שידרגתי את ה PX4 לפלאזמה מאוד מעניינת.
הזמנתי פלאזמה חדשה של LG זאת פלאזמה מאוד מעניינת תיכף אני יפרט אני צריך לקבל אותה בעוד שבוע המשלוח הראשון נכנס לארץ רק עכשו בשלב ראשון הביאו כמה יחידות.
טוב הדגם נקרא LG 42PC1RR זהו מסך חדש של LG שירד מפס היצור ב 1.6 השנה הנתונים שלו מאוד מפתיעים.
זאת פלאזמת HD ברזולוציה של 1024X768
ופה ההפתעה יחס הניגודיות הוא 1:10000 מה שלא היה קיים עד עכשו בפלאזמות HD.
הבהירות היא 1200cd
ועוד הפתעה קטנה יש בפלאזמה הזאת דיסק קשיח מובנה של 80G להקלטות ישירות מהפלאזמה היא יודעת להקליט מכל INPUT על ידי טיימר רגיל כמו שקיים בכל DVD מקליט ויש את כל האופציות הנלוות כמו אופציית ה TIME SHIFT הקלטה ממקור אחד וצפייה באחר. כמובן שהפלאזמה לא צריכה להיות דלוקה בזמן ההקלטה המסך כבוי אבל כל המעגל ששייך להקלטה עובד. הדיסק קשיח ניתן לשידרוג אם רוצים עד ל 250G בעלות יחסית לא גבוהה.
מעניין ואת זה אני יבדוק בהמשך האם היא יודעת להקליט מכניסת ה HDMI לפי המפרט שלה אז כתוב שכן אבל זה מצריך בדיקה.
כמו בכל LG יש את כל הכניסות הרגילות כמו ב PX4 .
אחרי שאני יקבל אותה אני יפרסם סקירה מקיפה שלה אחרי שאני יחקור אותה לעומק כמו שעשיתי עם ה PX4.
אחרי שאני יקבל אותה אני ימסור את ה PX4 להוריי הם מאוד ישמחו אני מאמין.
לגבי המחיר אם אתם מתענינים בארץ היא עולה 15990 עם אחריות לשנתיים של ח.י.
טוב הדגם נקרא LG 42PC1RR זהו מסך חדש של LG שירד מפס היצור ב 1.6 השנה הנתונים שלו מאוד מפתיעים.
זאת פלאזמת HD ברזולוציה של 1024X768
ופה ההפתעה יחס הניגודיות הוא 1:10000 מה שלא היה קיים עד עכשו בפלאזמות HD.
הבהירות היא 1200cd
ועוד הפתעה קטנה יש בפלאזמה הזאת דיסק קשיח מובנה של 80G להקלטות ישירות מהפלאזמה היא יודעת להקליט מכל INPUT על ידי טיימר רגיל כמו שקיים בכל DVD מקליט ויש את כל האופציות הנלוות כמו אופציית ה TIME SHIFT הקלטה ממקור אחד וצפייה באחר. כמובן שהפלאזמה לא צריכה להיות דלוקה בזמן ההקלטה המסך כבוי אבל כל המעגל ששייך להקלטה עובד. הדיסק קשיח ניתן לשידרוג אם רוצים עד ל 250G בעלות יחסית לא גבוהה.
מעניין ואת זה אני יבדוק בהמשך האם היא יודעת להקליט מכניסת ה HDMI לפי המפרט שלה אז כתוב שכן אבל זה מצריך בדיקה.
כמו בכל LG יש את כל הכניסות הרגילות כמו ב PX4 .
אחרי שאני יקבל אותה אני יפרסם סקירה מקיפה שלה אחרי שאני יחקור אותה לעומק כמו שעשיתי עם ה PX4.
אחרי שאני יקבל אותה אני ימסור את ה PX4 להוריי הם מאוד ישמחו אני מאמין.
לגבי המחיר אם אתם מתענינים בארץ היא עולה 15990 עם אחריות לשנתיים של ח.י.
נערך לאחרונה על ידי orenhazan ב 03/07/2006 18:43, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כן זה שידרוג משמעותי מאוד זאת סדרה של מסכים חדשה לגמרי ש LG לא מכרה עדיין לאף יצרן. בפורומים בחו"ל יש ביקורת אדירה ורבת תשבוחות למעטים מאוד שרכשו אותה. וגם לי מאוד המליצו לרכוש אותה אני מקווה שאני לא יתאכזב.
