך אם כבר סוג של "צדק חברתי", מדוע לא להחרים עסקים שלא משלמים משכורת לעובדים שלהם על פי חוק?
אה, כי אז לא היו נשארות מסעדות ללכת אליהם...
ולמי שבמקרה לא מודע לעניין, כמעט אף מסעדה לא משלמת משכורת לעובדים שלהם, ויש שמגדילים לעשות ולוקחים לעובד X ש"ח מהטיפים עבור כל שעה שהוא עובד, על מנת לכסות הוצאות כמו ביטוח לאומי וכאלה.
מוציאים תלוש משכורת לפי חלק מהטיפים (בדר"כ אלו שנגבים באשראי) בניכוי X ש"ח לשעה, ואת השאר נותנים במזומן. העסק עצמו לא מוציא גרוש על העסקת המלצרים.
לדעתי זה הרבה הרבה יותר חמור מהצמידים, ולא ראיתי אף אחד שמחרים עסק בשל הסיפור הזה.
ולמי שבמקרה לא מודע לעניין, כמעט אף מסעדה לא משלמת משכורת לעובדים שלהם, ויש שמגדילים לעשות ולוקחים לעובד X ש"ח מהטיפים עבור כל שעה שהוא עובד, על מנת לכסות הוצאות כמו ביטוח לאומי וכאלה.
מוציאים תלוש משכורת לפי חלק מהטיפים (בדר"כ אלו שנגבים באשראי) בניכוי X ש"ח לשעה, ואת השאר נותנים במזומן. העסק עצמו לא מוציא גרוש על העסקת המלצרים.
לדעתי זה הרבה הרבה יותר חמור מהצמידים, ולא ראיתי אף אחד שמחרים עסק בשל הסיפור הזה.
צריך לעשות הרבה יותר מהחרמה לפושעים האלו!קרמריקה כתב:לא שאני לא מסכים עם הביקורות נגד הנושא הזה, אך אם כבר סוג של "צדק חברתי", מדוע לא להחרים עסקים שלא משלמים משכורת לעובדים שלהם על פי חוק?
לדעתי זה הרבה הרבה יותר חמור מהצמידים, ולא ראיתי אף אחד שמחרים עסק בשל הסיפור הזה....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
עזוב רוב "העם" בוחר להסתכל על הדברים מטומטמים.
אתה יודע שחצי מהבתי עסק לא משלמים כלל? והעובדים עובדים רק על טיפים? ולאף אחד לא איכפת.
אתה יודע שאתה משלם על אבטחה בכניסה, ( שקל שתיים) אבל הכסף הזה לא מגיע לאף מאבטח?
להמשיך?
תפסיקו להיות צדקנים, זה לא כלבים ולא כלום, זה נורא נוח, זה יותר איזה קשר אישי עם המלצרית.
( כמובן נוח בצורה ראויה, ולא כמו ישראלי מכוער כל שניה ללחוץ על זה בשביל לבדוק עם זה עובד)
אני אהבתי וחשבתי שזה גאוני ואני עדיין חושב ככה.
אתה יודע שחצי מהבתי עסק לא משלמים כלל? והעובדים עובדים רק על טיפים? ולאף אחד לא איכפת.
אתה יודע שאתה משלם על אבטחה בכניסה, ( שקל שתיים) אבל הכסף הזה לא מגיע לאף מאבטח?
להמשיך?
תפסיקו להיות צדקנים, זה לא כלבים ולא כלום, זה נורא נוח, זה יותר איזה קשר אישי עם המלצרית.
( כמובן נוח בצורה ראויה, ולא כמו ישראלי מכוער כל שניה ללחוץ על זה בשביל לבדוק עם זה עובד)
אני אהבתי וחשבתי שזה גאוני ואני עדיין חושב ככה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
מה זה אמיתי ? ? ?
שתחליף את שמה ל REXY
או ל - RAT LAB #343
לאן הידרדרנו ?
מה עם זלזול ישן וטוב כמו נפנוף ביד או הקשה באצבעות ? מה אין את זה יותר ?
שתחליף את שמה ל REXY
או ל - RAT LAB #343
לאן הידרדרנו ?
מה עם זלזול ישן וטוב כמו נפנוף ביד או הקשה באצבעות ? מה אין את זה יותר ?
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
אני בעד הפטנט הזה! לדעתי זה לא מספיק, צריך צמיד לצוואר שגורם לשוק חשמלי!!! לי נמאס להמתין שעות כדי לקבל חשבון או לאסוף את כרטיס האשראי שלי.. לפעמים זה ממ שקוף שהמלצרים עושים את עצמם שלא רואים אותך מרים את היד...
לא . זה לא חמור יותר . יש אנשים בעיקר סטודנטים , שיודעים טוב שלא יקבלו מה שמגיע ועדיין הולכים לעבוד . זה לא טוב אבל נסבל, אבל לשים צמיד ולהפוך בנאדם למין כלב או אסיר , זה לשלול את האנושיות שלו כי יש לך כוח עליו . ואם אתה מוכן לשתות ושתשרת אותך מלצרית כזו , אולי אתה גם מוכן לומר לנו שתמורת הטיפ שלך אתה יכול לקחת את האנושיות שלה ולהפוך אותה לרובוט ?!!קרמריקה כתב:לא שאני לא מסכים עם הביקורות נגד הנושא הזה, אך אם כבר סוג של "צדק חברתי", מדוע לא להחרים עסקים שלא משלמים משכורת לעובדים שלהם על פי חוק?
לדעתי זה הרבה הרבה יותר חמור מהצמידים, ולא ראיתי אף אחד שמחרים עסק בשל הסיפור הזה....
וואו , יופי , המלצרית מתעלמת ממך , וזה אומר שעכשיו תביא אותה עם שוקר חשמלי ? אני מבין שאם מישהו אחר יתעצבן עליך תסכים שהוא יאלץ אותך ללכת על ארבע ולנבוח , נכון ?Sexter כתב:אני בעד הפטנט הזה! לדעתי זה לא מספיק, צריך צמיד לצוואר שגורם לשוק חשמלי!!! לי נמאס להמתין שעות כדי לקבל חשבון או לאסוף את כרטיס האשראי שלי.. לפעמים זה ממ שקוף שהמלצרים עושים את עצמם שלא רואים אותך מרים את היד......
המדינה המחורב*ת הזו כבר כמעט יורדת לחלוטין מהפסים, אנשים מאבדים את האנושיות שלהם , ואחרים חושבים שאם יש להם כסף ללכת לבית קפה , אזי המלצרים משרתים שלהם , שאפשר להתעלם מהיותם בני אנוש . הם מכונות שנועדו לת לנו גוד טיים בגלל הכסף שאנו מבזבזים שם ?!