שוקל לרכוש מכונת קפסולות
שלום לכולם
יש לי מכונת גאג'יה ומטחנה אבל נמאס לי מהלכלוך מהתקלות של המכונה שלא מפסיקות ומהקושי בהכנת יותר משתי כוסות קפה.
קראתי ביומיים האחרונים על מכונות קפסולות, המכונה שהכי נראית לי היא francis x7 אבל משום מה אין הרבה מידע עליה או על הקפסולות שלה פה בפורום.
הסיבה שאני רוצה ללכת עליה היא כי מבין מכונות הקפסולות היא נראית איכותית ויפה לטעמי מה גם שהמקציף חלב שלה נראה לא רע ואני מעדיף מקציף בצורת מוט ולא מקציף כמו של הנספרסו.
החסרון הוא המגוון הדל של אילי בסוגי קפסולות דבר שלא מפריע לי אישית אבל מפריע לבת זוגתי.
יש למישהו את המכונה או מישהו שטעם ממנה התנסה בה ויכול לתת חוות דעת?
כמה הכרחי זה המגוון של קפסולות? ראיתי באתר של אילי העולמי שיש עוד 2 3 סוגים מישהו יודע אם יש אותם בארץ?
יש לי מכונת גאג'יה ומטחנה אבל נמאס לי מהלכלוך מהתקלות של המכונה שלא מפסיקות ומהקושי בהכנת יותר משתי כוסות קפה.
קראתי ביומיים האחרונים על מכונות קפסולות, המכונה שהכי נראית לי היא francis x7 אבל משום מה אין הרבה מידע עליה או על הקפסולות שלה פה בפורום.
הסיבה שאני רוצה ללכת עליה היא כי מבין מכונות הקפסולות היא נראית איכותית ויפה לטעמי מה גם שהמקציף חלב שלה נראה לא רע ואני מעדיף מקציף בצורת מוט ולא מקציף כמו של הנספרסו.
החסרון הוא המגוון הדל של אילי בסוגי קפסולות דבר שלא מפריע לי אישית אבל מפריע לבת זוגתי.
יש למישהו את המכונה או מישהו שטעם ממנה התנסה בה ויכול לתת חוות דעת?
כמה הכרחי זה המגוון של קפסולות? ראיתי באתר של אילי העולמי שיש עוד 2 3 סוגים מישהו יודע אם יש אותם בארץ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני שתיתי פעם קפסולה של אילי - קפה בסדר ולא נופל מנספרסו או משהו כשה.
כפי שציינת אין מבחר - אבל, אולי יש תחליפים שאני לא מודע להם.
היא באמת מכונה יפה מאוד.
כפי שציינת אין מבחר - אבל, אולי יש תחליפים שאני לא מודע להם.
היא באמת מכונה יפה מאוד.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לפני שאתה מוכר - תנסה פודים עם הגאג'ה.
ככה גם לא יהיה לך לכלוך
ככה גם לא יהיה לך לכלוך
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
תודה על ההצעה אבל גם הפרוצדורה של הטחינה וגם האכזבה הכללית שלי מכמות התקלות במכונה גרמו לי לוותר עליה.
אולי בעתיד עם תקציב יותר רציני אחזור למכונה ידנית איכותית ועמידה.
יש לי אותה רק 8 חודשים וכמות התקלות והתיקונים שהשקעתי בה אכזבה אותי מאוד.
מה גם שאני לא גר במרכז אז הנגישות שלי למעבדות מוגבלת מאוד.
אולי בעתיד עם תקציב יותר רציני אחזור למכונה ידנית איכותית ועמידה.
יש לי אותה רק 8 חודשים וכמות התקלות והתיקונים שהשקעתי בה אכזבה אותי מאוד.
מה גם שאני לא גר במרכז אז הנגישות שלי למעבדות מוגבלת מאוד.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אח שלי קנה לבית ההורים את ה X7.
נתחיל בזה שזו מכונה באמת יפה
היא נוחה מאוד לתפעול - מתחממת מהר לאספרסו, עוברת יחסית מהר למצב הקצפה. זכור שבין הקצפה להכנת קפה שוב לוקח זמן עד הקירור (בגלל שמדובר על אותו התרמובלוק).
המקציף חביב אם כי קצת קצר ולוקח זמן להתרגל אליו.
מבחינת הקפסולות - אנחנו קונים את השחורות והאדומות, כאשר השחורות מעט חזקות יותר - אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ולטעמי הן בהחלט משתוות ברמתן לנספרסו.
היא נוחה מאוד לתפעול - מתחממת מהר לאספרסו, עוברת יחסית מהר למצב הקצפה. זכור שבין הקצפה להכנת קפה שוב לוקח זמן עד הקירור (בגלל שמדובר על אותו התרמובלוק).
מבחינת הקפסולות - אנחנו קונים את השחורות והאדומות, כאשר השחורות מעט חזקות יותר - אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ולטעמי הן בהחלט משתוות ברמתן לנספרסו.
תודה על התגובה המפורטת האם מפריע לך או להורים שלך יותר נכון המגוון הקטן של הטעמים? או שזה משהו שאפשר להתמודד איתו?uriler כתב:אח שלי קנה לבית ההורים את ה X7.
מבחינת הקפסולות - אנחנו קונים את השחורות והאדומות, כאשר השחורות מעט חזקות יותר - אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ולטעמי הן בהחלט משתוות ברמתן לנספרסו....
אני יודע שלמשל במכונה שלי היה לי מגוון מאוד גדול (גאג'יה פיור) אבל ברגע שמצאתי סוג קפה שאהבתי קניתי רק אותו.