יס לא מפסיקה להפתיע - והפעם על הפרק, ממיר HD חדש נטול יכולות הקלטה אך בעל VOD.
שרשור תגובות: יס משיקה ממיר HD חדש - YES HD VOD
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
למאמר: יס משיקה ממיר HD חדש - YES HD VOD

צר לי להיות תמיד הפסימי בכל מה שנוגע ליס, עם כל הכבוד להשקעה בממירים, איפה הHD ?
אני משלם 245 שקל לחודש, אין לי שום תלונה לגבי איכות הממיר אבל איכות התמונה בערוצי HD פשוט מעליבה.
הבעיה היא לא רק אצל יס, אלא אצלנו הצרכנים שמוכרים להם HD בגרוש ואין להם מושג שצוחקים עליהם בעיניים.
מישהו מכם זפזפ בין יס 1 ליס 1 HD? אין כמעט הבדל בין התמונות. ואני צופה בפלזמה V20.
אז הממירים טובים ונוצצים, יש סטרימר בקרוב, אבל אין לחלוטין כל קשר בין HD לערוצי הHD של יס וזה בסופו של יום מה שקובע.
אני משלם 245 שקל לחודש, אין לי שום תלונה לגבי איכות הממיר אבל איכות התמונה בערוצי HD פשוט מעליבה.
הבעיה היא לא רק אצל יס, אלא אצלנו הצרכנים שמוכרים להם HD בגרוש ואין להם מושג שצוחקים עליהם בעיניים.
מישהו מכם זפזפ בין יס 1 ליס 1 HD? אין כמעט הבדל בין התמונות. ואני צופה בפלזמה V20.
אז הממירים טובים ונוצצים, יש סטרימר בקרוב, אבל אין לחלוטין כל קשר בין HD לערוצי הHD של יס וזה בסופו של יום מה שקובע.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מצטער אבל אני ממש לא מבין את היחס עלות תועלת... (בין הממיר הזה ובין להזמין כבר טוטאל)
אולי זה בגלל שאין לי VOD - גם בו אני לא רואה צורך כי ברגע שיש לי ממיר מקליט אני יותר בעצמי את ה "VOD"...
אולי זה בגלל שאין לי VOD - גם בו אני לא רואה צורך כי ברגע שיש לי ממיר מקליט אני יותר בעצמי את ה "VOD"...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
התקשרתי לברר ,
קודם כל עצם זה שהוא לא מקליט זו כבר בעיה עצומה בעיקר לחדרי שינה ....
נניח ונתגבר על זה , למי שיש ממיר של YES MAX הם דורשים תוספת של 19.90 או 24.90 ש"ח תלוי באיזה חבילה אתה היום
ככה יוצא שאתה תשלם על ה YES MAX שלך למרות שהוא כבר לא יהיה אצלך .... תרגיל שיווקי קצת מגעיל
(ואני לקוח YES וותיק ונאמן .....)
נניח ונתגבר על זה , למי שיש ממיר של YES MAX הם דורשים תוספת של 19.90 או 24.90 ש"ח תלוי באיזה חבילה אתה היום
ככה יוצא שאתה תשלם על ה YES MAX שלך למרות שהוא כבר לא יהיה אצלך .... תרגיל שיווקי קצת מגעיל
(ואני לקוח YES וותיק ונאמן .....)
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
היום שאין התחייבות הם חייבים להגדיל את ההכנסות מקנסות היציאה שהם איבדו.
לכן הם מעלים מחירים בכל מיני דרכים.
למשל היום הם גובים על התקנה 285 שקל.
הם חייבים להחזיר על ההשקעה הגדולה שלהם והם גם ככה לא ריווחיים.
נשאר לך להחליט אם אתה מוכן לשלם או לאו.
לכן הם מעלים מחירים בכל מיני דרכים.
למשל היום הם גובים על התקנה 285 שקל.
הם חייבים להחזיר על ההשקעה הגדולה שלהם והם גם ככה לא ריווחיים.
נשאר לך להחליט אם אתה מוכן לשלם או לאו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
איזו הפתעה. אפשר ליפול מהכיסא.oferlaor כתב:למאמר: יס משיקה ממיר HD חדש - YES HD VOD
יס לא מפסיקה להפתיע - והפעם על הפרק, ממיר HD חדש נטול יכולות הקלטה אך בעל VOD....
