התלבטות במעבר מ-YES ל-HOT
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברה,
כיום אני לקוח יס כבר המון שנים, יש לי בבית ממיר אחד MAX TOTAL ושני ממירים רגילים SD, אני מרגיש שאני משלם יותר מידי כסף ליס ביחס לתמורה שאני מקבל, יש לי את החבילה של כל הערוצים לא כולל פרימיום ולא הזמנתי שום ערוץ או חבילת ספורט וכדומה מלבד ערוץ בייבי 15 ש"ח בחודש.
כיום אני משלם 265 ש"ח בעבור ממיר TOTAL אחד ושני ממירים SD רגילים, חבילה ובה כל הערוצים לא כולל פרימיום וערוץ בייבי בלבד.
ההתלבטות היא מכיוון שבשיחה שביצעתי עם נציג הוא הגיע איתי למסקנה שהוט פשוט הרבה יותר יקר מיס והם לא מנסים להסתיר את זה השאלה האם במצב שלי שאני צריך אך ורק טלוויזה לא מעוניין לא בטלפון ולא באינטרנט האם אני יצליח להשיג מחיר בטווח של 150-190 שיכלול טלוויזיה בלבד עם ממיר MAGIC HD X3 על מנת שכל הבית יוכל להנות מהקלטה וצפייה ב HD ?
חרשתי ושמעתי שעות על התקלות והבעיות של ה MEGIC HD אבל כלקוח יס שהיה בתקופה שרק הוציאו את ה TOTAL אני זוכר איך גם אני הייתי נתקע במליון בעיות שאט אט סודרו כל מכשיר חדש מגיע עם תקלות ולדעתי הכל בגללכם, אתם לחצתם על הוט עם כתבות שמשמיצות שליס יש כבר HD מקליט VOD וסטרימר בעוד להוט אין עדיין ממיר אחד המשלב את היכולת בגלל הלחץ שהפעלתם גרמתם להם להשיק מוקדם מדי בצורה מאוד לחוצה את הממיר ואחרי זה עוד התלוננתם..
אבל כאלו אנחנו הישראלים עם מיוחד זה בטבע שלנו..
ועכשיו לנושא מה דעתם מה תמליצו לי לעשות ?
כיום אני לקוח יס כבר המון שנים, יש לי בבית ממיר אחד MAX TOTAL ושני ממירים רגילים SD, אני מרגיש שאני משלם יותר מידי כסף ליס ביחס לתמורה שאני מקבל, יש לי את החבילה של כל הערוצים לא כולל פרימיום ולא הזמנתי שום ערוץ או חבילת ספורט וכדומה מלבד ערוץ בייבי 15 ש"ח בחודש.
כיום אני משלם 265 ש"ח בעבור ממיר TOTAL אחד ושני ממירים SD רגילים, חבילה ובה כל הערוצים לא כולל פרימיום וערוץ בייבי בלבד.
ההתלבטות היא מכיוון שבשיחה שביצעתי עם נציג הוא הגיע איתי למסקנה שהוט פשוט הרבה יותר יקר מיס והם לא מנסים להסתיר את זה השאלה האם במצב שלי שאני צריך אך ורק טלוויזה לא מעוניין לא בטלפון ולא באינטרנט האם אני יצליח להשיג מחיר בטווח של 150-190 שיכלול טלוויזיה בלבד עם ממיר MAGIC HD X3 על מנת שכל הבית יוכל להנות מהקלטה וצפייה ב HD ?
חרשתי ושמעתי שעות על התקלות והבעיות של ה MEGIC HD אבל כלקוח יס שהיה בתקופה שרק הוציאו את ה TOTAL אני זוכר איך גם אני הייתי נתקע במליון בעיות שאט אט סודרו כל מכשיר חדש מגיע עם תקלות ולדעתי הכל בגללכם, אתם לחצתם על הוט עם כתבות שמשמיצות שליס יש כבר HD מקליט VOD וסטרימר בעוד להוט אין עדיין ממיר אחד המשלב את היכולת בגלל הלחץ שהפעלתם גרמתם להם להשיק מוקדם מדי בצורה מאוד לחוצה את הממיר ואחרי זה עוד התלוננתם..
אבל כאלו אנחנו הישראלים עם מיוחד זה בטבע שלנו..
ועכשיו לנושא מה דעתם מה תמליצו לי לעשות ?
משתלם רק עם אתה עובר לטריפל או טלוויזיה ואינטרנט במחיר של 285 שקל שאז אתה מקבל גם ראוטר ו VOD חינם
חינם לכמה חודשים .
