מעבר להוט - כמה שאלות טכניות
היום יש לי מכשיר HPNA שמחובר לראוטר ועוד מכשיר שיושב בסלון, קיבלתי את זה מYES.
כמה עולה מכשיר כזה בחוץ והאם הוא יכול לרוץ על תשתית הכבלים? חייב את זה בסלון.
דבר שני, קיבלתי הצעה:
כל הערוצים, 3 ממירי HD מקליט.
30 מגה אינטרנט.
1000 דק' טלפון.
370 שקל, איך המחיר?
כנראה שאני אסגור איתם מחר.
תודה.
כמה עולה מכשיר כזה בחוץ והאם הוא יכול לרוץ על תשתית הכבלים? חייב את זה בסלון.
דבר שני, קיבלתי הצעה:
כל הערוצים, 3 ממירי HD מקליט.
30 מגה אינטרנט.
1000 דק' טלפון.
370 שקל, איך המחיר?
כנראה שאני אסגור איתם מחר.
תודה.
אנחנו כבר רגילים למקס HD, נסבול כמה שבועות עד שיהיה עדכון, המצב עד כדי כך רע?NEW_WAVE כתב:עסקה מצוינת , זה כולל 1,000 דקות גם לסלולרי.
אל תיקח 3 ממירים מקליטים ,זה לא עובד בכל מצב, גם להעביר ערוצים !!! ראה הוזהרת ,
אתה תמצא עצמך נבוך מול כל הבית....
אגב, ההתקנה חינם לפחות.
אתה פשוט מסתבך בממיר מג'יק HD ,הגעת לתחנה סגורה, עליך לרדת מהאפשרות העליונה ללחוץ לא ,לBonanja כתב:אנחנו כבר רגילים למקס HD, נסבול כמה שבועות עד שיהיה עדכון, המצב עד כדי כך רע?NEW_WAVE כתב:עסקה מצוינת , זה כולל 1,000 דקות גם לסלולרי.
אל תיקח 3 ממירים מקליטים ,זה לא עובד בכל מצב, גם להעביר ערוצים !!! ראה הוזהרת ,
אתה תמצא עצמך נבוך מול כל הבית....
אגב, ההתקנה חינם לפחות....
צאת ואז להעביר ערוץ, מקש 0 לא מתקבל , ה VOD במקום לצאת ,נכנס שוב לעצמו שאתה לוחץ החוצה
בשלט שאתה נמצא ב VOD ,צריך ללחוץ על כפתור + ערוץ קדימה ,הממיר נכבה באמצע הקלטה .
זה נראה חובבני למדיי כל העסק ,אז 3 ממירים זה מוגזם .
אם יש לטכנאי את הממיר HD עם השעון ירוק בקש אותו .
להתחרט ??? אין יותר התחייבות ולכן הוא במעמד של ילד גדול .mp3lll כתב:NEW_WAVE![]()
אכן אנטי הוט מוצהר, לכן אני שואל את הבחור, ועוזר לו לפני שיתחרט.
בשביל זה אנחנו כאן לסייע לאנשים....
ממה שאני קורא בפורום הזה , לקוחות הוט דיי מרוצים ,אני מציע לך MP3lll כלל לחיים
לא לריב ולא להיות אנטי ,חבל על הבריאות .
תשמע ליBonanja כתב:זה לא שאני מחליף מכוניתmp3lll כתב:למה לעבור להוט? תשתית מלאה תקלות עם שירות מחפיר של הוט........
אני עם YES\בזק מאז שנפתחו, אני יודע מחברים שהתשתית של HOT באזור טובה, ננסה... לא טוב? נתנתק....
לדעתי כך 2 ממירים רגילים HD ואחד מג'יק HD ,אל תתן לאנשים סתם להסתבך ולהתרגז , יגיע
העדכון עוד חודש,בקש בחזרה את הממירים שהובטח לך .
אל תשכח לקבל VOD חינם 3 חודש לפחות ותן לילדים לראות את VOD YOUNG ,אם יש לך שאלות בקשר ל VOD תוכן והמלצות שאל אותנו בפורום , ממליץ לך על ספריית HBO שהיא חינם בדצמבר ,לא לשכוח להתנתק ,עוד ממולץ הופעה חינם למשל פט שופ בוייז , הערוץ הראשון ,חינוכית ,HOT 3 HD וערוצי הפנאי בפנאי ובידור ,כל תכניות החדשות של ערוץ 10 חינם וחדשות הספורט חינם אם פספסת אפילו פיק אפ יש
קישור לכל ההמלצות כולל האוס .
http://www.hot.net.il/heb/tv/vod/hotvod/vodrecommended/
מחר יחזור אליי הבחור מהוט ויהיה לי יותר מידע איזה ערוצים אני מקבל בחבילה, מבחינתי חשוב לי מאוד:NEW_WAVE כתב:לדעתי כל 2 ממירים רגילים HD ואחד מג'יק HD ,אל תתן לאנשים סתם להסתבך ולהתרגז , יגיעBonanja כתב:זה לא שאני מחליף מכוניתmp3lll כתב:למה לעבור להוט? תשתית מלאה תקלות עם שירות מחפיר של הוט........
אני עם YES\בזק מאז שנפתחו, אני יודע מחברים שהתשתית של HOT באזור טובה, ננסה... לא טוב? נתנתק....
העדכון עוד חודש,בקש בחזרה את הממירים שהובטח לך .
אל תשכח לקבל VOD חינם 3 חודש לפחות ותן לילדים לראות את VOD YOUNG ,אם יש לך שאלות בקשר ל VOD תוכן והמלצות שאל אותנו בפורום , ממליץ לך על ספריית HBO שהיא חינם בדצמבר ,לא לשכוח להתנתק ,עוד ממולץ הופעה חינם למשל פט שופ בוייז , הערוץ הראשון ,חינוכית ,HOT 3 HD וערוצי הפנאי בפנאי ובידור ,כל תכניות החדשות של ערוץ 10 חינם וחדשות הספורט חינם אם פספסת אפילו פיק אפ יש![]()
קישור לכל ההמלצות כולל האוס .
http://www.hot.net.il/heb/tv/vod/hotvod/vodrecommended/...
סרטים, סדרות, כל ערוצי הספורט וכל ערוצי הHD, ילדים אין בבית, יש עוד איזה ערוץ מיוחד בהוט שאני צריך לשים לב שאני מקבל אותו?
אני אנסה לראות איפה עוד אפשר לקצץ במחיר, לגבי הממירי מגיק HD, אני מעדיף לסבול כמה שבועות מאשר להפסיד יום עבודה כשאני קובע עם טכנאי שוב, יסבלו קצת בבית, לא נורא
אגב, אני צריך עוד שלושה ממירים רגילים, לא אמורה להיות בעיה לקבל כאלה נכון?
מחר בערב נעדכן מה סגרתי.
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לגבי הhpna על תשתית של הוט רוב הסיכויום שלא יעבוד או יעבוד לסירוגין אם הפרעות כי הוא מעביר את האינטרנט מהראוטר על תדרים נמוכים שלא נמצאים בשימוש כשאתה מחובר ליס,בהוט באזור הזה של התדרים עובד האינטרנט והטלפון של הוט.בנוסף הhpna מקבל מתח מהממיר לרוב אלא אם שמו לך ספק כוח לכל אחד, קח גם את זה בחשבון.מה שכן אתה יכול לרכוש plc באופן פרטי ולא להסתבך עם חיווט.