ביום שני בערב, ה-05.12.11, התכנסו כ-20 חברי האתר, מרביתם נסיינים ותיקים של שירות ה-yes.streamer למפגש מאוד מיוחד עם ההנהלה הבכירה של חברת yes בנושא yes.streamer וגם קיבלנו הפתעה...
ראשית, כל הכבוד להנהלת האתר וראשי הפורום שתמכו, עזרו וייזמו את האירוע, שנית כל הכבוד ליס, כמו שנאמר לפניי על ההקשבה שלהם, על האירוח המדהים שהיה, הפירגון והתמיכה, כן ירבו חברות כאלה!!.
אני שמח להיות חלק מהפורום ובייחוד שמחתי להשתתף באירוע.
אפשר לשמוע קצת על התגובות שלהם לפידבקים? (קצב פריימים, האם יהיה פיתרון לדיטיאס, נגן מוזיקה ידידותי יותר, תמיכה טובה יותר בפורמטים, בקיצור, כל מה שאמרנו באשכול ההצעות לסטרימר)
למרות שמבחינה שיווקית אני חושב שהיחס שלהם ללקוחות הותיקים לא כל כך... אי אפשר להתעלם מהעובדה שבנושא הרצון להתחדש והיכולת לאסוף כמה שיותר מידע ממקורות חיצוניים (קרי משתמשים) אין עליהם ולרעיה המפגש האחרון.
כל הכבוד לקברניטי החברה ולמרות שלא הייתי נוכח תודה על ההזמנה של חברי האתר.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
כל הכבוד על היוזמה !
מגיע שאפו ענק לשני הצדדים
ומזל"ט לירון על קבלת התואר הנכסף עלה והצלח !
והמון תודה על כל השרשור הענק של הסטרימר ! ענית לי על המון שאלות !
היה אחלה מפגש!
תודה למנהלי האתר ולקברניטי יס על ההזדמנות הנדירה למפגש כזה, ואני מקווה שלא האחרון.
ועל זה נאמר:
".....I think this is the beginning of a beautiful friendship "
אני רק מקווה שמחלקת שירות הלקוחות ייקחו דוגמא ממחלקת ההנדסה והשיווק.
אנירקשאלה,
אכן דיברו על DTS במפגש. ציפ ה- Broadcom שבממיר אינו מסוגל לפענח DTS. זה לא פרומט שמקובל ב- Broadcast אלא ב- DVD.
DTS נתמך ב- Yes Streamer ע"י ביצוע transcoding של הוידאו ואודיו במחשב (למי שזה עובד).
הם מתכננים לבצע Transcoding רק לאודיו בלבד ולהזרים את הוידאו כפי שהוא לממיר. זה יפחית מהמעומס על המחשב.
הציגו גרסה מתקדמת שבה יש תמיכה טובה יותר ב- thumbnails. אבל לא ראיתי הבדל בנגן.
אגב, בין ההצעות לשיפורים שהעלנו לנגן היה לתמוך ב- playlists.
כרגע הממיר מוציא אך ורק 50 הרץ. זאת אומרת שגם קבצים של 24 פריים או 60 הרץ הוא ממיר, ורואים שזה מומר (במיוחד בתנועה מהירה או מעברי מצלמה גדולים). השאלה היא אם מתכוונים לסדר את זה כך שהממיר יוציא את קצב הפריימים שבקובץ.