תכניס את המושג לתוך הראש שלך , ממיר מג'יק HD לא עובד ,קלטת !!! .
קח אחד לניסיון או חכה לעדכון גירסא ואז תעבור .
וחוץ מזה אם YES היו איתך בסדר תשאר אצלם.
חינם לכמה חודשים .
תכניס את המושג לתוך הראש שלך , ממיר מג'יק HD לא עובד ,קלטת !!! .
קח אחד לניסיון או חכה לעדכון גירסא ואז תעבור .
וחוץ מזה אם YES היו איתך בסדר תשאר אצלם.
-
YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אבל אין לי צורך בטלפון ואינטרנט והם הציעו לי מחיר של 255 ש"ח לא כולל ערוצי HD אבל כולל את כל החבילות,
כיום טלפון ואינטרנט זה חינם אצלי בבית ולכן אני לא צריך את השירותים שלהם מישהו מכיר מבצע טוב אחר ויותר זול או שזה המקסימום ונשאר ביס ?
כיום טלפון ואינטרנט זה חינם אצלי בבית ולכן אני לא צריך את השירותים שלהם מישהו מכיר מבצע טוב אחר ויותר זול או שזה המקסימום ונשאר ביס ?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
YardenBenlulu כתב:אבל אין לי צורך בטלפון ואינטרנט והם הציעו לי מחיר של 255 ש"ח לא כולל ערוצי HD אבל כולל את כל החבילות,
כיום טלפון ואינטרנט זה חינם אצלי בבית ולכן אני לא צריך את השירותים שלהם מישהו מכיר מבצע טוב אחר ויותר זול או שזה המקסימום ונשאר ביס ?[/quote
זה חייב להיות כולל ערוצי HD ,כ- 6 במספר ,כי זה חלק מהחבילות .
סרטים HD
ZONE HD
HOT 3HD
ערוץ 1 HD
נשיונל ג'אוגרפיק HD
MEZZO HD.
שוב אתה צריך לעשות שיקול ,מה אתה אוהב לראות ומי יציע לך התקנה בחינם....
אני לאחר שנים של YES+בזק+בזק בינלאומי עובר לHOT...
המחיר שהם הציעו פשוט מדהים....
רק על ההבדל בין החבילות של YES ו HOT יש פער של 100 ש"ח לחודש! - 1,200 ש"ח בשנה על הזכות להיות מנוי ב YES....
פשוט כועס על עצמי כמה טיפש הייתי...
(בפרט ש 80% מהזמן שהממיר פועל הוא משדר את ערוצי הילדים למינהם ובשאר ה 20% אנחנו רואים ערוץ 2, 10 ו 512...)
את התכנים ממילא אני צורך בBR...
בחישוב הכללי של המעבר לטריפל אני חוסך 400 ש"ח בחודש!!! פשוט טירוף שלא עברתי קודם....
רק על ההבדל בין החבילות של YES ו HOT יש פער של 100 ש"ח לחודש! - 1,200 ש"ח בשנה על הזכות להיות מנוי ב YES....
(בפרט ש 80% מהזמן שהממיר פועל הוא משדר את ערוצי הילדים למינהם ובשאר ה 20% אנחנו רואים ערוץ 2, 10 ו 512...)
בחישוב הכללי של המעבר לטריפל אני חוסך 400 ש"ח בחודש!!! פשוט טירוף שלא עברתי קודם....
גיא, אני ואתה ודי!
זה בדיוק מה שאני מתכוון וכתבתי ,הקטע הוא ש YES+בזק+בזק בינלאומי ,החשבונות הם נפרדיםguy_k כתב:אני לאחר שנים של YES+בזק+בזק בינלאומי עובר לHOT...
בחישוב הכללי של המעבר לטריפל אני חוסך 400 ש"ח בחודש!!! פשוט טירוף שלא עברתי קודם.......
וקשה לאנשים להרגיש שהם משלמים הרבה יותר כסף ,שהרי אם קבוצת בזק תציע טריפל ב-415 שקל כמו שחישבתי ,
אז פתאום זה יהיה שקוף יותר ואנשים יתרגזו .
מה שמדהים זו תחושת היוהרה של YES,
לולא ההערה בסוף המייל של ליאת נציגת YES על חיסיון המייל הייתי מעלה אותו לאתר כדי שעוד אנשים יקראו ויצחקו...
מישהו בYES לא שמע שהשוק נפתח לתחרות ואי אפשר יותר להחזיק את הלקוח בן ערובה עם הקנסות האדירים שהם נופפו בהם...