זה סה"כ ממיר HD עם VOD.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
הייתי אתמול בהשקה, ואלא אם כן אני מתבלבל, הם דיברו על החלפת ממיר רגיל בממיר החדש עם תוספת של 9.9 לחודש.taoyossi כתב:התקשרתי לברר ,
(ואני לקוח YES וותיק ונאמן .....)...
שוב, אולי הבנתי לא נכון.
יכול להיות שהמחירים שנתנו לך הם עבור ממיר חדש ולא שידרוג שלי ישן?
הם דורשים 9.90 למי שיש יס מקס ו-24.90 למי שאין.taoyossi כתב:התקשרתי לברר ,
(ואני לקוח YES וותיק ונאמן .....)...
אלעד
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
כלקוח YES מהיום הראשון , אני לא מבין מדוע לא ניתן לשמר אותי בכך שאשלם על הממיר החדש מחיר נמוך מלקוח חדש ,
ובכך כפי שציינתי יישמרו אותי ויגרמו לי להזמין באמצעות ה VOD סרטים - מה שלא קורה היום ...
עשיתי מאמץ והתקשרתי , פשוט אין עם מי לדבר ,
( הנציגה אף לא טרחה לנסות אולי להתחיל במשפטי התחלת נסיון שכנוע קצר ... )
ולעניין השידורים : בכל פעם שאני אמור להיות בערוץ HD , אני מקבל הודעה ממסך הפלזמה :
"פרייאר , אתה לא רואה שזה לא HD " ) עוד מעט הפלאזמה תצרב לי מההודעות הנ"ל ...
אני על הגדר , נוטה לכיוון התנתקות מ YES .
ובכך כפי שציינתי יישמרו אותי ויגרמו לי להזמין באמצעות ה VOD סרטים - מה שלא קורה היום ...
עשיתי מאמץ והתקשרתי , פשוט אין עם מי לדבר ,
( הנציגה אף לא טרחה לנסות אולי להתחיל במשפטי התחלת נסיון שכנוע קצר ... )
ולעניין השידורים : בכל פעם שאני אמור להיות בערוץ HD , אני מקבל הודעה ממסך הפלזמה :
"פרייאר , אתה לא רואה שזה לא HD " ) עוד מעט הפלאזמה תצרב לי מההודעות הנ"ל ...
אני על הגדר , נוטה לכיוון התנתקות מ YES .
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 06/12/2011 13:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא, הסכום הנ"ל הם גובים בהתקנה של מנוי חדש.sam22 כתב:shraga007,
הם גובים 285 ש"ח על מנת להביא לי ממיר כזה?...
לגבי החלפת\שדרוג\התקנה של ממיר HD(טוטאל או ה-HD החדש) הם גובים ביקור טכנאי.
בזמנו רצו ממני 160 שקלים שלאחר ויכוחי דם ירדו לסביבות ה-100 שקלים שעליהם קיבלתי ספורט 5 HD לכמה חודשים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
יס צריכה להחליף למנויים את הממירים בחינם. אנחנו לא צריכים לשלם על העובדה שיש לנו טלויזיות HD כבר 5 שנים אבל רק עכשיו הם נזכרו לעדכן את הממיר הבסיסי שלהם. משלמים להם מספיק כסף בחודש. וכמו שנאמר, עד שלא יזרימו תוכן מממיר המקס המרכזי הממיר הזה די חסר משמעות. הוא רק נותן לחברה אפשרות להרוויח עוד כסף על הלקוח בתשלום חודשי ורכישות VOD.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
מסכים איתך, אצל ההורים שלי יש גם V20 וקשה לי לשכנע את אמא לראות את הערוצים בקומת ה-5XXHDF כתב:צר לי להיות תמיד הפסימי בכל מה שנוגע ליס, עם כל הכבוד להשקעה בממירים, איפה הHD ?
אז הממירים טובים ונוצצים, יש סטרימר בקרוב, אבל אין לחלוטין כל קשר בין HD לערוצי הHD של יס וזה בסופו של יום מה שקובע....
ההבדל כמעט ולא מורגש.
תודה על המאמר,
גם אני הייתי שמח לקבל התייחסות לאיכות ה-SD בממיר הזה לעומת ה-MAX HD.