עזרה עם מקלט DVB-T למחשב ניייד
שלום,
רכשתי מקלט DVB-T למחשב.
התקנתי את הדרייברים, ונתתי לתוכנה לסרוק ערוצים. התוכנה אכן מצאה את כל הערוצים.
עפ"י האינדיקטורים שיש בתוכנה לעוצמת האות ואיכותו, שניהם נמצאים במקיסמום. למרות זאת, אני לא מרגיש האיכות משתווה אפילו לSD שרואים בממיר רגיל.
האם אכן זוהי האיכות של השידורים, או שיש דרך לשפרזאת?
אני יודע שאיכות התמונה קשורה לחוזק כרטיס המסך, ואכן הכרטיס מסך שלי דיי חזק ביחס לכרטיסי מחר סטנדרטיים שיש במחשבים ניידים.
תודה,
רוני
רכשתי מקלט DVB-T למחשב.
עפ"י האינדיקטורים שיש בתוכנה לעוצמת האות ואיכותו, שניהם נמצאים במקיסמום. למרות זאת, אני לא מרגיש האיכות משתווה אפילו לSD שרואים בממיר רגיל.
אני יודע שאיכות התמונה קשורה לחוזק כרטיס המסך, ואכן הכרטיס מסך שלי דיי חזק ביחס לכרטיסי מחר סטנדרטיים שיש במחשבים ניידים.
תודה,
רוני
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
איזו מתיחה אתה עושה לתמונה ?ronny_ch כתב:שלום,
רכשתי מקלט DVB-T למחשב.
תודה,
רוני...
השידור הוא 576 שורות. המסך שלך מן הסתם ברזולוציה אחרת. יתכן והמתיחה מעוותת את התמונה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני לא מדבר על עיוות של התמונה, אלא על איכות התמונה.
אם למשל אני מסתכל על כתוביות של שידורים, הטקסט לא חד וברור בהשוואה לטלוויזיה. תאמת שלא יצא לי עד עכשיו לראות עידן+ אצל אף אחד. לא במחשב ולא בטלויזיה. ההשוואה שלי היא נטו מול צפיה בממיר של HOT או YES.
אם למשל אני מסתכל על כתוביות של שידורים, הטקסט לא חד וברור בהשוואה לטלוויזיה. תאמת שלא יצא לי עד עכשיו לראות עידן+ אצל אף אחד. לא במחשב ולא בטלויזיה. ההשוואה שלי היא נטו מול צפיה בממיר של HOT או YES.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
היי Nissim ,Nissim כתב:נסה את VLC
יש גם את Splash Player אבל לדעתי יש בה רוגלה....
עכשיו ברצינות , יש בה רוגלה ?!?