כנראה בYES מעדיפים לגייס לקוחות חדשים במקום לשמר את הקיימים...
כמו שהסברתי לאישתי, במקום שכל שנה משפחת אלוביץ' תצא לחופשה משפחתית עם 4,800 ש"ח מתנה ממשפחת ק., משפחת ק. תצא לחופשה שנתית במתנה ממשפחת דרהי...
לולא ההערה בסוף המייל של ליאת נציגת YES על חיסיון המייל הייתי מעלה אותו לאתר כדי שעוד אנשים יקראו ויצחקו...
מישהו בYES לא שמע שהשוק נפתח לתחרות ואי אפשר יותר להחזיק את הלקוח בן ערובה עם הקנסות האדירים שהם נופפו בהם...
כנראה בYES מעדיפים לגייס לקוחות חדשים במקום לשמר את הקיימים...
כמו שהסברתי לאישתי, במקום שכל שנה משפחת אלוביץ' תצא לחופשה משפחתית עם 4,800 ש"ח מתנה ממשפחת ק., משפחת ק. תצא לחופשה שנתית במתנה ממשפחת דרהי...
גיא, אני ואתה ודי!
זה החשבון עליו אני מתבסס ,אפשר לבדוק את זה באתרי בזק \YES והוט .
בזק 600 דקות חופשי כ- 85 שקל(נקרא מסלול הכל כלול באתר בזק ) .
YES כל החבילות +YES MAX וממיר רגיל כ-265 שקל .
תשתית בזק תשתית 10M , כ- 100 שקל לחודשים 4-12 סה"כ 60 שקל לחודש(נקרא ,מסלול לקוח חדש) .
סה"כ 410 שקל.
הוט 500 דקות שיחה חינם +2 ממירים HD וכל החבילות +תשתית 12 מגה +ראוטר .
סה"כ 315 שקל ,היום 325 שקל כולל מג'י'ק HD .
בגלל רמי לוי ,לאורנג' יש תכנית חדשה ב 20 אג' לדקה בלי לקנות מכשיר חדש.
אני לא צריך מחאה חברתית ,אני מיישם אותה בפועל ,רק חבל שאי אפשר לעשות תחרות בהובלת חשמל .
בזק 600 דקות חופשי כ- 85 שקל(נקרא מסלול הכל כלול באתר בזק ) .
YES כל החבילות +YES MAX וממיר רגיל כ-265 שקל .
תשתית בזק תשתית 10M , כ- 100 שקל לחודשים 4-12 סה"כ 60 שקל לחודש(נקרא ,מסלול לקוח חדש) .
סה"כ 410 שקל.
הוט 500 דקות שיחה חינם +2 ממירים HD וכל החבילות +תשתית 12 מגה +ראוטר .
סה"כ 315 שקל ,היום 325 שקל כולל מג'י'ק HD .
בגלל רמי לוי ,לאורנג' יש תכנית חדשה ב 20 אג' לדקה בלי לקנות מכשיר חדש.
אני לא צריך מחאה חברתית ,אני מיישם אותה בפועל ,רק חבל שאי אפשר לעשות תחרות בהובלת חשמל .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 16/12/2011 11:13, נערך 4 פעמים בסך הכל.
יש מבצע חדש, HOT MEGA משפחה.
אתה משלם 265 ש"ח בחודש ומקבל:
1. טלוויזיה עם כל הערוצים פתוחים.
2. שירות VOD.
3. ערוץ בייבי וערוץ ג'וניור.
לגבי ממירים אתם מקבל שני ממירים MAGIC HD ללא תשלום. (הראשון עם דיסק הקשיח המאפשר הקלטות והשני בלי דיסק קשיח שהוא לא יכול להקליט).
אם תרצה להוסיף דיסק קשיח גם לממיר השני זה בתוספת של 10 שקל לחודש.
בנוסף אתה יכול להוסיף עוד שני ממירי VOD או HD בעלות של 5 שקל לממיר.
אתה משלם 265 ש"ח בחודש ומקבל:
1. טלוויזיה עם כל הערוצים פתוחים.
2. שירות VOD.
3. ערוץ בייבי וערוץ ג'וניור.
לגבי ממירים אתם מקבל שני ממירים MAGIC HD ללא תשלום. (הראשון עם דיסק הקשיח המאפשר הקלטות והשני בלי דיסק קשיח שהוא לא יכול להקליט).
אם תרצה להוסיף דיסק קשיח גם לממיר השני זה בתוספת של 10 שקל לחודש.
בנוסף אתה יכול להוסיף עוד שני ממירי VOD או HD בעלות של 5 שקל לממיר.