אין לי בעיה אחרי שאני יקבל אותה להעביר אותה אליך למבחן דווקא הכבוד כולו שלי.
אין לי בעיה אחרי שאני יקבל אותה להעביר אותה אליך למבחן דווקא הכבוד כולו שלי.
זאת התגובה של מנהל הפורום באנגליה אחרי שקיבל לידו את הפלאזמה לעיונכם.
Well I received the LG 42PC1R today
I had no time to play with it yet, but my first impression is-WOW!
It has very smooth picture even with the normal SD channels, with HD channels is simply stunning . The XD engine is with advanced settings. It looks very sexy. In general the PQ is improved a lot over my old PX3RV.
You can watch it from 50 cm and still looks fantastic. There no dead pixels etc....Will try to give more info tomorrow after I play a bit with it
זאת אותה פלאזמה בדיוק רק ללא הדיסק הקשיח זאת הסיבה שבדגם יש רק R אחד.
Well I received the LG 42PC1R today
I had no time to play with it yet, but my first impression is-WOW!
It has very smooth picture even with the normal SD channels, with HD channels is simply stunning . The XD engine is with advanced settings. It looks very sexy. In general the PQ is improved a lot over my old PX3RV.
You can watch it from 50 cm and still looks fantastic. There no dead pixels etc....Will try to give more info tomorrow after I play a bit with it
זאת אותה פלאזמה בדיוק רק ללא הדיסק הקשיח זאת הסיבה שבדגם יש רק R אחד.
lironk תודה. אני תמיד אומר אם אני לא ינסה אני לא ידע קראתי ביקורות נפלאות על הפנל החדש הזה וזה מה שחיזק אותי וגרם לי להזמין את הפלאזמה בלי בכלל לראות תמונה או מבחן רציני למסך הזה אני יהיה הראשון בארץ שיקבל את המסך הזה. רציתי מזמן לעבור למסך HD כי יש לי הרבה תכנים בפורמט הזה והמסך החדש הזה זאת ההזדמנות.
ברגע שאני יקבל אותו אני יכתוב ביקורת קצרה עלו ואני ישמח להעביר אותו לעופר לביקורת מקיפה יותר כי זה באמת מסך ה HD הראשון עם נתונים כאלה לכן זה יהיה מעניין לבחון את המסך הזה.
ברגע שאני יקבל אותו אני יכתוב ביקורת קצרה עלו ואני ישמח להעביר אותו לעופר לביקורת מקיפה יותר כי זה באמת מסך ה HD הראשון עם נתונים כאלה לכן זה יהיה מעניין לבחון את המסך הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
orenhazan,
יש לך דרך לנייד כזה מסך אלי, אתה לא טיפה חושש?
בכל מקרה, יצרתי קשר עם היבואן וביקשתי לבדוק אותו באופן אישי. מקווה זה יצא לפועל ויפשט את העניינים.
יש לך דרך לנייד כזה מסך אלי, אתה לא טיפה חושש?
בכל מקרה, יצרתי קשר עם היבואן וביקשתי לבדוק אותו באופן אישי. מקווה זה יצא לפועל ויפשט את העניינים.
אורן תתחדש
חוץ מ-ח.י יש אותה אולי בעוד חנות או שניים צריך לשים לב כי יש דגם דומה רק שהוא בלי כונן קשיח
תתחדש ותהנה ממנו לפני שקניתי את ה-PX4 הציע לי המוכר את הדגם הזה אבל זה היה הרבה מעבר לתקציב
מי יודע אולי הפלזמה הבאה שלי תהיה מהסוג הזה עם כונן קשיח
גם איתי המוכר דיבר על סכום בסביבות 15K כולל ההתקנה
תתחדש ותהנה ממנו לפני שקניתי את ה-PX4 הציע לי המוכר את הדגם הזה אבל זה היה הרבה מעבר לתקציב
מי יודע אולי הפלזמה הבאה שלי תהיה מהסוג הזה עם כונן קשיח
גם איתי המוכר דיבר על סכום בסביבות 15K כולל ההתקנה
הדגם בלי הדיסק הקשיח הוא זהה לחלוטין ההבדל הוא רק בתוספת של הדיסק הקשיח ההפרש במחיר הוא קטן ויש יתרונות כמו הקלטת תכני HD דרך כניסת ה HDMI שזה לפי דעתי יתרון גדול.
