Velodyne DD15 Plus Digital Drive
-
LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
לאור כל השרשורים האחרונים על סאבים שיש כאן לאחרונה, עלו כמה שאלות איפה ניתן לשמוע סאבים ברמות האלו.
אז במהלך ביקורי בחנות של אבי יפה לצורך בחינה של רמקולים חדשים ראיתי שיש שם סאב של Velodyne דגם DD15 Plus שמודגם יחד עם רמקולים של Monitor Audio Platinum PL300 (המהממים ביופיים). וסט סראונדים תואם מאותה סדרת Platinum. אני קופץ לשם יותר מאוחר היום לסשן בדיקה של הרמקולים האלו.
אגב יש לו גם את ה Velodyne DD12 Plus בחנות למי שמעוניין בסאב קצת יותר קטן.
אז במהלך ביקורי בחנות של אבי יפה לצורך בחינה של רמקולים חדשים ראיתי שיש שם סאב של Velodyne דגם DD15 Plus שמודגם יחד עם רמקולים של Monitor Audio Platinum PL300 (המהממים ביופיים). וסט סראונדים תואם מאותה סדרת Platinum. אני קופץ לשם יותר מאוחר היום לסשן בדיקה של הרמקולים האלו.
אגב יש לו גם את ה Velodyne DD12 Plus בחנות למי שמעוניין בסאב קצת יותר קטן.
- SOUNDMAN_K
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
למי יש את ולודיין SPL 1200 או 1500 שאוכל לבוא לשמוע.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LiorDrZLiorDrZ כתב:לאור כל השרשורים האחרונים על סאבים שיש כאן לאחרונה, עלו כמה שאלות איפה ניתן לשמוע סאבים ברמות האלו.
אגב יש לו גם את ה Velodyne DD12 Plus בחנות למי שמעוניין בסאב קצת יותר קטן....
במידה ויש ברשותו את הדגם היוצא DD-15 . בצע השוואה בינו לבין הדגם החדש . ותן את רשמך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
LiorDrZ
- חבר ותיק

אין לו את ה DD מהדגם היוצא יש רק את ה DD15 Plus. אין ספק שזה סאב מדהים היה תענוג לשמוע אותו בק"ב. למי שיש את המקום, את המימון ויחסי שכנות טובה אז שווה מאד לשקול את הסאב הזה.9000es כתב:
LiorDrZ
במידה ויש ברשותו את הדגם היוצא DD-15 . בצע השוואה בינו לבין הדגם החדש . ותן את רשמך ....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
LiorDrZLiorDrZ כתב:אין לו את ה DD מהדגם היוצא יש רק את ה DD15 Plus. אין ספק שזה סאב מדהים היה תענוג לשמוע אותו בק"ב. למי שיש את המקום, את המימון ויחסי שכנות טובה אז שווה מאד לשקול את הסאב הזה.9000es כתב:
LiorDrZ
במידה ויש ברשותו את הדגם היוצא DD-15 . בצע השוואה בינו לבין הדגם החדש . ותן את רשמך .......
לפי התרשמותך ניתן להבין שהוא שונה מאוד מהדגם היוצא ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
LiorDrZ
- חבר ותיק

את ה DD הישן שמעתי לפני כמה שנים טובות ומכיוון שלא יצא לי להשוות בין הדגמים ראש בראש אין לי יכולת לומר לך אם יש שינוי, או מי יותר טוב. מה שכן אני יכול לומר לך ששניהם נשמעו לי מצויין עם באס עמוק, מהיר שיורד נמוך מאד.9000es כתב:LiorDrZLiorDrZ כתב:אין לו את ה DD מהדגם היוצא יש רק את ה DD15 Plus. אין ספק שזה סאב מדהים היה תענוג לשמוע אותו בק"ב. למי שיש את המקום, את המימון ויחסי שכנות טובה אז שווה מאד לשקול את הסאב הזה.9000es כתב:
LiorDrZ
במידה ויש ברשותו את הדגם היוצא DD-15 . בצע השוואה בינו לבין הדגם החדש . ותן את רשמך .......
לפי התרשמותך ניתן להבין שהוא שונה מאוד מהדגם היוצא ?...
אי אפשר ליפול בבחירה בסאב כזה.
ליאור