איזה סאב עדיף ?
איזה סאב יותר טוב ?
1., סאבוופר אקטיבי 8 " POLAK AUDIO PSW111
מפרט : טווח תדרים (Hz-KHz): 38Hz - 20KHz | הספק (וואט RMS): 200 | גובה (ס"מ): 30.80 | רוחב (ס"מ): 27.94 | עומק (ס"מ): 33.02
2, KSW10 Klipsch
מפרט :התנגדות (Ω): 8 | נצילות (db): 110 | טווח תדרים (Hz-KHz): 29Hz-120Hz | הספק (וואט RMS): 225 | גובה (ס"מ): 39.40 .
3. סאב וופר SOUNDSUB9 Morel
מפרט : התנגדות (Ω): 8 | טווח תדרים (Hz-KHz): 30 - 160 Hz | הספק (וואט RMS): 100 | רוחב (ס"מ): 51.2 | עומק (ס"מ): 14.5 פרטים טכניים נוספים.
תודה רבה ....
1., סאבוופר אקטיבי 8 " POLAK AUDIO PSW111
מפרט : טווח תדרים (Hz-KHz): 38Hz - 20KHz | הספק (וואט RMS): 200 | גובה (ס"מ): 30.80 | רוחב (ס"מ): 27.94 | עומק (ס"מ): 33.02
2, KSW10 Klipsch
מפרט :התנגדות (Ω): 8 | נצילות (db): 110 | טווח תדרים (Hz-KHz): 29Hz-120Hz | הספק (וואט RMS): 225 | גובה (ס"מ): 39.40 .
3. סאב וופר SOUNDSUB9 Morel
מפרט : התנגדות (Ω): 8 | טווח תדרים (Hz-KHz): 30 - 160 Hz | הספק (וואט RMS): 100 | רוחב (ס"מ): 51.2 | עומק (ס"מ): 14.5 פרטים טכניים נוספים.
תודה רבה ....
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
קודם כל אני לא מומחה גדולl1uodi כתב:אפשר תשובה קצת לחוץ לי ..
תודה...
יש לך לדעתי טעות בנתון של ה POLAK AUDIO לדעתי אין מצב שהסאב הזה יורד ל-20
לא יצא לי לשמוע אף אחד מהם אבל לדעתי מבחינת הנתונים הסאב של קליפש יורד הכי נמוך
והייתי הולך עליו.
תתחדש
סליחה
הPOLAK AUDIO
,התחום תדרים כללי 38 -250
התחום תדרים קרוס אובר 80 - 200
פאוור דינמי עד 300 ןןאט
הספק כללי עד 150 וואט
ה KLIPSCH
התנגדות (Ω)8
נצילות (db)110
טווח תדרים (Hz-KHz)29Hz-120Hz
הספק (וואט RMS)225
גובה (ס"מ)39.40
רוחב (ס"מ)34.3
עומק (ס"מ)34.3
תודה
הPOLAK AUDIO
,התחום תדרים כללי 38 -250
התחום תדרים קרוס אובר 80 - 200
פאוור דינמי עד 300 ןןאט
הספק כללי עד 150 וואט
ה KLIPSCH
התנגדות (Ω)8
נצילות (db)110
טווח תדרים (Hz-KHz)29Hz-120Hz
הספק (וואט RMS)225
גובה (ס"מ)39.40
רוחב (ס"מ)34.3
עומק (ס"מ)34.3
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מסכים שעל הנייר הקליפש הכי "רציני"...
לאיזה רמקולים ורסיבר אתה הולך לשדך את הסאב הנבחר?
לאיזה צרכים אתה קונה סאב: ק"ב, מוזיקה (אם כן, איזה?) או שניהם?
מה גודל החדר שלך? האם הוא סגור (4 קירות) או פתוח (צד אחד או יותר פתוחים לסלון ו/ואו פינת אוכל)?
כמה אתה "חולה באסים"? יש אנשים שלא משנה להם איזה סאב, באיזה חדר, עם איזה מקור, עד שלא נושרות להם שערות מהפופיק מהוויברציות של הסאב, הם לא יהיו מרוצים..!
לאיזה רמקולים ורסיבר אתה הולך לשדך את הסאב הנבחר?
לאיזה צרכים אתה קונה סאב: ק"ב, מוזיקה (אם כן, איזה?) או שניהם?
מה גודל החדר שלך? האם הוא סגור (4 קירות) או פתוח (צד אחד או יותר פתוחים לסלון ו/ואו פינת אוכל)?
כמה אתה "חולה באסים"? יש אנשים שלא משנה להם איזה סאב, באיזה חדר, עם איזה מקור, עד שלא נושרות להם שערות מהפופיק מהוויברציות של הסאב, הם לא יהיו מרוצים..!
- epony
- חבר במועדון 10K

