איך לחבר התקנים
שאלה
הרסיבר החדש שלי עושה את דרכו אליי
ורציתי לדעת
איך לחבר את ההתקנים.
היום הפופקורן והממיר לוויני שלי (דרים בוקס) מחוברים בכבל אופטי לרסיבר וכבל HDMI אל הטלוויזיה.
האם יהיה חכם להשאיר את זה ככה גם ברסיבר הבא
או לחבר את כולם בHDMI לרסיבר ואת הרסיבר לטלוויזיה????
מה היתרונות, החסרונות של כל אחת מהאופציות האלו?
תודה
אביב
הרסיבר החדש שלי עושה את דרכו אליי
ורציתי לדעת
איך לחבר את ההתקנים.
היום הפופקורן והממיר לוויני שלי (דרים בוקס) מחוברים בכבל אופטי לרסיבר וכבל HDMI אל הטלוויזיה.
האם יהיה חכם להשאיר את זה ככה גם ברסיבר הבא
או לחבר את כולם בHDMI לרסיבר ואת הרסיבר לטלוויזיה????
מה היתרונות, החסרונות של כל אחת מהאופציות האלו?
תודה
אביב
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לכל דבר שיש יציאת HDMI, לחבר לרסיבר, ואת הרסיבר ב HDMI לטלויזיה.
יתרונות של HDMI - פחות כבלים (רק כבל אחד יוצא מכל התקן - HDMI). במידה ויש פורמטי קול חדשים, יהיה שימוש בהם.
יתרונות של HDMI לטלויזיה וכבל אופטי לרסיבר -
יתרונות של HDMI - פחות כבלים (רק כבל אחד יוצא מכל התקן - HDMI). במידה ויש פורמטי קול חדשים, יהיה שימוש בהם.
יתרונות של HDMI לטלויזיה וכבל אופטי לרסיבר -
והאם חיבור כזה
בין הפופקורן לרסיבר ואז לטלוויזיה לא פוגע באיכות התמונה.
כי הייעוד של הרסיבר הוא להיות מגבר קול ואני משתמש בו בעצם כמעביר גם תמונה.
כי הייעוד של הרסיבר הוא להיות מגבר קול ואני משתמש בו בעצם כמעביר גם תמונה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
חבר את כל מה שאתה יכול לרסיבר. וממנו כבל אחד לטלויזה.
אחד התפקידים של הרסיבר הוא למתג בין מקורות, הכל מחובר אליו ועם שלט אחד בלבד אתה בוחר במקור. כך אתה לא צריך להסתבך עם מספר שלטים ולהתחיל לברור בין הכניסות בטלויזיה. הכל נעשה באופן מרוכז ע"י הרסיבר. - זו הדרך הנכונה לעבודה.
אחד התפקידים של הרסיבר הוא למתג בין מקורות, הכל מחובר אליו ועם שלט אחד בלבד אתה בוחר במקור. כך אתה לא צריך להסתבך עם מספר שלטים ולהתחיל לברור בין הכניסות בטלויזיה. הכל נעשה באופן מרוכז ע"י הרסיבר. - זו הדרך הנכונה לעבודה.
למה זה חוסך לי בשלטים
את השלט של הטלוויזיה אני עדיין אצטרך בשביל להדליק ולכבות אותה.
את השלט של הממיר אני אצטרך בשביל להעביר תחנות
את השלט של הפופקורן אני אצטרך בשביל להריץ תוכניות
ואת השלט של הרסיבר בשביל לקבוע מה עכשיו אני אראה ולהחליף את הוולים
איפה החיסכון פה בשלטים?
את השלט של הממיר אני אצטרך בשביל להעביר תחנות
את השלט של הפופקורן אני אצטרך בשביל להריץ תוכניות
ואת השלט של הרסיבר בשביל לקבוע מה עכשיו אני אראה ולהחליף את הוולים
איפה החיסכון פה בשלטים?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל, השלטים של רוב הרסיברים לומדים, כך שלפחות את השלט של הטלויזיה לא תצטרך יותר. אולי גם את של הממיר.
וכדי להעביר למשל בין הממיר לפופקורן תצטרך ללחוץ על כפתור אחד בשלט של הרסיבר וזהו, במקום להעביר גם ברסיבר וגם בטלויזה.
לא אמרתי שיהיה לך רק שלט אחד על השולחן, אמרתי שבשביל לברור בין מקורות (ולא לשלוט על כל מקור) תצטרך שלט אחד ולא שניים.
כמובן שיש מכשירים מיוחדים שהשלט של הרסיבר לא ידע ללמוד אותם אבל זה חוסך במידה מסויימת (ואתה תמיד יכול לקנות שלט אוניברסלי)
אין כאן תשובות לא נכונות, הכל יעבוד לא משנה איך תחבר, אבל יש תשובות "יותר נכונות" כמו הדוגמא שנתתי (אתה רק מרוויח מזה, אין לזה חסרונות)
וכדי להעביר למשל בין הממיר לפופקורן תצטרך ללחוץ על כפתור אחד בשלט של הרסיבר וזהו, במקום להעביר גם ברסיבר וגם בטלויזה.
לא אמרתי שיהיה לך רק שלט אחד על השולחן, אמרתי שבשביל לברור בין מקורות (ולא לשלוט על כל מקור) תצטרך שלט אחד ולא שניים.
כמובן שיש מכשירים מיוחדים שהשלט של הרסיבר לא ידע ללמוד אותם אבל זה חוסך במידה מסויימת (ואתה תמיד יכול לקנות שלט אוניברסלי)
אין כאן תשובות לא נכונות, הכל יעבוד לא משנה איך תחבר, אבל יש תשובות "יותר נכונות" כמו הדוגמא שנתתי (אתה רק מרוויח מזה, אין לזה חסרונות)