בטח שראיתי את זה. ת'אמת פגשתי את זה בשרשור בפורום מקביל. העניין הוא שלא הצלחתי להפעיל את זה על ה SGSII שלי. אני אשחק עם זה קצת עכשיו כדי לראות האם זה מאופשר (כרגע אין לי את האופצייה לשנות שפת הקול בהגדרות שם לעברית)
אני צריך שמישהו עם מכשיר שזה עובד אצלו, ויש לו רוט, יעלה את קובץ ה VoiceSearch.apk שלו לרשת כדי שניתן יהיה להתקין את זה על מכשירים שכרגע ,מאיזה שהיא סיבה, לא נתמכים. אחרי שהסרתי ידנית את ה VoiceSearch הישן שלי מהמכשיר (זה אפליקציית מערכת) הוא לא נותן לי להוריד גירסה חדשה מהמקרט למכשיר (אומר שזה לא נתמך באזור שלי)
ירון,
תנסה את הדבר הבא (לא בטוח שזה יעזור אבל שווה לנסות)
כנס להגדרות ה Voice input and output ושם תבחר בשדה Voice recognition אופצייה שונה מ Google (תבחר שם נניח Vlingo). אח"כ תבחר שוב באופצייה שם את Google ואז כנס להגדרות (Google voice recognition settings) ותבדוק האם בשפות שם נוספה לך השפה העברית
osherov כתב:ירון,
כנס להגדרות ה Voice input and output ושם תבחר בשדה Voice recognition אופצייה שונה מ Google (תבחר שם נניח Vlingo). אח"כ תבחר שוב באופצייה שם את Google ואז כנס להגדרות (Google voice recognition settings) ותבדוק האם בשפות שם נוספה לך השפה העברית
osherov כתב:ירון,