45 מ"ר זה שטח לא קטן בכלל - רק מחזק את הטענה השקליפש עדיף על האחרים בזכות האלמנט הגדול יותר והמגבר החזק יותר...
נ.ב. מחזק את זאב - שווה לתת גם ל-SUNFIRE HRS 10 צ'אנס מול הקליפש.
נ.ב. מחזק את זאב - שווה לתת גם ל-SUNFIRE HRS 10 צ'אנס מול הקליפש.
epony כתב:45 מ"ר זה שטח לא קטן בכלל - רק מחזק את הטענה השקליפש עדיף על האחרים בזכות האלמנט הגדול יותר והמגבר החזק יותר...
נ.ב. מחזק את זאב - שווה לתת גם ל-SUNFIRE HRS 10 צ'אנס מול הקליפש....
טעות סופר, הHRS10 לא בקטגוריית מחיר של הסאבים האלה אבל אם יש תקציב גדול יותר אז בהחלט מדובר בקפיצת מדרגה בכל הקשור לנשירת שערות מהפופיק (ולמעשה אפילו יותר טוב מהסרת שער בלייזר).
לי יש קליפש מחובר למגדר של הרמן - תענוג צרוף
עדין במוסיקה ונעים ( JAZZ ובלוז )
נותן חוויה של דיסקוטק ( HOUSE )
ומרעיד קירות לשכנים בסרטים
אני ממליץ
נותן חוויה של דיסקוטק ( HOUSE )
ומרעיד קירות לשכנים בסרטים
אני ממליץ
- epony
- חבר במועדון 10K

אז SDS 10zeev78 כתב:epony כתב:45 מ"ר זה שטח לא קטן בכלל - רק מחזק את הטענה השקליפש עדיף על האחרים בזכות האלמנט הגדול יותר והמגבר החזק יותר...
טעות סופר, הHRS10 לא בקטגוריית מחיר של הסאבים האלה אבל אם יש תקציב גדול יותר אז בהחלט מדובר בקפיצת מדרגה בכל הקשור לנשירת שערות מהפופיק (ולמעשה אפילו יותר טוב מהסרת שער בלייזר)....
epony כתב:אז SDS 10zeev78 כתב:epony כתב:45 מ"ר זה שטח לא קטן בכלל - רק מחזק את הטענה השקליפש עדיף על האחרים בזכות האלמנט הגדול יותר והמגבר החזק יותר...
טעות סופר, הHRS10 לא בקטגוריית מחיר של הסאבים האלה אבל אם יש תקציב גדול יותר אז בהחלט מדובר בקפיצת מדרגה בכל הקשור לנשירת שערות מהפופיק (ולמעשה אפילו יותר טוב מהסרת שער בלייזר).......
בהחלט שווה בדיקה
אם כבר מדברים על ה- Sunfire sds-10, מה דעתכם על שילובו עם onkyo 809 וסטליטים של cabasse לשטח של כ-35 מ״ר עם צד אחד פתוח למטבח?
הצעות אחרות תתקבלנה גם...
תודה.
הצעות אחרות תתקבלנה גם...
תודה.
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
- epony
- חבר במועדון 10K

הוא עולה עד 150 הרץ, אז יש מצב...
שווה לדבר עם AV1 ישירות ולהתארגן על איזושהי הדגמה בשילוב עם הרמקולים שלך רק כדי לוודא שהוא משלים אותם כמו שצריך.
שווה לדבר עם AV1 ישירות ולהתארגן על איזושהי הדגמה בשילוב עם הרמקולים שלך רק כדי לוודא שהוא משלים אותם כמו שצריך.
הPDR10 הוא סאב לא בכלל, שמעתי אותו בסט אפ די יוקרתי והוא לא "נשאר מאחור" אבל אם יד שנייה בא בחשבון אז עדיף לך ללכת על הסאב הזה: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=36883
הוא הרבה יותר מוזיקלי ומדוייק מכל אופצייה אחרת שתוכל להשיג בתקציב שלך (לדעתי), תבדוק גם את הסאב שepony הציע לך, אם הוא דומה לHRS באיזושהי צורה אז סביר להניח שיהיה לו יותר שאתה תיהיה מרוצה מרמת הביצועים שלו בסרטים. אני מציע שתבדוק את כל האופציות ותחזור עם ההתרשמות האישית שלך ואז יהיה אפשר להתקדם הלאה.
הוא הרבה יותר מוזיקלי ומדוייק מכל אופצייה אחרת שתוכל להשיג בתקציב שלך (לדעתי), תבדוק גם את הסאב שepony הציע לך, אם הוא דומה לHRS באיזושהי צורה אז סביר להניח שיהיה לו יותר שאתה תיהיה מרוצה מרמת הביצועים שלו בסרטים. אני מציע שתבדוק את כל האופציות ותחזור עם ההתרשמות האישית שלך ואז יהיה אפשר להתקדם הלאה.
יש לי את השתיים האללה יד שניה מצב יחסית חדש ופחות או יותר באותו מחיר מה אתם ממליצים לפי הנתונים הנל
חלל 45 מטר פתוח צד אחד רסיבר הרמן קרדון AVR125
1. Paradigm PDR 10 כבן 7
KSW10 Klipsch 2. בן 3
מה שאתם ממליצים יקר לי מאוד יחסית לשניים האלו .
שנייהם לא עבדו הרבה ונראים במצב שמור מאוד .
תודה
חלל 45 מטר פתוח צד אחד רסיבר הרמן קרדון AVR125
1. Paradigm PDR 10 כבן 7
KSW10 Klipsch 2. בן 3
מה שאתם ממליצים יקר לי מאוד יחסית לשניים האלו .
שנייהם לא עבדו הרבה ונראים במצב שמור מאוד .
תודה