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דגם כמו שאני יודע אין אפילו מסך אחד כזה פה בארץ הוא יוצר רק לפני חודש.
הדגם ללא הדיסק קשיח הוא 42PC1R
ועם הדיסק הקשיח הוא 42PC1RR
אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דגם כמו שאני יודע אין אפילו מסך אחד כזה פה בארץ הוא יוצר רק לפני חודש.
הדגם ללא הדיסק קשיח הוא 42PC1R
ועם הדיסק הקשיח הוא 42PC1RR
נערך לאחרונה על ידי orenhazan ב 03/07/2006 22:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
PC1RR
אורן בוקר טוב
אכן אנו מדברים על אותו דגם המוכר אמר לי שהוא עדין לא נכנס ואמור להגיע לארץ
כמובן שיש את הדגם ללא הדיסק הקשיח שהוצע לי בחנות אחרת במחיר מצחיק של 10500 אבל לא עם אחריות של ח.י אלא של י.שלום
או דרך סקאל הוא אמר שאבחר ממי לרכוש את המסך בגלל האחריות
בסוף קניתי PX4 ואני מרוצה ממנה
תתחדש ותהנה
אכן אנו מדברים על אותו דגם המוכר אמר לי שהוא עדין לא נכנס ואמור להגיע לארץ
כמובן שיש את הדגם ללא הדיסק הקשיח שהוצע לי בחנות אחרת במחיר מצחיק של 10500 אבל לא עם אחריות של ח.י אלא של י.שלום
או דרך סקאל הוא אמר שאבחר ממי לרכוש את המסך בגלל האחריות
בסוף קניתי PX4 ואני מרוצה ממנה
תתחדש ותהנה
המלך לא מדובר בפלאזמה הזאת הדגם הנ"ל נקרא 42PC1 והוא שונה בהרבה ויותר זול כמובן הדגם הזה יצא כבר לפני כמה חודשים זה לא אותו פנל.
הדגם ללא הדיסק הקשיח נקרא 42PC1R יש כמה שינויים אבל השינוי הגדול ביותר הוא מעבד תמונה של DCDI Faruodja דור חדש לגמרי ושונה מהדגמים הקודמים מה שאני יודע זה שאין עדיין מסך מהסוג החדש בארץ ואין טעם לבלבל אותו עם ה 42PC1 שקיים פה זמן מה.
מדובר על הפלאזמה הזאת.http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17648
הדגם ללא הדיסק הקשיח נקרא 42PC1R יש כמה שינויים אבל השינוי הגדול ביותר הוא מעבד תמונה של DCDI Faruodja דור חדש לגמרי ושונה מהדגמים הקודמים מה שאני יודע זה שאין עדיין מסך מהסוג החדש בארץ ואין טעם לבלבל אותו עם ה 42PC1 שקיים פה זמן מה.
מדובר על הפלאזמה הזאת.http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17648
היתרון הגדול של הדיסק קשיח המובנה זה שאתה יכול להקליט מכל INPUT שיש בפלאזמה אפילו דרך כניסת הקומפוננט או ה HDMI. אתה מכיר DVD מקליט שיודע לעשות את זה אני לא מכיר. לגבי זמני ההקלטה מדובר על 40 שעות הקלטה באיכות גבוהה ו 85 שעות הקלטה באיכות יותר נמוכה שהיא גם מעולה דרך אגב לפי הביקורות שקראתי. לגבי ההקלטות מה HDMI הפלאזמה לא יכולה להקליט תכנים מוגנים מן הסתם.
פלזמה
אכן אורן זו הפלזמה האתר הנ"ל דייליסייל וגם אתר ג'מבו וגם אתר אלקטרו קובי הם של אותו בעלים אצלנו בטבריה ויש לו מס" סניפים בצפון
המוכר דיבר על הפלזמה הזו אבל אמרתי שגם מפאת תקציב וגם שראיתי את המפרט שלה רק אצלו ואצל ח.י לא משך אותי להתעניין יותר מדיי
על אף ש-LG וחברות אחרות ניתן למצוא בכמויות בכל חנות או אתר
אבל לא הדגם הנ"ל
המוכר דיבר על הפלזמה הזו אבל אמרתי שגם מפאת תקציב וגם שראיתי את המפרט שלה רק אצלו ואצל ח.י לא משך אותי להתעניין יותר מדיי
על אף ש-LG וחברות אחרות ניתן למצוא בכמויות בכל חנות או אתר
אבל לא הדגם הנ"ל